Acasă » Horoscop » HOROSCOP 26 AUGUST! Taurii nu trebuie să se joace cu nervii şi răbdarea celor din jurul lor

HOROSCOP 26 AUGUST! Taurii nu trebuie să se joace cu nervii şi răbdarea celor din jurul lor

De: Cancan 26/08/2016 | 02:00
HOROSCOP 26 AUGUST! Taurii nu trebuie să se joace cu nervii şi răbdarea celor din jurul lor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe mari că veţi forma repede un cuplu cu tot ceea ce înseamnă el. Este o perioadă foarte romantică, de aceea trăirile interioare şi sentimentele vor fi pe primul plan, cu emoţii intense-fie pozitive, fie pasionale, răscolitoare sau duse la extrem! În carieră, ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. Fii pe fază la oportunităţi şi nu le pierde!
 
Taur – Nu te juca cu nervii şi răbdarea celor din jurul tău, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume, mai ales pe cei mai în vârstă decât tine. Au apărut animozităţi şi tensiuni în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te şi ocupă-te de conflicte. Spre seară, permite-ţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, care va atrage atenţia asupra ta.
 
Gemeni – Astăzi nu poţi face tot ceea ce vrei din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă mereu atenţia că ceva nu este pe placul lor! Fii calm şi răspunde diplomat! Chiar şi aşa, atenţie la reacţii, chiar dacă te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a încerca să fie totul bine, nu ai alături oameni la fel de relaxaţi. În familie, fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine şi dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet!
 
Rac – Nu eşti în apele tale astăzi, dar nu pentru că ai avea vreo problemă concretă, ci pentru că poţi fi puternic influenţat de necazurile unei persoane care îţi este dragă. În iubire, nu este bine să zgandaresti răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acea uşă cu amintiri neplăcute. La serviciu, dacă nu accepţi sprijinul ce ţi se oferă acum, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung.
 
Leu – Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de ele! Intuiţia îţi va atrage azi atenţia asupra unor riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, deci fii pe fază şi încrede-te în ea! La locul de muncă, nu fi ranchiunos şi nu răspunde cu aceeaşi monedă provocărilor ce ţi se adresează, deoarece s-ar putea că o discuţie banală să se transforme într-un adevărat război!
 
Fecioară – Deşi starea de spirit îţi este foarte schimbătoare, mai mult melancolică decât veselă sau optimistă, este indicat să nu te abaţi de la ceea ce ai în plan! Seriozitate, concentrare şi responsabilitate sunt cuvintele ce ar trebui să caracterizeze astăzi o zi de succes! Aşadar, înglobează-le în agendă! Afirmă cu tărie ceea ce gândeşti şi simţi şi nu îţi fie frică să pui piciorul în prag unei situaţii ce nu mai face parte din planurile tale de viitor!
 
Balanţă – Adu-ţi aminte de trecut şi învaţă din greşelile lui, deoarece eşti pe cale de a comite o eroare flagrantă la locul de muncă, situaţie cu care te-ai mai confruntat până acum! Nu te da înapoi de la responsabilităţile de acasă,cei dragi au nevoie de tine şi de implicarea ta!Arată-le că îţi păsa de activităţile şi pasiunile lor! Este o zi foarte favorabilă planurilor de viitor, planuri făcute alături de persoana pe care o iubeşti. Relaţia voastră poate trece la un alt nivel!
 
Scorpion – Locul de muncă şi rezolvarea cât mai eficientă a chestiunilor de rutină par să fie prioritare astăzi. Ai energia necesară să te mobilizezi exemplar. Totuşi, ai grijă, deoarece posibila ta implicare emoţională, care are un substrat destul de profund, te poate deturna de la bunul mers al unor proiecte! în cercul de prieteni, încearcă să laşi puţină distanţă faţă de cei care vezi că te acaparează şi concentrează-te numai pe relaţiile care contează cu adevărat.
 
Săgetător – Preocupările din sfera spirituală, precum şi susţinerea pe care o gasesesti în familie reprezintă repere de bază în succesul zilei în curs. Profită de buna inspiraţie şi fă demersurile necesare astfel încât talentele tale să fie văzute de cine trebuie pentru a ajunge la un parteneriat profitabil. O seară petrecută acasă ar fi o ocazie bună atât să pui la punct aspecte ce ţin de spaţiul locativ, cât şi să fii alături de cei din familie!
 
Capricorn – Atenţie sporită! Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve că ar fi destinaţia bună sau momentul potrivit pentru o deplasare. Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, aşa că priveşte cu optimism şi încredere fiecare secundă a acestei zile. Caută pe cineva care să-ţi semene pentru a-ţi fi alături într-un proiect. O persoană la fel de energică, de puternică, de implicată ca şi tine ar fi utilă.
 
Vărsător – Cel care îţi sare acum în ajutor îţi arată astfel cât de mult apreciază prietenia ta, pentru că şi tu i-ai fost, cu alte ocazii, alături în acelaşi mod. Stai de vorbă cu persoana iubită şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Aveţi amândoi starea potrivită pentru a vă asculta reciproc cu atenţie! Ai în   mâinile tale fericirea celuilalt, aşa că fă tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine ar trebui să fie la cote maxime!
 
Peşti – În sfârşit soare şi pe strada ta: este o zi frumoasă, fără ca vreun nor să strice orele petrecute în  compania persoanei iubite. Totul este în perfectă armonie. La serviciu, ai putere de concentrare şi poţi pune la punct un plan detaliat de acţiune. Important este să nu alergi după himere şi să nu te laşi influenţat! Călătoriile pe distanţe scurte, întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat  sunt foarte oportune!
 
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Lovitură pentru Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul împotriva impresarei
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...