Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2018. Fecioarele vor avea parte de perspective noi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2018. Fecioarele vor avea parte de perspective noi

De: Cancan 13/05/2018 | 21:44
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 mai 2018. Fecioarele vor avea parte de perspective noi
Horoscopul zilei de 14 mai spune că Fecioarele vor avea parte de perspective noi

Horoscopul zilei de 14 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 mai 2018 spune că Fecioarele vor avea parte de perspective noi.

strologul Barbara Bacauanu vă prezintă horoscopul zilei de 14 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Azi ar fi bine să acorzi mai multă atenție felului în care comunici atât cu colegii cât și cu partenerul de viață. Ar fi indicat să interacționezi cât mai puțin cu persoane care ți-ar amplifica starea de agitație și să faci mai mult sport. Încearcă să fii mult mai implicat și activ în ceea ce ai de făcut la serviciu, să acorzi mai multă atenție detaliilor și să lucrezi în echipă. Ai o personalitate puternică și îți place să faci lucrurile singur, însă asta îți poate afecta relația cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Este o zi foarte plăcută, în care poți face plimbări lungi la brațul unei persoane foarte dragi ție! Lasă-ți sentimentele să se exprime cât mai clar! Nu da crezare unor bârfe care se tot învârt în jurul tău, cineva nu îți dorește binele și scornește tot felul de minciuni despre tine și cei dragi! Totodată, nu lăsa pe mâine ceea ce poți face azi și nu te mai aglomera, a sosit timpul să pui în ordine atât toate lucrurile de acasă, cât și de la locul de muncă!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Cam greu să stai locului astăzi, deschizându-se diverse drumuri către activități în care să mai experimentezi ceva. Alege-le cu responsabilitate! Simți că-ți poți mobiliza toate resursele pentru a face impresie unei persoane cu autoritate, dar, atenție, asta poate genera noi tensiuni acasă. Uneori, un final este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Dacă nu ai curajul să spui stop pentru a încheia ceva, atunci este o eliberare binevenită!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Astăzi te bucuri de o bună colaborare și înțelegere cu persoanele implicate în același proiect de suflet ca și tine. Fiecare separat, aveți interese comune și, ca atare, vă puteți uni forțele pentru a realiza ceva măreț. Veștile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care vei folosi auspiciile acestea minunate! Spre seară, un prieten îți cere ajutorul într-o problemă ce ține de planul sentimental. Fii alături de el, mai mult ca sigur vei reuși să îi ridici moralul!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Cei din jur nu știu să se abțină de la povești lacrimogene, ci monopolizează discuția. Ar fi bine să-i asculți, dar fără să pui la suflet ceea ce auzi! Sfatul pe care îl primești azi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te folosești imediat de el deoarece va deschide o perspectivă nouă în planurile tale! În domeniul sentimental, partenerul cere mai multă implicare din partea ta! Analizează ceea ce spune și cântărește bine dacă poți face față cerințelor!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Se deschide o perspectivă nouă în fața ochilor tăi, dar nu te poți concentra asupra ei cât timp ești prins în alte probleme. Dedică-te noii direcții! În compania potrivită, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare caută tovarășii compatibili scopurilor tale. Nu te alătura celor nepricepuți. Un sfat bine documentat, un umăr de sprijin la greu și o idee concretă vor veni mai ales astăzi de la persoane mai mature, deci caută-le compania.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Ești copleșit de o situație mult prea dificilă pentru puterile tale și tot încerci să te descurci de unul singur. Ce ușor ar fi dacă ai cere ajutorul! Stai de vorbă cu lumea sau cu prietenii, pentru că dialogul purtat pe un teren pașnic și amuzant va avea efecte excelente asupra stării tale psihice. Până la prânz pune accentul pe modalități de relaxare, cele mai potrivite fiind cele în natură. În a doua parte a zilei comută-ți atenția către finanțe!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Cum în prima jumătate a zilei energia ta nu pare a fi tocmai în parametri doriți, folosește acest interval pentru clarificarea în liniște a planurilor tale. Astăzi poți fi surprins de concepțiile diferite ale partenerilor tăi, negăsind prea ușor oamenii care să te înțeleagă și să te susțină. Amână discuțiile! Memoria ta nu te va lăsa la greu și este bine să apelezi la ea mai ales dacă ai de-a face cu documente oficiale sau chestiuni legislative, care apar inopinant.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Astăzi, relațiile cu colegii de serviciu se animă, iar schimbul constructiv de idei este prezent! Atenție, există și guri răuvoitoare și răutăcioase! Relațiile cu cei din familie nu par să îți aducă prea multe satisfacții. Detașează-te pentru a putea înțelege și punctul lor de vedere sau motivația. Azi poți fi tentat să-ți încerci norocul în acțiuni riscante din punct de vedere financiar. Încearcă să abordezi subiectul într-o manieră rațională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Simți nevoia să fii respectat și să îți fie recunoscută autoritatea, însă amintește-ți că respectul se câștigă, nu se impune. Măsoară-ți cuvintele! Este indicat să cazi la pace cu cei cu care nu te-ai mai înțeles bine în ultima perioadă. O zi în care ar fi bine să nu accepți ceea ce ți se propune. Renunță a te mai duce acasă încărcat de supărările de la birou și încearcă să acorzi membrilor familiei aceeași atenție pe care o acorzi și carierei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Ideal ar fi să îți consumi azi energia printr-o activitate fizică, sportul preferat spre exemplu, nicidecum prin discuții în contradictoriu sau ceartă! Nu te aștepta să primești mulțumiri atunci când oferi ajutorul cuiva, căci, de această dată, ar putea fi chiar obligația ta, deși nu realizezi. Ești un bun ascultător și această calitate va atrage de partea ta oameni cărora (până acum) le erai indiferent. Este o perioadă favorabilă medierii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 mai 2018

Pari a fi peste măsură de curios și se poate să descoperi lucruri care nu te vor face fericit – nu era mai simplu să le fi aflat la timpul lor pe toate? Păstrează-ți credința și intuiția – indiferent care este aceasta – cu orice preț. Nu te lăsa influențat de părerile celor din exteriorul cercului tău. Energia vitală este la cote minime, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. Poți avea succes în deplasări scurte!

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 14-20 MAI 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a Hidroelectrica și de ce
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns să fie considerat o adevărată comoară. Se vinde cu 20 de lei kilogramul, iar oamenii vin de la zeci de kilometri distanță să cumpere
Afacerea care l-a îmbogățit pe un român. A cultivat un fruct banal care a ajuns...
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să îl deschidă, pentru că pot fi în pericol
Emailul pe care trebuie să îl ștergi neapărat dacă l-ai primit. Utilizatorii nu trebuie să...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Ungaria NU vrea să renunțe. Alianța care o scoate definitiv din Europa
Medicul și vedeta. Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță romantică în Deltă
Medicul și vedeta. Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, vacanță romantică în Deltă
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face mai INTELIGENȚI
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face...
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor. A petrecut Paștele în spital
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor....
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...