Acasă » Horoscop » HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Săgetătorii par să găsească azi cheia succesului, pentru că…

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Săgetătorii par să găsească azi cheia succesului, pentru că…

De: Cancan 04/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE. Săgetătorii par să găsească azi cheia succesului, pentru că...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Venus, planeta iubirii, tranzitează în această lună casa căsătoriei, a iubirii şi a partenerului de viaţă. Acest aspect astral îţi aduce o mai bună înţelegere cu persoana pe care o iubeşti, mai multă armonie şi un plus de energie benefică. Concentrează-te pe exprimarea sentimentelor, deschizându-ţi sufletul! Lansează-ţi cele mai ascunse dorinţe, este foarte probabil să se materializeze cât de curând! 

Taur – Este o perioadă favorabilă serviciului şi începerii unor noi proiecte sau îndatoriri ce ţin de sfera carierei! Cu multă răbdare şi perseverenţă vei ajunge exact acolo unde ţi-ai propus, poate chiar mai departe! Totodată, este o zi în care domeniul iubirii este potenţat, iar tu poţi avea ocazia de a întâlni pe cineva special sau de a face un pas înainte către solidificarea relaţiei!

Gemeni – Venus, planeta iubirii, se află în această perioadă în casa emoţiilor şi a sentimentelor, exacerbând orice trăire! Este un moment benefic în care ai putea să îţi declari dragostea sau în care ai putea face un legământ! Nu trata cu superficialitate relaţiile în care te afli, este posibil să îţi aducă mari beneficii! Acolo unde este cazul, urmăreşte semnele ce ţin de o mutare în altă casă, se va dovedi o mişcare foarte bună pentru tine.

Rac – Conjunctia dintre planeta ce te guverneaza, Luna, si Venus, planeta iubirii, iti poate aduce astazi momente foarte placute pe care sa le petreci alaturi de familie si cei la care tii. Da-ti frau liber sentimentelor si vorbeste-le despre ceea ce simţi. Totodata, este un moment benefic pentru a reuni pe toata lumea in jurul tău si pentru a vă implica în activităţi care să vă bucure pe toţi.

Leu – Astăzi poţi simţi că eşti cuprins de duioşie, emoţie, căldură şi multă iubire pentru cei care te înconjoară. Eşti mult mai dispus ca de obicei să îi asculţi şi să îi înţelegi pe cei apropiaţi, să ierţi şi să faci pace cu cei cu care nu te-ai înţeles sau să porţi un dialog foarte diplomat cu aceeia cu care eşti pe altă lungime de undă. Cu această ocazie poţi suda unele relaţii sau chiar îţi poţi face prieteni noi.

Fecioară – Ziua în curs se anunţă a fi magică pentru tine – lucrurile se întâmplă de la sine şi se aşează mai bine decât ai fi sperat, drumurile ţi se deschid cu noi perspective şi oamenii oportuni îţi ies în cale. Profită de acest moment pentru a a-ţi valorifica talentele şi pentru a face un mare salt înainte. Totodată, poţi lega unele parteneriate sau poţi demara acţiuni care se vor finaliza cu câştiguri suplimentare!   

Balanţă – Atât Luna cât şi Venus, planeta ce te guvernează, se află în semnul tău zodiacal, aspect ce predispune către noi începuturi la nivel relaţional. Poate fi momentul în care cunoşti pe cineva şi te îndrăgosteşti, acela în care te simţi bine în pielea ta şi vrei să atragi toate privirile sau acela în care insufli o nouă energie relatiei existente, una mai pasională, mai romatică sau mai jucauşă!

Scorpion – Astăzi poţi face cunoştinţă cu o persoană care îşi va dori să te ajute, facilitându-ţi drumul către rezolvarea unei probleme cu care te confrunţi. Prin manifestarea aspectelor astrale pozitive ce te marchează, universul îţi trimite o şansă de care este bine să profiţi cât mai curând! În plan interior, este un moment favorabil în care să faci pace cu tine însuţi şi în care să iei decizii ce privesc propria persoană!

Săgetător – Chiar dacă este duminică, astăzi este favorizat planul carierei. Aşadar, fii cu băgare de seamă la informaţiile pe care le primeşti, la ştirile pe care le auzi, la ideile ce îţi vin sau la oamenii care îţi propun colaborări sau proiecte! Activităţile pe care le demarezi acum tind să fie de lungă durată şi să îţi aducă succesul! În relaţia de cuplu este indicat să nu laşi nicio problemă nelămurită şi să discuţi sincer cu partenerul de viaţă despre ceea ce te deranjează!

Capricorn – Astăzi îţi poţi îmbogăţi cunoştiinţele prin orice formă de studiu –  participând la un curs, citind o carte, călătorind sau văzând o emisiune foarte interesantă. Ceea ce afli te poate inspira în munca pe care o faci sau  îţi poate aduce în prim plan soluţia de la o problemă cu care te confrunţi. Nu amâna pe altădată ceea ce poţi face acum şi implică-te in activităţile care îţi vor aduce succesul!

Vărsător – Este o zi benefică în planul financiar, aşa că focusează-te pe strategii, calcule şi modalităţi de a câştiga mai mult. Lasă-te ajutat sau inspirat de către o persoană cu multă experienţă în domeniu deoarece te va ajuta să reuşeşti. O veste de la cineva de departe, poate din altă ţară, îţi deschide noi perspective sau te inspiră să pleci şi tu la drum! Deschide-te către noi experienţe!

Peşti – Ziua în curs îţi aduce prilejul de a relaţiona mai bine cu persoana iubită sau, dacă eşti singur, de a cunoaşte pe cineva. Fii cu băgare de seamă la semne sau la sincronicităţi, te vor conduce exact in locul în care trebuie să ajungi! Totodată, este un moment bun în care să demarezi acţiuni ce privesc unele câştiguri! Pentru a reuşi, este indicat să faci echipă cu cei mai buni în domeniu!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Florin Piersic, surprins în timp ce era transportat la Institutul Matei Balș, din Capitală! În ce stare se află actorul, după operație
Florin Piersic, surprins în timp ce era transportat la Institutul Matei Balș, din Capitală! În...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o schimbare!
Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani: Am avut nevoie de o...
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Ștefan Bănică, detalii neștiute despre relația cu părinții. Cum s-a înțeles cu tatăl său: „Nu a mai fost timp…”
Ștefan Bănică, detalii neștiute despre relația cu părinții. Cum s-a înțeles cu tatăl său: „Nu...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
×