Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

De: Cancan 05/09/2016 | 00:00

De când i-a spus adio fostei soţii, Pepe pare că a scăpat de dracu'... şi a dat de ta-su'. A fost primit cu braţele deschise în numeroasa famile Pastramă, formată din mulţi membri înstăriţi, cu afaceri prospere şi infracţiuni care se pedepsesc, în general, cu până la 15 ani de închisoare. Lipsire de libertate, înşelăciune, fals şi uz de fals sunt doar câteva dintre abilităţile membrilor familiei Pastramă. Mână în mână cu avocaţi care au aceleaşi îndeletniciri, acelea de a înşela, aceştia au fost folosiţi şi pe post de „sperietori” ai celor ţepuiţi. Bătrânii erau ţintele „agenţilor imobiliari” ai clanului Pastramă, pe care îi deposedau de apartamente prin mijloace bine puse la punct. Vă prezentăm în exclusivitate ancheta bombă realizată de jurnaliştii de investigaţii CANCAN.RO cu privire la afacerile familiei din care face parte şi celebrul cântăreţ.

„Sechestrată şi furată de samsarii de case” sau „Răpită şi tratată ca un animal. Schema clanului Pastramă pentru a fura un apartament!”, sunt doar câteva dintre titlurile care spun aproape totul despre activităţile celor din clanul Pastramă. În ultimii ani, acest nume s-a asociat şi de cântăreţul Pepe, după ce a schimbat-o pe Querida cu Raluca, fiica celui supranumit de presă liderul clanului Pastramă. Naşul de cununie a aflat chiar în emisiunea lui cum a ajuns cântăreţul în familia celor cărora poartă şi numele de „temuţi interlopi”: „Am cântat acum 6-7 ani la o nuntă unde erau câţiva care se numeau Pastramă. Am făcut cunoştinţă cu ei, ne vedem prin oraş, dar atâta tot, mă cunosc cu toată lumea”, spunea Pepe.

Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe
Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe

 
E posibil ca Pepe să nu fi ştiut chiar tot arborele genealogic al familiei Pastramă care are ramificaţii în mai multe zone infracţionale, dar şi mondene. Bărbatul chipeş şi elegant din imaginea de mai sus este Florin Pastramă, verişorul soţiei lui. A devenit celebru cu mult timp înaintea Ralucăi, în urmă cu nouă ani, când jurnaliştii de la Gândul au scris despre el scenarii desprinse din filmele cu mafioţi. Mai mulţi notari, poliţişti şi oameni de afaceri au fost ţepuiţi cu peste trei milioane de euro, culmea, de o avocată. Deşi îmbrăca straiele de apărător al legii, Roxana Jianu le vindea acestora imobile, chipurile, scoase la executări silite.

După ce primea banii, ca să scape de presiunile celor păgubiţi, intervenea Florin Pastramă, expert în ameninţări cu moartea. Altfel, era şoferul şi garda de corp a avocatei. Clanul Pastramă este aşa de temut încât avocata a dat câteva ţepe imobiliare chiar şi la câţiva cămătari din Bucureşti, mai scriu cei de la Gândul. Tot Pastramă era folosit şi la spălatul banilor proveniţi din ţepe, prin intermediul unei agenţii imobiliare controlată de clan. Printre prietenii de atunci ai lui Florin, se afla şi… Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă
Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă

Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă
Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă

Cu o silueta de invidiat, Mihaela părea preferata lui Florin pe ringul de dans al unui club de fiţe din capitală. Florin a reuşit, însă, să treacă de la postura de şofer şi bodyguard la cea a unui “dezvoltator pentru viitor”. La a doua apariţie în presă, într-o revistă glossy, Florin este descris ca un rege al imobiliarelor: “dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionaeză continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său.”. Cu altfel de “moşteniri” necuvenite e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 mii euro.

Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor
Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor

Fratele lui, Ştefan Pastramă, nu e străin de faptele comise de Florin şi nici de afacerile cu imobiliare întrucât este administratorul unei agenţii. Pe lângă faptele enumerate, Ştefan mai are în C.V. şi titulatura de lider al unui grup care sechestra bătrâni şi îi deposeda de apartamente prin metode halucinante. Îi răpeau şi îi ţineau într-o magazie mizeră, într-un sat din Călăraşi, până când reuşeau să le vândă apartamentele în baza unor certificate medicale psihiatrice false. Asta s-a întâmplat şi cu o bătrână de 91 de ani. „Cum aţi ajuns aici? Nu ştiu, m-au dus de colo-colo… ce aţi mâncat azi? Pâinişoară şi cu pepene.”, spunea bătrâna.

Vecinii păreau să ştie mai multe despre afacerile acestora: „Îi ia apartamentul! Îi minte că are grijă de ei, şi îi bagă acolo, vai de capul lor. Deci, ştia toată lumea cu ce se ocupă. Ştie… da’ ce să-i facă?”

 

Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente
Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente

Anchetatorii au descins la vila impunătoare a familiei Pastramă. Se întâmpla chiar în momentul în care Pepe începuse să-şi facă planuri de însurătoare cu studenta la drept, Raluca Pastramă. Apropo de justiţie, judecătorii îi ştiu pe cei din clanul Pastramă din zecile de procese care le-au fost intentate pentru revendicări imobiliare sau anulări ale contractelor de vânzare-cumpărare.

Chiar şi socrul lui Pepe, Nelu Pastramă, de profesie avocat, deţine o agenţie imobiliară. Un apropiat al familiei a dezvăluit pentru Cancan.ro că nici Pastramă – tatăl n-ar fi departe de abilităţile celor doi nepoţi: „Familia Pastramă a venit la Bucureşti cu o căruţă trasă de un cal şchiop. Ei au facut bani din spălat sticle. Mergeau din bloc în bloc şi băteau la uşi, cereau o sticlă cu apă pe motiv că le este sete şi apoi fugeau cu ea. Din asta au început să facă bani. Ei au făcut bani mulţi din alte lucruri. Domnul Pastramă dă bani cu camată. Asta face! Cere 20% dobândă pe lună. El s-a îmbogăţit cu escrocherii imobiliare, iar acum este un avocat respectabil care se ocupă de cămătărie”
 

(Raul Mirescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...