Home » Showbiz » Showbiz intern » Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

Doar în filmele cu mafioţi întâlneşti aşa ceva! Acuzaţii şocante pentru familia lui PEPE: ”Răpiri, sechestrări şi spălări de bani!”

De: Cancan 05/09/2016 | 00:00

De când i-a spus adio fostei soţii, Pepe pare că a scăpat de dracu'... şi a dat de ta-su'. A fost primit cu braţele deschise în numeroasa famile Pastramă, formată din mulţi membri înstăriţi, cu afaceri prospere şi infracţiuni care se pedepsesc, în general, cu până la 15 ani de închisoare. Lipsire de libertate, înşelăciune, fals şi uz de fals sunt doar câteva dintre abilităţile membrilor familiei Pastramă. Mână în mână cu avocaţi care au aceleaşi îndeletniciri, acelea de a înşela, aceştia au fost folosiţi şi pe post de „sperietori” ai celor ţepuiţi. Bătrânii erau ţintele „agenţilor imobiliari” ai clanului Pastramă, pe care îi deposedau de apartamente prin mijloace bine puse la punct. Vă prezentăm în exclusivitate ancheta bombă realizată de jurnaliştii de investigaţii CANCAN.RO cu privire la afacerile familiei din care face parte şi celebrul cântăreţ.

„Sechestrată şi furată de samsarii de case” sau „Răpită şi tratată ca un animal. Schema clanului Pastramă pentru a fura un apartament!”, sunt doar câteva dintre titlurile care spun aproape totul despre activităţile celor din clanul Pastramă. În ultimii ani, acest nume s-a asociat şi de cântăreţul Pepe, după ce a schimbat-o pe Querida cu Raluca, fiica celui supranumit de presă liderul clanului Pastramă. Naşul de cununie a aflat chiar în emisiunea lui cum a ajuns cântăreţul în familia celor cărora poartă şi numele de „temuţi interlopi”: „Am cântat acum 6-7 ani la o nuntă unde erau câţiva care se numeau Pastramă. Am făcut cunoştinţă cu ei, ne vedem prin oraş, dar atâta tot, mă cunosc cu toată lumea”, spunea Pepe.

Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe
Florin Pastramă, verişorul soţiei lui Pepe

 
E posibil ca Pepe să nu fi ştiut chiar tot arborele genealogic al familiei Pastramă care are ramificaţii în mai multe zone infracţionale, dar şi mondene. Bărbatul chipeş şi elegant din imaginea de mai sus este Florin Pastramă, verişorul soţiei lui. A devenit celebru cu mult timp înaintea Ralucăi, în urmă cu nouă ani, când jurnaliştii de la Gândul au scris despre el scenarii desprinse din filmele cu mafioţi. Mai mulţi notari, poliţişti şi oameni de afaceri au fost ţepuiţi cu peste trei milioane de euro, culmea, de o avocată. Deşi îmbrăca straiele de apărător al legii, Roxana Jianu le vindea acestora imobile, chipurile, scoase la executări silite.

După ce primea banii, ca să scape de presiunile celor păgubiţi, intervenea Florin Pastramă, expert în ameninţări cu moartea. Altfel, era şoferul şi garda de corp a avocatei. Clanul Pastramă este aşa de temut încât avocata a dat câteva ţepe imobiliare chiar şi la câţiva cămătari din Bucureşti, mai scriu cei de la Gândul. Tot Pastramă era folosit şi la spălatul banilor proveniţi din ţepe, prin intermediul unei agenţii imobiliare controlată de clan. Printre prietenii de atunci ai lui Florin, se afla şi… Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă
Mihaela Borcea ar fi „ajutat“ în anumite situaţii clanul Pastramă

Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă
Mihaela Borcea se numără printre prietenii mai vechi ai lui Florin Pastramă

Cu o silueta de invidiat, Mihaela părea preferata lui Florin pe ringul de dans al unui club de fiţe din capitală. Florin a reuşit, însă, să treacă de la postura de şofer şi bodyguard la cea a unui “dezvoltator pentru viitor”. La a doua apariţie în presă, într-o revistă glossy, Florin este descris ca un rege al imobiliarelor: “dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionaeză continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său.”. Cu altfel de “moşteniri” necuvenite e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 mii euro.

Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor
Florin Pastramă era descris ca un rege al imobiliarelor

Fratele lui, Ştefan Pastramă, nu e străin de faptele comise de Florin şi nici de afacerile cu imobiliare întrucât este administratorul unei agenţii. Pe lângă faptele enumerate, Ştefan mai are în C.V. şi titulatura de lider al unui grup care sechestra bătrâni şi îi deposeda de apartamente prin metode halucinante. Îi răpeau şi îi ţineau într-o magazie mizeră, într-un sat din Călăraşi, până când reuşeau să le vândă apartamentele în baza unor certificate medicale psihiatrice false. Asta s-a întâmplat şi cu o bătrână de 91 de ani. „Cum aţi ajuns aici? Nu ştiu, m-au dus de colo-colo… ce aţi mâncat azi? Pâinişoară şi cu pepene.”, spunea bătrâna.

Vecinii păreau să ştie mai multe despre afacerile acestora: „Îi ia apartamentul! Îi minte că are grijă de ei, şi îi bagă acolo, vai de capul lor. Deci, ştia toată lumea cu ce se ocupă. Ştie… da’ ce să-i facă?”

 

Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente
Clanul Pastramă ar fi sechestrat bătrâni, pe care i-a deposedat de apartamente

Anchetatorii au descins la vila impunătoare a familiei Pastramă. Se întâmpla chiar în momentul în care Pepe începuse să-şi facă planuri de însurătoare cu studenta la drept, Raluca Pastramă. Apropo de justiţie, judecătorii îi ştiu pe cei din clanul Pastramă din zecile de procese care le-au fost intentate pentru revendicări imobiliare sau anulări ale contractelor de vânzare-cumpărare.

Chiar şi socrul lui Pepe, Nelu Pastramă, de profesie avocat, deţine o agenţie imobiliară. Un apropiat al familiei a dezvăluit pentru Cancan.ro că nici Pastramă – tatăl n-ar fi departe de abilităţile celor doi nepoţi: „Familia Pastramă a venit la Bucureşti cu o căruţă trasă de un cal şchiop. Ei au facut bani din spălat sticle. Mergeau din bloc în bloc şi băteau la uşi, cereau o sticlă cu apă pe motiv că le este sete şi apoi fugeau cu ea. Din asta au început să facă bani. Ei au făcut bani mulţi din alte lucruri. Domnul Pastramă dă bani cu camată. Asta face! Cere 20% dobândă pe lună. El s-a îmbogăţit cu escrocherii imobiliare, iar acum este un avocat respectabil care se ocupă de cămătărie”
 

(Raul Mirescu)

Parteneri
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea:
Sentinţa: 300 de ani de închisoare! Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea: "Am fost goală...
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul Larisei
FOTO. Pozele prea provocatoare ale fostei soții a lui Marian Drăgulescu! Instagram i-a șters contul...
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
BMW-uri aparținând unui traficant de droguri sunt scoase la vânzare la prețuri mici
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Fructele cu cel mai mult zahăr. Pot afecta ficatul și pot îngrășa, consumate în exces
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Natalia Oreiro a împlinit 45 de ani. Cum arată actrița: a publicat poză nemachiată
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Un OZN metalic HIPERSONIC i-a îngrozit pe oficialii din Pentagon! Imagini ULUITOARE!
Anunț de ultimă oră din Grecia! Ce s-a întâmplat cu Sorin Oprescu? Breaking News
Anunț de ultimă oră din Grecia! Ce s-a întâmplat cu Sorin Oprescu? Breaking News
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția dându-i papucii, iar acum plânge după ea. Imagini ULUITOARE cu puiul de milionar!
Jale și lacrimi! Bădălău e topit de dor după Bianca. A vrut să-și arate bărbăția...
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți cu gura căscată
BANCUL ZILEI – Surprinși când făceau amor nebun în public. Exhibiționiștii i-au lăsat pe toți...
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre sarcină, la TV, după despărțirea de iubit
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să umblu prin lucrurile ei”
A golit dulapul soției moarte, iar obiectul ascuns găsit l-a mâniat: „Nu mă lăsa să...
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul din Ucraina este pierdut, iar ofiţerii refuză să-i execute ordinele pentru atacuri nucleare
Putin va fi înlăturat de la putere peste 3 luni? Aliaţii săi recunosc că războiul...
Cutremur total la granița cu România! Anunțul cumplit a venit chiar acum. PUTIN A DAT ORDINUL
Cutremur total la granița cu România! Anunțul cumplit a venit chiar acum. PUTIN A DAT...
Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi
Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată...
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde. „Dacă o iubești, spune-i!”
Și-a întâlnit viitorii socri și l-a recunoscut pe tatăl fetei. Și-a amintit, șocat, de unde....
Prețul somonului a EXPLODAT în România! Fabulos cât a ajuns să coste un kilogram
Prețul somonului a EXPLODAT în România! Fabulos cât a ajuns să coste un kilogram
„Mi-am găsit noul poster!
„Mi-am găsit noul poster!" A apărut aproape dezbrăcată pe internet și și-a înnebunit fanii! Apariția...
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău: „Am epatat
Chiar e însărcinată? Bianca Drăgușanu, adevărul despre copilul pe care l-ar aștepta cu Gabi Bădălău:...
Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o amendă de 5.000 de lei. Ce prevede legea în România
Părinții români care au plecat cu copilul în Germania în timpul anului școlar riscă o...
Reghe, primele detalii despre bebeluș!
Reghe, primele detalii despre bebeluș! "Ieri, azi trebuia să fie termenul. Sper să fie bine"
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi plac combinațiile...”
Bianca Drăgușanu l-a dat în gât pe Bădălău după ce i-a dat papucii: ”Lui îi...
' Zelenski s-a sinucis!' Știrea care a paralizat Europa. Cum încearcă rușii să păcălească pe toată lumea
' Zelenski s-a sinucis!' Știrea care a paralizat Europa. Cum încearcă rușii să păcălească pe...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit un cal pentru...
O stewardesă a rămas singură cu Elon Musk. Ce a urmat e uluitor: I-a oferit...