Acasă » Galerie foto » Oana Zăvoranu îşi dă azi hainele de pomană! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să pui mâna pe bunurile brunetei

Oana Zăvoranu îşi dă azi hainele de pomană! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să pui mâna pe bunurile brunetei

De: Cancan 29/11/2017 | 11:18

Oana Zăvoranu a anunţat că-şi dă azi hainele de pomană! Bruneta le-a pus condiţii doritoarelor, precizând că acestea nu sunt pentru oricine.

UPDATE 17:40 – S-a înserat de mai bine de o oră, dar oamenii continuă să stea în faţa clădirii în care se află apartamentul în care Oana Zăvoranu îşi dă hainele de pomană.

UPDATE 16:05– La scurt timp după ce Oana Zăvoranu şi-a făcut apariţia, soţul ei s-a îmbrâncit şi chiar a împărţit câţiva pumni unuia dintre bărbaţii care erau prezenţi acolo. La rândul lui, Alex Ashraf a primit câteva lovituri.

Citeşte şi: FOTO / Soţul Oanei Zăvoranu, prins într-un scandal cu pumni! Alex Ashraf a ripostat: „Mi-a dat în faţă”

UPDATE 16:04 – A ajuns Oana Zăvoranu la apartamentul unde va face o tombolă ca să-şi dea de pomană mai multe lucruri de firmă. Printre acestea se numără: rochii, fuste, cămăşi, tricouri, ceasuri, bijuterii şi perechi de încălţăminte. Oamenii sosiţi de câteva ore bune continuă să se împingă pentru a reuşi să ia ceva.

UPDATE 15:17 – Unei persoane i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre în apartamentul închiriat de Oana Zăvoranu ca să îşi ţină hainele. Apropiaţii au chemat o ambulanţă de urgenţă, iar un echipaj a ajuns de curând acum.

„Oamenii trebuie să ştie că lucrurile sunt limitate, îmi pare rău dacă nu vor ajunge pentru toţi”, a mai spus Oana Zăvoranu.

UPDATE 15:10 – Oana Zăvoranu a explicat că va fi o tombolă în apartamentul ei şi că oamenii nu se vor îmbrânci.

„Sper să se termine cu bine. Oamenii vor intra câte 20-30 în sufrageria. Şi vor spune trei numere de la 1 la 1.500. Dacă băgam 40-50 de cucoane, atunci ele luau toate. Practic facem un fel de tombolă, fiecare după norocul său. (…). Sunt în jur de 1.500 de haine. Îmi pare rău dacă nu vor fi suficiente pentru toată lumea. (…). M-am gândit să fac acest gest în apropierea sărbătorilor de iarnă (…)”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu acordat la România TV.

UPDATE 15:05 – Poliţiştii au ajuns de urgenţă în faţa blocului în care se află apartamentul în care Oana Zăvoranu îşi ţine hainele pe care urmează să le dea de pomană. Circulaţia a fost blocată în zonă din cauza mulţimii.

UPDATE 14:45 – Au mai rămas doar 15 minute până când oamenii vor putea intra în apartamentul Oanei Zăvoranu ca să îşi ia hainele dorite. Uşile blocului au fost deschise, iar persoanele care au format cozi uriaşe au început să se îmbulzească.

UPDATE 14:03 – Zeci de haine scumpe urmează să ajungă la noi proprietari. Oana Zăvoranu şi-a deschis larg uşile casei ca să arate, în exclusivitate, tuturor înainte de ţinute urmează să dăruiască fără niciun ban. În imaginile filmate de la balconul apartamentului se observă câţi de mulţi oameni s-au strâns şi aşteaptă nerăbdători ca să le vină rândul şi să primească hainele purtate de Oana Zăvăranu.

UPDATE 12:59 – Floricica Dansatoarea a mers şi ea să primească un cadou de la Oana Zăvoranu: ”Eu sunt de la 6 dimineaţa aici. Lumea o iubeşte pe Oana, să-i dea Dumnezeu sănătate ca să poată să ne mai dea. Oana, mi-aş dori şi un cadou un costum de dansatoare. Eu am venit să-mi iau şi eu o geantă că nu am, e ruptă. Pe 16 ianuarie e ziua mea, fac 42 de ani. Eu sunt prima persoană, sper să o văd pe Oana Zăvoranu. Şi pentru restul oamenilor: «Paceeeee!»”

UPDATE 12:47 – Oana a făcut un ultim apel către doamnele şi domnişoarele venite încă de la prânz pentru a apuca un obiect de lux oferit cadou de ea: ”Dragele mele, vreau sa fac o precizare de ultima ora,mai mult decat necesara,dat fiind miile de mesaje venite de la voi atat pe facebook cat si pe instagramul meu, in care in proportie de peste 95% toate doriti genti Lv,Chanel,etc. Am spus foarte clar ca sunt in jur de 50 de genti, dintre care 10 sunt aceste brand-uri,restul gentilor fiind D&G,Cavalli,GfFerre,Moschino,Gucci,JimmyChoo,Prada,JiucyCouture,Pink,Vicotria Secret,DonnaKaran,Marc Jacobs si niste plicuri tot de brand… ideea este ca nu pot multumi pe toata lumea cu genti,sau pantofi sau etc…
Deasemeni 60%din haine sunt No Name-uri,dar de mare calitate,brand-uri cunoscute in America.
Deci, in concluzie, vreau sa va rog, sa nu transformati un eveniment pornit din suflet,fara sa ma oblige nimeni, si unic… ca nimeni dintre vedete nu da un Ac cadou, si sa va vad bucuria pe chipul vostru,chiar daca nu veti fi printre cele care isi iau genti sau haine de firma.
Va multumesc pt intelegere….
Succes, ca in fond este Vorba de Noroc”.

Oana Zăvoranu a anunţat că azi, 29 noiembrie, îşi va dona o parte din garderobă. Bruneta le-a cerut femeilor să se prezinte la donaţie numai dacă îndeplinesc anumite condiţii, specificând că vestimentaţia ei nu e pentru oricine.

”Acum, că vine Moş Niculaie, Moş Crăciun şi alţi moşi… Suntem aici, într-un apartament pe care eu l-am închiriat, întrucât eu am foarte mulţi pantofi, genţi de firmă, pe care vreau să vi le dăruiesc vouă, aşa cum am făcut la parastasul mamei mele. Deci fără niciun ban, e cado, cado… şi voi o să vedeţi cât de frumoase sunt. Important: cele care veţi veni în Calea Dorobanţi 112 trebuie să aveţi aşa: în jur de 37 – 37 şi un pic la picior, maxim 38 la picior dacă aveţi piciorul subţire şi… cam cât sunt eu de slăbănoagă, să aveţi un S, un XS, maxim, maxim M – asta pentru haine, pentru că sunt diverse haine. Le dau mâine, în 29 noiembrie, orele 15:00. Vă aştept dacă sunteţi fashioniste, moca-moca, totul moca. Tot ce vedeţi voi aici sunt lucruri strânse în timp, multe din ele sunt noi şi sunt cumpărate înainte de moartea mamei mele, ştiţi că ea mă acuza tot timpul că iau hăinuţe, cum zicea ea ”cârpiţe” s.a.m.d, deci ceea ce mi-am luat după moartea mamei este partea a doua, dar foarte multe dintre cele ce sunt aici şi ce voi oferi sunt lucrurile mele de suflet, personale, unele purtate, altele nu, pe care vi le voi da vouă”, a anunţat Oana Zăvoranu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...