Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi…

HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi…

De: Cancan 13/07/2016 | 07:57
HOROSCOP 13 IULIE. Gemeni vor întâmpina tensiuni în dragoste şi...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Chiar dacă te simţi mic în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect, nu renunţa la personalitatea ta atunci când i te adresezi! Conflictul în care eşti implicat ajunge într-un punct în care rişti să rupi o relaţie. Deşi nu ai fi dorit să se ajungă aici, menţine-ţi părerea. Banii sunt preocuparea ta principală, nu pentru că nu i-ai avea, ci pentru că a sosit momentul unor decizii majore şi nu ai vrea să greşeşti. Succes!

Taur – Cariera este preocuparea ta principală azi, de parcă a venit vremea unui proiect de mare anvergură de care depinde tot viitorul tău profesional. De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. Totodată, eşti persoana cea mai potrivită să intervină salvator în problemele familiei, deoarece ai o atitudine detaşată şi vezi lucrurile limpede de pe margine.

Gemeni – Deoarece eşti prins în multe treburi de rutină, te poţi enerva singur că nu le poţi lăsa pe toate baltă, ca să pleci acolo unde te cheamă sufletul. Poţi primi veşti care vin de la cei dragi de departe. Sunt îmbucurătoare şi poate fi frustrant să nu poţi ajunge la ei cât mai repede! Tensiunea în cuplu urcă până acolo încât consideri că singura ieşire este capitularea. Poate este bine să luaţi o pauză amândoi ca să calmaţi spiritele.

Rac – Toate par să se calmeze în jur şi ai din nou motive de mulţumire. Răspunsul pe care-l primeşti de la viaţă este just, ca rasplată pentru faptele tale. Eşti foarte tentat să investeşti, să cumperi ceva, considerând că şi momentul este prielnic şi preţul este convenabil. Deci, ce să mai aştepţi? În plan familial, deoarece nu le poţi fi alături fizic, încearcă să le fi de ajutor celor de la distanţă, cu un telefon de încurajare sau cu un sfat transmis din iubire!

Leu – Azi va trebui să recunoşti că sunt alţii mai buni, că mai ai şi tu multe de învăţat de la ceilalţi. Profită de experienţa lor pentru a progresa! Deciziile de natură financiară pe care eşti gata să le iei te pot influenţa pe luni de zile de acum înainte, tocmai de aceea nu ai voie să glumeşti! Dacă primeşti mai multe informaţii şi nu ştii de care sa te foloseşti, nu te grăbi să extragi o concluzie, pentru că vor mai apărea şi alte detalii.

Fecioară – Dai piept cu tot felul de limite sau interdicţii, iar pentru că unde-i lege nu-i tocmeală, supune-te regulilor impuse de autorităţi sau de superiori! Trebuie să se clarifice întâi o situaţie pentru a şti încotro să porneşti, deoarece acum variantele expuse au şi avantaje şi dezavantaje, deci ce să alegi? Deplasările sunt motiv de stres, ca atare nu te mira că orice drum pe care-l faci este înţesat de belele, de conflicte sau de nervi descătuşaţi.

Balanţă – Dacă eşti blocat într-un punct mort, trebuie să ştii la cine să apelezi ca să te scoată din impas. Există cineva care deţine azi cheia problemei tale. Nu este nicio ruşine să nu ştii cum să rezolvi o problemă complicată, deoarece aşa se învaţă: din greşeli sau informându-te de la cei cu mai multă experienţă. Poţi aduce la zi o serie de plăţi obligatorii, cum ar fi taxe, impozite şi facturi. Deşi vezi cum se duc banii din portofel, măcar eşti mulţumit!

Scorpion – Dacă şi ceilalţi ar fi la fel de joviali şi de deschişi ca şi tine, ziua ar fi o mare reuşită. Chiar şi cei cu care aveai înainte o bună colaborare par acum altfel şi nu-ţi răspund la fel de amabil la dialog. Cum nu prea ai parte de asemenea interlocutori, fii calm! Descurcă-te singur în ceea ce ai de făcut. A fi imparţial şi detaşat este soluţia cheie la cele mai complicate probleme ale celor din jurul tău, ca atare poţi juca perfect rolul de sfătuitor.

Săgetător – Chiar dacă ultima perioadă a generat conflicte, azi sunt toate şansele de a redresa situaţia în cuplu, în familie sau în orice gen de parteneriate. Ai noroc cu un prieten care îţi stă azi alături, pentru că va pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat, dându-ţi şi sfaturi excelente. Dacă astăzi pleci la drum, călătoriile nu vor ieşi conform planurilor de acasă. Încearcă să amâni momentul sau ia-ţi măsuri de precauţie sporite!

Capricorn – Deşi veşti bune vin din mai multe direcţii, ceva îţi zice să nu te bucuri încă. Nu spune hop până nu sari, spune o zicală, de care este bine să ţii cont! Nu pune la suflet orice glumă proastă sau orice cuvânt aruncat aiurea de un prieten ce nu-şi dă seama ce simţi, sunt vorbe fără rost sau consistenţă. Când unul se ridică, altul coboară şi asta va fi şi tendinţa acţiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără faci parte.

Vărsător – Azi, deşi încerci să vorbeşti amabil cu toată lumea, nu ai parte de cei mai plăcuţi interlocutori. La tonul amabil, ţi se răspunde cu ton ridicat, la vorbele frumoase, ţi se răspunde cu critici, încât azi nu ai nicio satisfacţie de la ceilalţi! Menţine-ţi calmul şi nu reacţiona impulsiv! Discuţia pe care o poţi avea cu ceilalţi membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a înţeles greşit înainte!

Peşti – Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. Este ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune.
Calculează-ţi fiecare bănuţ, nu mai amâna şi fii responsabil, pentru că azi este momentul în care trebuie să te preocupe cheltuielile administrative.
Un coleg nu-şi vede capul de treburi, dar tu îi oferi imediat o soluţie pe care o descoperi mult mai uşor, tocmai pentru ca nu eşti direct implicat.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...