Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 IANUARIE. Taurii trec printr-o perioadă tensionată

HOROSCOP 2 IANUARIE. Taurii trec printr-o perioadă tensionată

De: Cancan 01/01/2018 | 20:40
HOROSCOP 2 IANUARIE. Taurii trec printr-o perioadă tensionată

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este vremea să devii mult mai implicat în relaţia de cuplu, iar ca atare probabil că ţi se reduc major libertăţile de care te bucurai înainte sau poate că o vei face de bună voie, acceptând ideea că o relaţie adevărată sau o căsătorie implică să stai mai mult pe acasă, să-l transformi pe partenerul de viaţă în cel mai bun prieten, fără a mai visa neapărat la socializarea cu alte persoane, la distracţii şi la întânliri cu amicii.

Taur – Vine o perioadă destul de tensionată, cu eforturi, cu dispute, cu rivalităţi, cu orgolii lăsate să se manifeste, cu adevărate războaie pentru fiecare succes la care visezi. Ai grijă cum îţi pui în joc ambiţiile, ca nu cumva să scoţi la iveală o latură a personalităţii tale care nu te reprezintă şi nu te onorează. Te poţi aştepta şi la o atmosferă foarte încărcată la serviciu, încât orice se poate întâmpla!

Gemeni – Este un moment în care trebuie să acorzi o mai mare atenţie relaţiilor din viaţa ta, pentru că îţi vei arăta calităţile de prieten bun, de tovarăş de nădejde, de camarad la bine şi la greu. Sigur că vei aştepta acelaşi lucru şi de la cei pe care îi consideri deja prieteni, dar tocmai pentru că acorzi mai mare atenţie acestui plan, fii pregătit şi pentru a face puţină ordine prin mediul tău de cunoştinţe. Unii pot veni, alţii vor pleca, dar totul va fi spre binele tău!

Rac – Este indicat să acorzi o mai mare atenţie tonului cu care vorbeşti, deciziilor pe care le iei alături de partenerul de viaţă şi soluţiilor care se cer aplicate în relatia voastră. Posibil să vă răniţi unul pe altul prea uşor, poate faceţi fiecare lucruri care destabilizează armonia cuplului sau poate treceţi prin adevărate teste ca să demonstraţi că vreţi, puteţi şi meritaţi să mergeti mai departe.

Leu – Profită din plin de perioada următoare pentru marile tale scopuri profesionale, pentru că ai energie din belşug, eşti foarte bine motivat şi foarte bine pregătit pentru orice mare scop profesional. Chiar dacă la serviciu este furtună mare şi nimic nu vine uşor, tu totuşi îţi urmezi visele mai departe şi faci tot ceea ce îţi stă în putinţă să le atingi. Succesul este foarte aproape de tine!

Fecioară – Cariera ta primeşte în acest moment baze mult mai solide, mai bine ancorate, iar tu eşti tot mai mândru de cel care poţi deveni! În acest proces, capeţi mai multă experientă, afli lucruri din ce în ce mai interesante, iar faptul că înveţi atât de multe şi depui atâta energie la locul de muncă îţi asigură garanţia certă că imaginea ta profesională capătă contur din ce în ce mai bine. Arată celor din jur câte ştii şi câte poţi şi ai încredere în tine! 

Balanţă – Unii prieteni nu au apărut în calea ta ca să rămână pentru totdeauna, ci doar pentru a juca un rol trecător după care să-şi vadă de drum. Nu trebuie să suferi dacă pleacă, nu trebuie nici să te cramponezi de relaţia cu ei, pentru că dragoste şi prietenie cu de-a sila nu se poate. Şi tu vei ieşi din viaţa altora, de comun acord sau din proprie iniţiativă, pentru că nicio prietenie nu ţine veşnic.

Scorpion – Următoarea perioadă vine cu mari răsturnări de situaţie, ori declanşate prin proprie iniţiativă, ori declanşate de împrejurări de destin pe care nu le poţi controla, dar pregăteşte-te pentru altceva decât înainte. Orice se poate întâmpla sub influenţa unui astfel de aspect: o modificare de atitudine a ta faţă de tine însuţi şi faţă de ceilalţi, de perspectivă asupra vieţii, o personalitate nouă, de parcă devii alt om, dar nu te aştepta ca schimbarea aceasta să decurgă lin şi blând.

Săgetător – Ai şansa în acest moment să repari multe, să schimbi acele lucruri care nu mai sunt conforme cu tine, să ştergi multe, să ierţi multe, atât la tine cât şi la alţii, să închizi mai multe capitole ale vieţii tale cu detaşare si împlinire. Ai curaj să pui punct acelor drumuri care nu mai duc nicăieri, dar fără a privi înapoi cu regret sau cu mânie, ci cu bucuria că ai mai învătat ceva!

Capricorn – Vine o perioadă ceva mai apăsătoare, mai obositoare, mai fragilă la locul de muncă, când sarcinile te pot copleşi, când ţi se va părea că munceşti mai mult, dar cu satisfacţii mai mici. Poate acesta este semnul că niciodată nu trebuie să privesti lucrurile dintr-o singură perspectivă: pentru că uneori este nevoie să dai un pic înapoi pentru a-ţi lua avânt către o etapă si mai importantă de viaţă!

Vărsător – Nu te opri la cel care ai fost până în prezent, ci caută să mai urci un pas, să te mai extinzi si să mai înaintezi, pentru că ai toate motoarele aprinse! Este vremea ideală pentru o dezvoltare personală superioară, pentru a te îmbogăţi şi spiritual şi intelectual, semn că te maturizezi si formezi altă impresia despre tine pe oriunde ai merge! În relaţii, fă o revoluţie – dacă persoanele de care te-ai înconjurat nu te mai fac fericit, nu te sfii să le pui punct!

Peşti – Te simţi bine în pielea ta, ai o părere excelentă despre tine, socializezi, te distrezi, te pui în valoare, deci profită din plin de aceste zile pentru a face tot ce-ţi doreşte inima! Şansa e de partea ta, deci fă tot ce-ţi trece prin minte pentru că acum multe dorinţe au şanse mai mari de succes! Acest aspect poate tensiona un pic atmosfera de acasă, tocmai de aceea trebuie să fii şi mult mai răbdător, mai tolerant, mai rezervat ori de câte ori simţi sămânţă de scandal.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos,...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Te iubesc, sufletul meu". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant transmis de părinții...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost nevoie de un ghid pentru a-l consuma
Fructul care i-a șocat pe toți românii. Oamenii n-au știut cum să-l mănânce. A fost...
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți intra în posesia lor
Orașele din România în care se dau bani celor căsătoriți de multă vreme. Cum poți...
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Serviciu militar obligatoriu pentru FEMEI. Ar putea fi chemate în Armată
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
O nouă obligație UE în România. Românii nu vor mai găsi în magazine din iulie
O nouă obligație UE în România. Românii nu vor mai găsi în magazine din iulie
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
×