Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 AUGUST! Racii trebuie să se destindă mai mult alături de prieteni

HOROSCOP 28 AUGUST! Racii trebuie să se destindă mai mult alături de prieteni

De: Cancan 28/08/2016 | 00:08
HOROSCOP 28 AUGUST! Racii trebuie să se destindă mai mult alături de prieteni

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Bucură-te din plin de această zi, deoarece vei întâlni la tot pasul şanse, persoane care să te ajute şi să te îndrume, cât şi oportunităţi relaţionale! Azi poţi atrage asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi, de aceea menţine-ţi activ interesul pentru serviciu şi responsabilităţi! Nu cheltui mult din rezervele pe care ţi le-ai făcut, s-ar putea să îţi trebuiască în curând o sumă mai mare, pe care să o investeşti într-un proiect!

Taur –  Chiar dacă astăzi va trebui să pari un pic mai dur sau mai intransigent, susţine-ţi punctul de vedere cu tărie şi nu renunţa la principiile tale! Nu aştepta prea multe de la partenerul de viaţă fără să te gândeşti să dai şi tu ceva în schimb, deoarece o relaţie se formează pe compromis reciproc! Dacă eşti în faţa unei răscruci de drumuri şi nu ştii ceea ce să alegi, este indicat să faci o pauză şi să fii atent la ceea ce îţi dictează … inima!

Gemeni –  Eşti foarte bine dispus şi veselia ta îi molipseşte şi pe cei care te întâlnesc. Păstrează-ţi doza de optimism şi ajută-i pe ceilalţi cu plăcere! Dacă este cazul, nu trata cu superficialitate semnalele din zona sănătăţii, iar dacă te supără ceva, nu te trata după ureche ci cere sfatul cuiva specializat în domeniu! Este indicat ca în cazul în care porneşti acum o acţiune nouă să o faci cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Urmăreşte detaliile!

Rac – Nu fi dur cu tine însuţi şi nu te critica prea tare atunci când greşeşti. Încearcă mai mult să înveţi ceva din asta şi să nu repeţi erorile făcute! Încearcă să te destinzi alături de prieteni şi abate-ţi gândurile de la problemele cotidiene. Va fi şi mâine o zi în care ai timp să rezolvi totul! Un prieten apropiat îşi face griji pentru tine şi îşi doreşte să se implice activ în problemele tale. Nu este cazul să fii mandru, lasă-te ajutat!

Leu – Concentrează-te la cheltuieli, facturi şi obligaţii, deoarece dacă nu te achiţi la timp de datoriile acumulate, vei ajunge într-o mare încurcătură! Vine o zi când trebuie luate decizii de viaţă importante, iar dacă acum te afli într-o astfel de situaţie, asumăţi-o cu responsabilitate şi maturitate. Fii cu băgare de seamă la asocierile pe care le faci şi la contractele pe care le semnezi, s-ar putea să regreţi cât de curând alegerea făcută!

Fecioară – Concentrează-te pe detalii şi pe munca de fineţe şi nu lăsa treburile neterminate, s-ar putea să se aglomereze şi să te preseze cât de curând! Nu lăsa un coleg de breaslă să te subestimeze, ci arată-i calităţile tale. Nu este momentul să fii introvertit, ci acela în care să străluceşti! Fii empatic, deoarece este o zi importantă pentru tine şi familia ta, în care planurile făcute împreună vă deschid oportunităţi pe termen îndelungat.

Balanţă – Nu demara nimic astăzi, doar rezolvă ceea ce deja ai stabilit. Planurile noi nu au şanse de reuşită imediată, aşa că amână-le până la momentul oportun! Concentrează-te asupra căminului şi a responsabilităţilor administrativo-casnice, cei dragi ţie au nevoie de ajutorul şi implicarea ta directă! Este o zi favorabilă iubirii şi romantismului în care să te întâlneşti cu persoana iubită şi în care să socializaţi pe teme ce vă pasionează pe amândoi!

Scorpion – Azi poţi fi frământat de griji, nefiind pe deplin mulţumit de felul cum decurg relaţiile cu cei cu care lucrezi. Nu face compromisuri ce nu te avantajează. Este o zi cu multă încărcătură emoţională şi stres, pe care dacă o gestionezi cu prudenţă şi tact, o poţi termina într-un mod mult mai relaxat. Persoana iubită este foarte dornică de a petrece mai mult timp cu tine, aşa că nu o neglija şi fă-i pe plac, organizându-i o seară romantică şi pasională!

Săgetător – Dialogurile purtate astăzi nu sunt lipsite de dispute sau scântei, de aceea încearcă să te temperezi şi să aplanezi orice situaţie conflictuală! Una din cele mai bune variante pentru tine astăzi ar fi să petreci câteva momente de solitudine, în care să fii numai tu cu gândurile tale. Relaţia cu partenerul de viaţă pare să te aduca astăzi în ipostaza de a face compromisuri. Nu da înapoi, astfel de gesturi sunt inerente oricărei relaţii!

Capricorn –  Se poate ca informaţiile pe care le primeşti sau zvonurile pe care le auzi să nu fie deloc adevărate, aşa că nu pune la suflet tot ceea ce vine către tine! Găseşte o cale de a-ţi controla impulsurile agresive: rezervă-ţi o întâlnire cu prietenii de distracţii sau fă ceva ce te entuziasmează cu adevărat! Totodată, poţi trece printr-o provocare în relaţia ta, dar nu este nimic ce nu poate fi rezolvat. Nu ai nevoie decât de o discuţie serioasă cu partenerul.

Vărsător – Verifică de câteva ori înainte orice fel de contract sau act pe care îl semnezi, deoarece nu este o perioadă oportună angajamentelor de orice fel! Se anunţă tensiuni la locul de muncă, de aceea poate că ar fi mai bine să cooperezi şi să fii deschis cu colegii, în loc să te frustrezi inutil. Contextul astral te încurajează să fii deschis şi să nu te mai ascunzi în spatele unui cinism dezinteresat. Arată ceea ce simţi, fără ascunzişuri!

Peşti –  Poţi experimenta astăzi trăiri pe care nu le-ai mai avut şi emoţii de care nu te credeai capabil. Lasă-te în voia lor şi dă-le voie să se manifeste! Uneori pofta vine mâncând, aşa că nu da înapoi de la propunerile pe care le primeşti considerând că nu sunt de tine sau că nu eşti pregătit! Ca să depăşeşti situaţiile dificile, este bine să ţii seama de sfaturile unei persoane mature. Deşi nu stai bine cu banii, s-ar putea să pleci la drum!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e interzis
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e...
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream să fi ajuns aici”
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...