Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iulie 2018. Leii renasc din propria cenușă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iulie 2018. Leii renasc din propria cenușă

De: Răzvan Scarlat 22/07/2018 | 19:35
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 23 iulie 2018. Leii renasc din propria cenușă

Horoscopul zilei de 23 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor fi vedetele zodiacului și vor renaște din propria cenușă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se crează un aspect astral favorabil relației de cuplu, aspect care se va întinde pe parcursul unei luni întregi de acum încolo, însă care nu oferă neapărat oportunitatea unei relații de viitor, în cazul celor singuri sau aflați la început de relație. Nativii Berbec vor petrece clipe minunate alături de partener, intense, pasionale și vor fi înflăcărați în declararea sentimentelor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor implica în activități ce țin de familie, în special legate de părinți care pot avea nevoie de ajutorul acestora în rezolvarea unor probleme ce vizează locuința. Relațiile cu membrii familiei pot fi mult mai dinamice și mai bune începănd de astăzi, aspect care se întinde pe durata unei luni întregi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor să acționeze cu răbdare și să nu fie impulsivi în dialog.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Gemeni se crează un context astral favorabil comunicării, iar aspectul se va întinde pe o lună de acum înainte. Nativii pot deveni adevărați oratori, se vor exprima cu curaj și încredere în vorbele lor, vor fi aplaudați pentru discursurile susținute și nu se vor da înapoi când va veni vorba să iasă în față și să vorbească.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac au șansa de a-și suplimenta veniturile, iar aspectul se va întinde pe o lună de aici înainte. Nativii se dedică unui proiect personal sau primesc o sumă de bani mult așteptată ca urmare a unei colaborări mai vechi. Nu este exclus să aibă parte de o mărire de salariu sau să primească un bonus consistent la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu se bucură de energia Soarelui care de astăzi, timp de o lună, le va tranzita zodia. Nativii vor fi plini de viață, vor avea chef de socializare și de distracție, vor ieși în evidență și se vor face remarcați de cei din jur. Dacă până acum au simțit o apăsare a destinului, de acum încolo se vor bucura de protecția și bună dispoziția imprimată de astrul ceresc, cu alte cuvinte, vor fi vedetele zodiacului, fără pic de exagerare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți să se retragă pentru moment din viața socială pentru a pune la cale un plan de epatare. Cu toate că tendința de a se izola va persista timp de câteva săptămâni, nativii nu își vor linge rănile și nici nu se vor da bătuți, ci vor căuta în interior energia necesară pentru a vindeca toate acele neplăceri legate de persoana lor și de deciziile lor. Dacă până acum se considerau slabi în anumite privințe, de astăzi vor fi deciși să învingă orice teamă și frică avută.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de noi cunoștințe, de persoane importante care pot intra în cercul lor de prieteni și cu care pot lega relații de lungă durată, profitabile. Aspectul creat astăzi se întinde pe o perioadă de o lună și le va fi benefic nativilor în desfășurarea unor planuri pe care le au în gând sau, în alte cazuri, pot pune la cale noi planuri de viitor alături de prieteni.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de energia Soarelui care, începând de astăzi, timp de o lună, le va dinamiza cariera. Nativii care-și caută de muncă sau nu sunt mulțumiți de jobul lor vor avea ocazia să primească oferte pe placul lor. De asemenea, nativii vor avea șanse să-și schimbe sectorul profesional în care activează sau să fie avansați în funcție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător își fac planuri de vacanță, caută cele mai bune oferte și se pregătesc să plece într-o călătorie. Pentru unii nativi se deschide o etapă, care va dura aproximativ o lună, în care se vor concentra pe studiu sau vor căuta să dobândească cât mai multe cunoștințe prin intermediul cursurilor de dezvoltare profesională. Nu este exclus să dea curs unor seminarii care se desfășoară în străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o dinamizare a sectorului avantajelor materiale, dar și în sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul pare să se facă lumină. Aspectele sunt susținute de Soare și încep de astăzi conturându-se pe o perioadă de aproximativ o lună. Nativii vor primi bani, bunuri sau foloase materiale de la sau prin intermediul partenerului, însă sunt vizate și instituțiile statului, în special acolo unde până acum au existat amânări și tergiversări.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  23 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător își vor concentra toată atenția asupra relației de cuplu, dar și asupra relației cu asociații. Energia Soarelui îi va impulsia începând de astăzi, timp de o lună, să ia cele mai bune decizii în aceste domenii, însă este posibil să intervină și rupturi în aceste două direcții. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să nu se arunce cu capul înainte, ci să lase lucrurile să vină de la sine și să intervină atunci când simt că este necesar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Cu Soarele în tranzit pe casa muncii, cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de o energie ieșită din comun în desfășurarea activităților și sarcinilor zilnice. Aspectul astrologic, care începe astăzi, le va aduce pe parcursul unei luni întregi șansa de a se afirma la job, de a avansa, de a primi o nouă funcție sau noi responsabilități menite să-i pună într-o lumină favorabilă. Nativii Pești care-și caută un loc de muncă vor avea ocazia să-și vadă visul împlinit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...