Acasă » Horoscop » HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE. Berbecii trebuie să fie mai prudenţi cu…

HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE. Berbecii trebuie să fie mai prudenţi cu…

De: Cancan 04/09/2016 | 23:52
HOROSCOP 5 SEPTEMBRIE. Berbecii trebuie să fie mai prudenţi cu...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să fii mai prudent cu banii în această săptămână. Nu este indicată nicio investiţie şi nici să faci vreun împrumut sau cheltuieli inutile. Acordă mai mult timp hobby-urilor tale sau citeşte cărţi de dezvoltare personală care să te ajute să te descoperi şi să-ţi fructifici potenţialul la maxim. Spargerea rutinei zilnice te poate ajuta să găseşti supape naturale de eliberare fizică. Ai nevoie de varietate, iar mişcarea în aer liber este binevenită.

Taur – În această săptămână cuvintele cheie sunt controlul nervilor şi, implicit, grija pentru sănătate. Fii mai detaşat şi nu lua lucrurile personal. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să iei o decizie importantă şi să fii mai atent cu actele. O pauză scurtă ţi-ar face foarte bine şi te-ar relaxa. Aspectul financiar se poate îmbunătăţi considerabil, mai ales dacă îţi îndrepţi toată energia în această direcţie.

Gemeni – Dacă dragostea a apărut în sufletul tău şi simţi că alături de tine este persoana potrivită, nu mai sta pe gânduri şi fă ceea ce trebuie să faci pentru a avansa la un nou nivel – poate o mutare împreună, cererea în căsătorie, o logodnă sau unele decizii importante pe care să le luaţi în doi. Menţine totul în armonie, înţelegere şi receptivitate, fiind pregătit pentru un nou început!

Rac – Chiar dacă nu eşti aproape de cineva drag la modul fizic, conexiunea la nivel sufletesc este foarte puternică. Ai răbdare şi încredere că toate lucrurile se întâmplă la timpul potrivit! Ia în seamă situaţiile prin care treci acum deoarece reprezintă o lecţie de viaţă pe care trebuie să o înveţi. În planul carierei, chiar dacă este mult de muncă, perseverează şi ai să obţii rezultatele aşteptate!

Leu – Este posibil ca cineva apropiat să fi simţit o atitudine rece din partea ta, iar asta sa îl fi afectat. Ar fi bine să te gandeşti la gesturile pe care le-ai făcut sau la vorbele pe care le-ai spus şi să tragi o concluzie! Lasă pe altă dată grijile sau gândurile negative şi focusează-te pe ceea ce este de valoare în viaţa ta! Comunică-ţi sentimentele cu deschidere şi sinceritate faţă de persoana iubită!

Fecioară – Pune pe primul loc propria persoană şi nu te sacrifica sau nu compromite pentru cei din jurul tău. Este momentul să te concentrezi pe acele lucruri care îţi fac ţie plăcere şi nu altora. Gândeşte-te la schimbările pe care ai putea să le faci în viaţa ta şi treci la acţiune cât mai curând.  Pentru a ramâne pozitiv şi pentru a reduce stresul este important să înveţi să te adaptezi la medii şi situaţii diferite.

Balanţă – Cu toţii avem o voce interioară care se plânge din când în când. Important este să nu laşi această voce să-ţi conducă viaţa şi deciziile pe care le iei. Subiectul bani este unul foarte discutat în aceste zile. Este posibil să fii recompensat pentru munca depusă în ultimul timp sau să faci o investiţie. Viaţa de cuplu sau chestiuni legate de copii te preocupă mult în această perioadă. Schimbări pozitive pot apărea în acest domeniu şi în căminul tău.

Scorpion – Invaţă să fii mai detaşat şi să nu te suprasoliciţi cu tot felul de sarcini şi responsabilităţi. Altfel, eşti predispus de multe ori să cedezi nervos sau să îţi pierzi cumpătul. Concentrează-te asupra prezentului şi a lucrurilor din viaţa ta pe care le poţi controla din toate punctele de vedere. Încearcă să nu pierzi din vedere sau să nu te abaţi de la scopul spre care te îndrepţi cu atâta ardoare.

Săgetător – Foloseşte-te de experienţa acumulată până în prezent şi vei rezolva orice sarcină de la locul de muncă. Chiar dacă de multe ori ţi se pare dificil, este bine să ştii că ai dreptul să nu fii mereu disponibil pentru persoanele care te pot indispune. Faptul că nu mai ai disponibilitatea de a accepta lucruri care te deranjează poate crea tensiuni în relaţia cu partenerul. Exprimă-ţi nemulţumirile.

Capricorn – Când trebuie să înfrunţi o schimbare ar fi cel mai indicat să o priveşti ca pe o oportunitate personală şi nu ca pe un obstacol de netrecut. În această săptămână încearcă să nu laşi ceea ce spun unii să te afecteze. Discută cu aceştia cu privire la sentimentele sau neînţelegerile lor. Atunci când ai mai multă grijă de corpul tău şi sănătatea se îmbunătăţeşte. Chiar şi un look nou îţi poate schimba considerabil starea de spirit.

Vărsător – Astrele te favorizează în această perioadă să devii vedeta grupului. Fiind foarte carismatic, vesel şi energic cucereşti inima oricui şi reuşeşti în tot ceea ce faci. La locul de muncă, pentru a fi eficient şi a termina cu brio tot ceea ce ţi-ai propus în această săptămână este cel mai bine să lucrezi în echipă şi să faci totul pas cu pas, răbdător, urmărind obiectivele.

Peşti – Capitolul comunicare este deosebit de important în această săptămână. Spune-le celorlalţi ce gândeşti dar fii conştient şi de cum reacţionează aceştia. Ai libertatea de a-ţi satisface dorinţele, mai ales că planul sentimental este avantajat de astre. Poţi găsi echilibrul între acest plan şi cel profesional. Din fericire stai bine la capitolul sănătate, lucru care îţi dă energie şi încredere în forţele tale. Important este să nu faci excese de niciun fel. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Mulți români riscă amenzi de 1 mai. Unde se poate ieși la grătar
Mulți români riscă amenzi de 1 mai. Unde se poate ieși la grătar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...