Acasă » Horoscop » HOROSCOP 31 DECEMBRIE. Berbecii au o multitudine de variante…

HOROSCOP 31 DECEMBRIE. Berbecii au o multitudine de variante…

De: Cancan 30/12/2017 | 23:29
HOROSCOP 31 DECEMBRIE. Berbecii au o multitudine de variante...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai o multitudine de variante din care poţi alege în cariera ta, dar va trebui să te gândeşti foarte bine pentru a lua cea mai bună decizie. Chiar dacă eşti impulsiv, nu te arunca cu capul înainte! Debarasează-te de lucrurile inutile, de frici sau de ceea ce te deranjează şi observă partea plină a paharului! Nu toate ies aşa cum ai vrut, dar până la urmă lucrurile se aşează cum nu ai sperat de bine! O persoană de sex feminim îţi va fi alături pentru a te ajuta!

Taur – O lecţie importantă este aceea de a nu te lăsa copleşit de problemele celor din jur deoarece nu aşa îi vei putea ajuta! Este important să te concentrezi pe soluţiile de rezolvare şi nu pe cauze sau pe efecte! Păstrează-ţi puterea interioară pentru a putea înainta cu succes! O zonă de conflict poate fi aceea în care doreşti cu orice preţ să îţi demonstrezi punctul de vedere, fără a fi flexibil la ceea ce ţi se sugerează de către cei apropiaţi!

Gemeni – Întoarce-te la interiorul tău, la starea de naivitate şi inocenţă, activează copilul interior şi nu mai lua totul atât de în serios! Chiar dacă unele situaţii ţi se par complicate, nu te ancora în responsabilităţi şi sarcini pe care nu le poţi duce la bun sfărşit! Visele se pot îndeplini şi pot deveni realitate dacă ai răbdarea necesară şi nu te grăbeşti, aruncându-te cu capul înainte!

Rac – Conexiunea cu lumea nevăzută, cu visele şi cu simbolurile este mult mai puternică în această perioadă, iar tu poţi avea unele revelaţii de mare valoare pentru viaţa ta! Este indicat să fii mai deschis către ceea ce vine către tine şi să ai încredere că eşti protejat şi ghidat în alegerile pe care le ai de făcut! Nu combate cu raţiunea sau cu logica ceea ce ţi se întâmplă şi lasă-te purtat de mâna nevâzută a destinului!

Leu – Gestionează mai bine relaţiile cu oamenii cu care lucrezi şi nu îi lăsa pe cei din jur să te coordoneze sau să îţi dicteze ceea ce ai de făcut! Concentrează-te pe lucrurile de amploare, nu pe cele mărunte, deoarece rişti să pierzi din vedere esenţa unor proiecte care îţi vor aduce beneficii în viitor! Ai multe posibilităţi de dezvoltare, diferenţa facând-o deciziile pe care alegi să te concentrezi! Ajustează-ţi comportamentul prin maturitate şi multă responsabilitate!

Fecioară – Unele datorii se cer plătite, iar unele responsabilităţi se cer onorate! Eşti solicitat în zona financiară şi ai multe de făcut, dar dacă nu te stresezi şi nu îţi vei ignora sarcinile zilnice, vei împăca toate situaţiile din viaţa ta! Nu lăsa neliniştile să te domine, concentrează-te pe latura ta interioară, cere ajutorul celor care te susţin şi te iubesc.

Balanţă – Nu neglija micile semnale pe care ţi le dă organismul, ele pot ascunde afecţiuni mai mari sau mai vechi cu care te-ai confruntat! Îngrijeşte-te, odihneşte-te mai mult, mănâncă mai sănătos şi detaşează-te de stresul cu care te-ai confruntat în ultima perioadă! Totodată, încearcă să faci mai mult sport sau să îţi petreci timpul la aer curat, în natură, aceste acţiuni îţi vor reechilibra starea de bine interioară!

Scorpion – Deschide-te mai mult către cei care ţin la tine, încrede-te în ei, discută mai mult despre temerile şi slăbiciunile tale şi vei găsi sprijinul de care ai nevoie pentru a progresa! Chiar dacă ai impresia că ai parte de unele pierderi, gândeşte-te mai bine dacă ceea ce iese acum din viaţa ta nu este chiar acea persoană sau acel lucru de care nu mai ai nevoie sau care te îngreunează în scopurile pe care ţi le-ai propus!

Săgetător – Eşti guvernat de Jupiter, planeta norocului, aşadar fii mai încrezător în ajutorul divin pe care îl primeşti constant chiar şi atunci când te confrunţi cu probleme sau situaţii care nu ţi se par uşor de traversat! Ai unele incertitudini şi o nelinişte interioară, dar dacă îţi păstrezi credinţa în tine şi în divinitate, vei avea parte de o transformare foarte pozitivă pentru viitorul tău!

Capricorn – Dacă ai nevoie de ajutor, de un parteneriat sau de o sumă de bani salvatoare, vei găsi în următoarea perioadă persoana oportună care să îţi fie alături! Vei avea norocul de a fi la locul potrivit în cel mai bun moment, aşa că ai încredere în aspectele astrale ale următoarei perioade! Nu lua hotărâri în grabă şi analizează totul cu cea mai mare prudenţă! Inhibă-ţi poftele sau dorinţele care nu te-ar conduce către nimic pozitiv!

Vărsător –  Este o zi duală, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi. Nu privi discuţiile cu apropiaţii ca pe un atac personal, ci ca pe o provocare ce are ca scop găsirea unei soluţii care să mulţumească pe toată lumea. În iubire, dispoziţia ta romantică va fi resimtită astăzi din plin, dorind o conexiune completă cu partenerul tău, în care emoţiile să se împletească armonios.

Peşti – Nu te descuraja în faţa unor nereuşite în planul personal, ceea ce trebuie să se întâmple pentru tine se va întâmpla de la sine! Aspectele astrale îţi sugerează că eşti protejat şi ghidat pentru a vedea calea cea bună pe care trebuie să o iei, iar puterea interioară de care dai dovadă te va insoţi în următoarea perioadă! O persoană favorabilă pentru tine va fi acolo pentru a te asculta şi pentru a te sprijini în toate demersurile! 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de împliniți luna viitoare
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de...
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume știe acest detaliu
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
ANIMAŢIE.
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau!...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
BREAKING: Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a murit în urma prăbuşirii elicopterului. Nu au fost găsiţi supravieţuitori la locul prăbuşirii. Oficial iranian: Elicopterul a „ars complet”
BREAKING: Preşedintele iranian Ebrahim Raisi a murit în urma prăbuşirii elicopterului. Nu au fost găsiţi...
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și Ionela se pregăteau să se căsătorească peste câteva zile
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care...
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat
La ce program să nu speli niciodată prosoapele. Greșeala care îți poate distruge mașina de...
×