Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE! Peştii trebuie să se relaxeze şi să…

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE! Peştii trebuie să se relaxeze şi să…

De: Cancan 20/09/2016 | 23:32
HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE! Peştii trebuie să se relaxeze şi să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca de dragul unor vechi amintiri să te întorci la o persoană din trecut. Legatura ce v-a unit a fost una puternică, iar revederea cu ea poate fi una benefică pentru tine. Încearcă să fii mai atent la mesajele pe care ţi le transmit cei dragi şi mai receptiv la dorinţele lor. Deschide-te, la rândul tău, în faţa lor. Este un moment prielnic pentru a încerca să scoţi din impas relaţia cu partenerul. Încearcă să-i înţelegi nevoile şi dorinţele şi să-l ocroteşti.

Taur – Încearcă să te menajezi şi să nu stai peste program fiindcă poate există riscul de a te surmena. Nu-ţi neglija sănătatea. Viaţa socială este activată de astre, iar dacă profiţi de acest lucru ai posibilitatea să cunoşti oameni care se vor dovedi de ajutor în cariera ta.  Deocamdată, detaşează-te de problemele de la birou şi nu lăsa încăpăţânarea sau orgoliul să iasă în evidenţă. Păstrează-ţi energia pentru sfârşitul de săptămână.

Gemeni – Viaţa sentimentală este favorizată de astre. Eşti mai atrăgător şi mai pasional în modul de a-ţi manifesta iubirea. Încearcă sa nu fii prea impulsiv. Dacă unele lucruri nu se desfaşoară aşa cum îţi doreşti, detaşează-te şi îndreaptă-ţi atenţia către altceva pentru a rămâne calm. Este foarte posibil, dacă nu ai un partener, să cunoşti pe cineva. Îmbracă-te elegant, în culorile preferate, şi ieşi cu prietenii în oraş.

Rac – Încearcă să nu mai deţii controlul asupra celor din familie, chiar dacă intenţiile tale sunt bune. Fii pozitiv şi lasă lucrurile să curgă de la sine. Viaţa profesională nu mai este atât de tumultoasă. Astfel, ai ocazia să te mai relaxezi şi să te apleci mai mult asupra proiectelor şi planurilor de viitor. Totodată, relaxează-te şi nu mai pune atâta presiune pe tine. Există lucruri pe care nu trebuie să le rezolvi singur.

Leu – Este posibil ca toată lumea să-ţi solicite atenţia azi. Încearcă să-i asculţi pe fiecare în parte, dar numai focusându-te pe ceea ce poţi rezolva. Chiar dacă ţi se pare dificil să faci asta, este important să ştii că ai dreptul să nu fii mereu disponibil pentru persoanele care te pot indispune. Pentru următoarea perioadă, situaţia financiară se anunţă stabilă, chiar satisfăcătoare. Ar fi totuşi indicat să fii cumpătat şi să nu cheltui inutil.

Fecioară – Este posibil ca partenerul să se simtă puţin neglijat. Încearcă să fii mai prezent în relaţia de cuplu şi să-i oferi mai multă atenţie şi afecţiune. În această perioadă sunt favorizate cursurile, examenele şi orice formă de manifestare artistică. Încearcă să-ţi comunici cât mai clar şi concis părerile. Urmează o perioadă cu multe proiecte în plan profesional. Astrele te favorizează în acest sens şi, cu tenacitate, vei obţine numai rezultate bune.

Balanţă – Petreci această zi înconjurat de familie şi de prieteni. Este posibil ca unul dintre aceştia să-ţi solicite ajutorul sau să vă ajutaţi reciproc într-o problemă importantă. În plan personal, poţi alege acum diverse metode de meditaţie de care te poţi bucura în confortul casei tale şi care să te ajute să-ţi limpezeşti mintea de gânduri negative. Axează-te pe emoţii, pe stările interioare şi pe echilibrare energetică.

Scorpion – Astăzi se prea poate să exagerezi puţin cu felul în care te adresezi celor din jur şi să te transformi într-un justiţiar. Deşi este indicat să fii de partea adevărului, a moralităţii şi a binelui, felul în care lupţi pentru concepţiile tale este şi el la fel de important. Tonul, diplomaţia şi tactul sunt cuvintele cheie de care ar trebui să te foloseşti în abordare. Totodată, pune-te şi în locul celorlalţi şi nu te grăbi să judeci.

Săgetător – Revederea cu cineva drag este foarte aproape, iar tu visezi deja la momentul în care vă veţi vorbi. Ai ocazia să faci pace cu unele situaţii ce te leagă de trecut, aşa că nu te sfii să le aduci în discuţie. Lasă-te deschis către orice posibilitate şi lucruri foarte pozitive vor veni către tine. Rosteşte-ţi dorinţele cu glas tare sau scrie-le, în următoarea perioadă se pot materializa mult mai uşor!

Capricorn – Nu este un moment prielnic semnării de contracte, depunerii sau solicitării de acte importante sau de tranzacţii. Amână pe cât posibil deciziile mari şi verifică de două ori corectitudinea sau acurateţea informaţiilor existente. Unghiul din care priveşti unele situaţii din viaţa ta se poate schimba în curând, astfel încât unele planuri sau proiecte tind să se modifice şi ele.

Vărsător – Astrele te sfătuiesc să remediezi problemele cu partenerul şi poate chiar să-ţi redefineşti principiile după care te ghidezi în relaţia de iubire. Pe plan profesional, cuvântul cheie este comunicarea. Realizările vin din activităţile ce presupun lucrul cu oamenii sau proiectele de grup. Încearcă să fii mai puţin exigent cu tine şi să nu te încarci cu sarcini care nu sunt ale tale. La finalul programului, relaxează-te cu o plimbare.

Peşti – Viaţa socială se anunţă intensă în această perioadă. Este posibil să-ţi măreşti cercul de prieteni cu persoane deosebite. Relaxează-te şi fii deschis. Bazează-te pe intuiţia ce te caracterizează şi poţi avea idei strălucite care te vor scoate dintr-un impas la serviciu. Este un moment prielnic să întreprinzi anumite demersuri şi să încerci să rezolvi anumite lucruri care împiedică bunul mers al cuplului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva toate problemele
Zodiile care în Săptămâna Mare sunt apărate de divinitate. Până la Paști își vor rezolva...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Retragerea lui Piedone. E atacat în propriul fief
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...