Acasă » Vedete » Roxana Vancea » Am pătruns în culisele mega-showului de la PROTV. Adevărul despre ”Fort Boyard”! Ce ne-au povestit Roxana Vancea şi Giani Kiriţă

Am pătruns în culisele mega-showului de la PROTV. Adevărul despre ”Fort Boyard”! Ce ne-au povestit Roxana Vancea şi Giani Kiriţă

De: Cancan 30/09/2017 | 00:00
Am pătruns în culisele mega-showului de la PROTV. Adevărul despre ”Fort Boyard”! Ce ne-au povestit Roxana Vancea şi Giani Kiriţă
Vancea şi Kiriţă au fost de aceeaşi parte a baricadei

Roxana Vancea şi Giani Kiriţă îşi unesc puterile pentru a cuceri marele trofeu de la ”Fort Boyard”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pătruns în culisele emisiunii care va debuta duminică şi a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat acolo, dar, mai ales, cum au reuşit concurenţii să-şi înfrângă propriile temeri şi slăbiciuni. (VEZI ŞI: Roxana Vancea, fotografiată în mijlocul lacului! Imagine ”fierbinte” cu fosta logodnică a lui Mihai Bendeac)

Roxana Vancea, Giani Kiriţă, Andrei Stoica şi Ciprian Şchiopu au fost umăr la umăr în lupta pentru marele trofeu ”Fort Boyard”. Focoasa şatenă a făcut echipă cu cei trei masculi feroce şi nu s-a lăsat înspăimântată de încercările la care a fost supusă.

Vancea: „Când simt că nu mai pot, atunci încep să pot”

Vancea a spus că, pe parcursul competiţiei, a fost nevoită să-şi învingă frica de înălţime, însă a mărturisit că doza de inconştienţă pe care o are a ajutat-o să treacă mai uşor peste asta. Vedeta mai spune că este o persoană care nu se dă bătută niciodată, iar întâlnirea cu celebrele personaje a fost una pe repede-înainte, emoţiile fiindu-i un bun companion pe toată perioada competiţiei. (NU RATA, AICI: Imagini incendiare cu Roxana Vancea. A ajuns în Bulgaria şi a prins curaj!)

Nu mi-a fost frică de nimic. Am avut un moment în care mi-a fost un pic teamă de înălţime, dar sunt şi un pic inconştientă de fel şi doar am închis ochii. Nu mă dau bătută niciodată. Sunt propria-mi motivaţie întotdeauna. Când simt că nu mai pot, atunci încep să pot. N-am prea avut timp de poveşti. Era totul pe repede înainte şi emoţiile ne trăgeau de mânecă permanent. Toţi au fost curajoşi, cu zâmbetul pe buze şi motivaţi până la sfârşit”, a declarat Roxana Vancea.

Stoica: „Nu concepeam gândul că pot pierde”

Fosta asistentă TV nu a fost singura care a recunoscut că în timpul showului a fost nevoită să-şi învingă propriile frici. Andrei Stoica a mărturisit că au fost momente în care, pentru a merge mai departe, a fost nevoit să se încurajeze singur şi să-şi spună că nimic nu este de netrecut, presiunea timpului care se scurge fiind puternic resimţită:Am avut  momente în care am închis ochii pentru câteva momente. Îmi trecea prin gând că nimic din ce se întâmplă la această emisiune nu este imposibil de trecut. Au făcut-o alţii, pot şi eu. Contează să aibă o condiţie fizică bună, o gândire pozitivă şi să nu pice în capcană în care mai pică unii dintre concurenţi, mai exact să vadă totul ca pe o joacă. Simţeam că transpir (n.r. atunci când vedea că se scurge timpul şi se apropie de final), nu concepeam gândul că pot pierde, prin natura mea sunt un învingător. Aş păstra echipa, dar aş trasa nişte linii de atac diferite puţin. M-au trecut nişte emoţii…  Am urmărit adesea această emisiune în trecut. Apoi m-am responsabilizat, iar în cele din urmă am simţit că vreau să câştig”. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Roxana Vancea, poziţii de infarct la sală! Pantalonii scurţi şi exerciţiile la aparate au făcut ”casă bună”)

Şchiopu: „Am spart recordurile din toate timpurile”

Ciprian Şchiopu a dezvăluit care a fost prima lui impresie cand a pătruns în ”Fort Boyard” şi care au fost primele gânduri care i-au trecut prin minte. Sportivul a spus care au fost calităţile echipei sale şi că ar repeta oricând experienţa:Când am pătruns în interiorul fortului am avut o senzaţie ciudată, totul era vechi, mirosea a vechi şi era o încărcătură foarte mare în interior ce te făcea să ai pielea de găină pe ţine. Nu m-am gândit la nimic în special, caracterul meu nu mă lasă să cred că nu mai pot  şi nu renunţ aşa uşor la ceea ce vreau să fac. Sunt un luptător în profesie şi în viaţă în general. Nu m-am gândit o clipă la timpul din clepsidră,  doar am acţionat hotărât. La probele mele am spart recordurile din toate timpurile, aşa mi s-a zis de către prezentatorii Paul Ipate şi Octavian Strunilă. Cu siguranţă, aş mai repeta acea experienţă Fort Boyard!

Kiriţă: „A fost caterincă mare”

Giani Kiriţă a povestit şi el despre peripeţiile trăite pe drum, atât la dus cât şi la întors, mărturisind că a fost impresionat de fort încă de la prima vedere.

A fost un drum uşor pentru că am fost mulţi! Au fost oameni pe care i-am cunoscut atunci, am râs mult şi am socializat. În avion a fost caterincă mare pentru că, şi la dus şi la întors, mai ales la întors, am jucat jocuri, ne-am distrat mult. Când suntem mulţi e foarte frumos. Am fost şi la plajă, şi în club, am fost peste tot. Fructele de mare mi-au plăcut tare mult, foarte proaspete, luate direct din mare. Şi, bineînţeles, pâinea. L-am întrebat pe Chef Samuel de ce e pâinea aşa bună şi mi-a zis că e o reţeta specială pentru pâinea franţuzească. Eu nu prea sunt mâncător de pâine, dar asta chiar m-a cucerit. Wow! Pentru că n-am mai văzut aşa ceva până acum. M-a impresionat, fiind o fostă puşcărie. Nu vezi aşa ceva în fiecare zi, tocmai d-asta am acceptat provocarea asta, să merg să îl văd. Parcă nu mai ştiam unde să mă uit şi cum să îl scanez. A fost foarte mişto pentru că e o clădire foarte veche şi eram curios să înceapă probele, să văd ce e înăuntru”, a spus Giani Kiriţă. (CITEŞTE ŞI: Mihai Bendeac, din nou cu Roxana Vancea! Prietenii au rămas surprinşi să-i vadă aşa)

Duminică, 1 octombrie, de la 20:30, începe jocul jocurilor! Paul Ipate şi Octavian Strunilă deschid porţile aventurii la Fort Boyard. Fortăreaţa originală ascunde probe destinate să testeze curajul, determinarea şi concentrarea concurenţilor pentru a aduce în faţa telespectatorilor momente senzaţionale! Echipe de câte cinci vedete concurează împortriva fortului, iar lupta începe cu probe amuzante, dar deloc uşoare în execuţie, urmând ca nivelul de dificultate să crească pe măsură ce reuşesc să treacă cu bine şi să ia cheile puse la bătaie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar bunicii știau cum să o folosească
Planta care e în stare să vindece tot. Era o buruiană, creștea pe oriunde, dar...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important