Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 AUGUST. Săgetătorii trebuie să înveţe azi cum să…

HOROSCOP 4 AUGUST. Săgetătorii trebuie să înveţe azi cum să…

De: Cancan 04/08/2016 | 08:45
HOROSCOP 4 AUGUST. Săgetătorii trebuie să înveţe azi cum să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o zi lamuritoare si benefica in planul serviciului. Este indicat sa faci ordine in jurul tau, sa iti aranjezi lucrurile, sa sortezi si sa pui totul la locul lui, sa discuti aspecte si sa faci planuri de viitor! Desi nu vine totul usor, aceasta munca te va elibera si iti va aduce multa liniste in interior! Totodata, distribuirea muncii in echipe si lamurirea responsabilitatilor iti va fi de mare ajutor!

Taur –O discutie cu o persoana mult mai tanara ca tine iti va aduce in prim plan noi conceptii de viata care te vor pune pe ganduri! Este bine sa privesti unele aspecte si din alte puncte de vedere, sa iti eliberezi mintea si sa nu fii refractar, deoarece vei avea multe de invatat! Ceea ce afli poate fi pus in practica atat la locul de munca cat si in viata particulara sau in relatia de cuplu!

Gemeni – Astazi te poti sfatui despre o problema importanta cu care te confrunti cu cineva din familie. Experienta sa de viata isi va spune cuvantul si te va ajuta foarte mult. Marte, planeta actiunii, tranziteaza in urmatoarea perioada domeniul casatoriei si al relatiilor importante, ca atare implica-te activ in viata de cuplu. Totodata, este posibil ca acum sa ai parte si de niste surprize din partea unor persoane care nu iti sunt deloc benefice!

Rac – Esti napadit de emotii si de amintiri, iar starea in care te regasesti nu iti face foarte bine in prezent! Este indicat sa te detasezi si sa te eliberezi de sentimentele negative cat mai repede cu putinta. Poate o convorbire cu o persoana de incredere, careia sa i te destainui, iti va fi foarte favorabila! Nu amana pe maine ceea ce poti face chiar astazi si nu te incarca mai mult decat poti duce!

Leu – Daca ai tot sperat in ultimul timp ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, astazi este posibil sa pici fata in fata direct cu el. Dorul te poarta departe, daca nu in planul concret, urcand in tren sau in masina, atunci macar cu gandul. Calatoreste intr-un loc incarcat de amintiri frumoase deoarece iti va creste considerabil starea de spirit.

Fecioara – Nu se poate vorbi de vreun progres major astazi, ci mai mult vei resimti tot ceea ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi. Este indicat sa analizezi toti pasii anteriori pe care i-ai facut pana in prezent ca sa poti trage unele concluzii de valoare! Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers. Ar fi ideal daca ai putea conta pe un plan de rezerva!

Balanta – Ofera-ti serviciile cu maturitate si seriozitate, ceilalti chiar au nevoie de experienta ta si de sfaturile tale bine documentate. Va fi o placere sa le poti fi de folos, iar aprecierea lor iti va creste increderea in tine! Iubirea este la cote maxime azi, poate si datorita momentului ales de a fi in compania celor dragi. Fii mai tandru, mai cald si traieste clipa cu emotie!

Scorpion – Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet pe toate si nu te consumi. Concentreaza-te pe eficienta si pe esenta! Un telefon primit de la cei dragi sau o calatorie spre zona de bastina pot avea efecte miraculoase asupra psihicului tau. Asadar, fii alaturi de familie si incarca-te pozitiv de sentimente!

Sagetator – Ia-o mai usor astazi, analizeaza toate detaliile, nu te avanta si, mai ales, tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad intr-un mod diferit lucrurile.O portita de iesire apare de unde nici nu te astepti, semn ca norocul este prin preajma si te poti folosi de el intr-o situatie in care te simti blocat.Nu trata conflictele care se incing in jurul tau ca pe niste atacuri la persoana, pentru ca nu acesta este rolul lor.

Capricorn – Te trezesti cu o salvare spectaculoasa si ai toate motivele sa fii fericit, pentru ca treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi solutia cea mai buna.Este stimulativ anturajul in care te regasesti azi, pentru ca te ambitioneaza sa dai tot ceea ce ai mai bun din tine, sa nu astepti, sa actionezi acum si aici.Ai incredere in intuitie, dar si in fortele proprii!

Varsator – Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati!Reusita planurilor viitoare depinde enorm de atitudinea pozitiva pe care o abordezi acum. Ai incredere in destin, in ceea ce vei trai de acum inainte.Se apropie o schimbare de directie in cariera, asa ca foloseste aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte.

Pesti – Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna, ce iti va fi de folos in trasarea unei strategii.Chiar daca unii se folosesc de ton ridicat si ai senzatia ca au ceva cu tine, vei vedea ca aceste tensiuni sunt motivatia pentru a te pune pe treaba.La birou, fiecare separat, rezultatele nu vor fi aceleasi, dar, unindu-va cu totii fortele, ritmul va creste, inaintand impreuna spre reusita!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...