Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii vor avea probleme…

HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii vor avea probleme…

De: Cancan 26/06/2016 | 09:40
HOROSCOP 26 IUNIE. Taurii vor avea probleme...

Berbec – Este posibil ca astăzi să te trezeşti cu un gust amar lăsat de discuţia cu cineva din familie sau datorită unei probleme cu care se confruntă cineva drag! Tratează totul cu calm şi nu îţi face gânduri negre, ai putea accentua întreaga stare şi nu ai fi cu nimic de folos! Totodată, fii pe fază şi nu îţi arunca banii pe fereastră chiar dacă ţi se fac nişte oferte tentante, poate fi doar o iluzie sau o escrocherie!

Taur – Există o persoană care şi-a făcut datorii la tine, iar recuperarea banilor daţi trenează. Acest fapt îţi creează disconfort sau dezamăgire, dar poate aduce şi discuţii la care nu ţi-ai fi dorit să iei parte! Ceea ce simţi în legătură cu partenerul de viaţă poate fi doar o frică subconştientă mai veche care se activează în prezent. Cercetează cu atenţie cauza şi nu lăsa ca acest fapt să îţi întunece gândirea sau acţiunile din prezent!

Gemeni – Relaţia cu un colaborator sau cu un asociat poate trece astăzi prin momente dificile. O activitate se amână, este blocată, înreruptă sau apar încurcături pe care nu le-ai luat în calcul şi acum te iau prin surprindere. Indicaţia este aceea de a nu te grăbi şi de a nu reacţiona impulsiv.  Analizează cu calm toate detaliile şi rezolvă situaţia pas cu pas! Te poate ajuta spiritul de observaţie, comunicarea deschisă, sinceră şi la obiect!

Rac – Dacă astăzi trebuie să pleci într-o călătorie fii cu băgare de seamă la documentele pe care trebuie să le ai la îndemână, la felul în care îţi faci bagajele şi, acolo unde este cazul, la felul în care îţi conduci maşina! Lipsa de atenţie te poate face să întârzii, să pierzi ceva sau să … primeşti o amendă! Menţine-ţi emoţiile negative în frâu şi nu dramatiza situaţia mai mult decât este cazul! Urmează-ţi agenda şi planul stabilit cu calm şi detaşare!

Leu – Emoţiilor pe care le simţi astăzi le poţi da o conotaţie pozitivă şi le poţi folosi într-un mod constructiv numai dacă îţi păstrezi în gânduri scopul spre care te îndrepţi! Nu te arunca cu capul înainte în faţa unei investiţii sau a unei cheltuieli majore, rişti să nu faci cea mai bună afacere! Chiar dacă cei din familie te provoacă la o discuţie serioasă, amână momentul până când vei simţi că eşti în cea mai bună dispoziţie pentru a-i asculta sau pentru a-ţi justifica acţiunile!

Fecioară – Chiar dacă astăzi dispui de un debit verbal peste măsură este mai indicat să te abţii de la remarci inutile sau de la afirmaţii sarcastice. Ceea ce spui poate răni persoana căreia i te adresezi sau totul poate fi înţeles în alt mod decât tu intenţionezi! Relaţia cu un prieten la care ţii trece prin momente dificile, iar riscul de a se rupe ceva este foarte mare! Cântăreşte-ţi cu atenţie priorităţile şi amână pe cât posibil conflictele ce v-ar putea afecta!

Balanţă – Tentaţia de a-i face un cadou sau o surpriză partenereului de viaţă este mare, dar gândeşte-te bine înainte de a face acest pas. Este posibil ca banii să nu fie suficienţi sau gestul tău să nu se finalizeze cu rezultatul la care ai sperat! Nu reacţiona exagerat într-o situaţie care te supără la locul de muncă, ci încearcă să te pui în locul celui care a greşit. Mai mult ca sigur există o explicaţie plauzibilă şi de înţeles!

Scorpion – Deşi flerul tău este bun atunci când vine vorba de bani şi investiţii, astăzi nu este tocmai un moment oportun pentru a-ţi risca resursele. Adună întâi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie, discută cu cei care au experienţă în situaţia de faţă şi chibzuieşte bine la implicaţiile ce survin odată cu acest pas! Totul se poate rezolva cu bine dacă aşezi cărămidă cu cărămidă o bază solidă pe care poţi construi în viitor!

Săgetător – Un ideal la care sperai şi visai demult poate reveni în atenţia ta şi se poate concretiza dacă urmăreşti oportunităţile ce îţi apar acum în cale! Şansa este de partea ta în carieră, dar este nevoie şi de implicarea ta directă, de atenţie şi de determinare! Fii pe fază la propunerile ce ţi se fac acum, la informaţiile ce ţi se dau şi la amănuntele unui proiect! O convorbire directă cu o persoană cu experienţă îţi poate lumina drumul pe care va trebui să o apuci!

Capricorn – Chiar dacă un prieten ţi se plânge de situaţia în care se află şi îţi cere ajutorul, poate este mai bine să îl laşi să se descurce singur! Implicarea ta îi poate înfrâna dezvoltarea, deoarece experienţa prin care trece îi va conferi maturizare şi un mai mare grad de responsabilizare în faţa vieţii! La locul de muncă, discută cu colegii sau cu angajaţii despre proiectul la care lucraţi. Ideile şi părerile împărtăşite pot soluţiona orice blocaj!

Vărsător – O discuţie în contradictoriu cu persoana pe care o iubeşti poate avea implicaţii emoţionale intense sau se poate finaliza cu o stare de iritaţie şi dezamăgire. Încearcă să te detaşezi de sentimentele negative pe care le resimţi şi să nu dai curs provocărilor. Spre seară, o vizită la părinţi sau la cineva apropiat din familie îţi poate oferi liniştea de care ai nevoie pentru a-ţi calma sufletul şi gândurile, deci nu o ocoli!

Peşti – Astăzi eşti mai mult cu capul în nori, iar acest fapt face ca atenţia să nu îţi fie focusată pe sarcinile pe care trebuie să le duci la bun sfârşit! Este indicat să amâni treburile serioase şi să te ocupi mai mult de ceea ce îţi face plăcere, altfel rişti să faci o greşeală ce poate avea repercursiuni neplăcute! Tentaţia unei vacanţe este mare, dar nu porni la drum fără să îţi iei toate măsurile de precauţie!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită