Acasă » Exclusiv » Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea în afara orelor de program! Gestul făcut de boșii de la Rahova! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI

Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea în afara orelor de program! Gestul făcut de boșii de la Rahova! EXCLUSIVITATEA MOMENTULUI

De: I.D. 13/06/2019 | 16:45

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă super-exclusivitatea momentului. Irina Tănase l-ar fi vizitat pe fostul președinte al PSD în afara orelor de program stabilite de conducerea Penitenciarului Rahova. Atenție, urmează informații în premieră națională! (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE SUPER-PREZENTATOARELE TVR A FOST ”COMBINATĂ” PE FACEBOOK DE UN ȘANTAJIST)

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații de-a dreptul explozive. Sâmbătă, 8 iunie 2019, Irina Tănase l-ar fi vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare, în afara orelor de program. Din câte se pare, tânăra și-ar fi făcut apariția la vorbitor după ora 19.30, iar întâlnirea ”de taină” ar fi durat aproximativ 40 de minute. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL PE AVEREA POLIȚISTULUI UCIS DE MILIONARUL ATAȘ. SORA ”DULĂULUI” O ACUZĂ PE VĂDUVĂ)

Suprinzător este faptul că vizita Irinei Tănase s-ar fi făcut în afara limitelor regulamentului de la Penitenciarul Rahova. Și asta pentru că deținuții pot primi vizite în intervalul orar 07.00-19.00. Ba mai mult decât atât, conform unor surse din mediul penitenciar, în jurul orei 19.00, în fiecare seară, deținuții trebuie să fie prezenți la apelul de seară. Iar, după ora 19.00, niciunul nu ar mai avea voie să iasă din celulă.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, în 27 mai

Dosarul de deținut al lui Liviu Dragnea, trecut ”la secret”?!

Reporterii site-ului nr. 1 din România au cerut conducerii închisorii să comunice datele exacte când Irina Tănase a mers în vizită la Liviu Dragnea, dar și cine a autorizat vizita pe care aceasta a efectuat-o, sâmbătă, 8 iunie 2019, la Penitenciarul Rahova. Iată că șefii Penitenciarului Rahova au „secretizat” însă dosarul de deținut al celebrului politician. După aproximativ 24 de ore, am primit un răspuns total surprinzător. (NU RATA, AICI: PREOT CUNOSCUT, ȘANTAJAT CU INFORMAȚII HALUCINANTE: ”A PATRONAT UN BORDEL LA CAPELA DIN TÂRGU-MUREȘ ȘI…”)

CANCAN.RO a aflat că Irina l-ar fi vizitat pe politician în afara orelor de program de la Rahova

”Referitor la adresa dumneavoastră înregistrată în unitatea noastră cu numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele: În conformitate cu prevederile Legii nr. 254 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, precum și ale H.G nr. 157/2016 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii, persoanele condamnate au dreptul să primească vizite în spații amenajate sub supravegherea vizuală a personalului penitenciarului, direct sau prin intermediul sistemelor electronice, în condiții de confidențialitate.

Totodată, mențiunile referitoare la acordarea dreptului la vizită, datele cu caracter personal, precum și alte aspecte înregistrate în documentele de  evidență ale persoanei condamnate au, de asemenea, caracter confidențial potrivit legii, sens în care informațiile solicitate se exceptează de la liberul acces al cetățenilor.

Acordarea dreptului la vizită pentru persoanele condamnate aflate în custodia Penitenciarului București-Rahova se efectuează pe baza unei programări prealabile, telefonic, prin e-mail sau direct la sediul penitenciarului, în timpul programului de lucru al sectorului de acordare a drepturilor la pachet și vizită, în speță 07:00 – 19:00, durata, periodicitatea și modalitatea de acordare a vizitelor aplicându-se unitar tuturor persoanelor vizitatoare”, a fost răspunsul celor de la Penitenciarul Rahova. Nicio vorbă despre vizita peste program sau despre persoana care a autorizat-o!

Mutat la Penitenciarul Jilava?!

La începutul săptămânii viitoare va expira perioada de carantină pentru Liviu Dragnea, iar apoi acesta va fi dus în fața comisiei din cadrul penitenciarului care va decide în ce regim va executa pedeapsa. Potrivit antena3.ro, Liviu Dragnea ar urma să execute pedeapsa în regim semi-deschis, iar tocmai din acest motiv ar putea fi mutat de la Penitenciarul Rahova, la Penitenciarul Jilava, .

Se pare că Penitenciarul Rahova nu ar avea suficiente celule pentru regimul semi-deschis și de aceea politicianul va fi dus la Penitenciarul Jilava. Regimul semi-deschis aduce cu sine o serie de avantaje. Deținutul se poate plimba prin anumite spații din zona penitenciarului, iar Liviu Dragnea poate depune cerere de eliberare condiționată după un an și jumătate.

De asemenea, Liviu Dragnea poate ieși la muncă și, dacă dorește, va primi zile de permisie în schimbul muncii sale. (NU RATA, AICI: LOGODNICUL PĂRĂSIT ÎNAINTEA NUNȚII A CÂȘTIGAT ”DESPĂGUBIRI” LA JUDECĂTORIE DE LA FOSTA IUBITĂ. SUMA ESTE… IREALĂ!)

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. (CITEȘTE ȘI: DRAGNEA A ”CAPOTAT” ÎN ÎNCHISOARE: ”E CU MORALUL LA PĂMÂNT! A AJUNS SĂ STRIGE NUMELE IRINEI, IAR GARDIENII…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru că e în înțelegere cu Ciolacu
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de români
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc mai mult de 10.000 de euro”
Codin Maticiuc, replică pentru cei care îl acuză că fură din banii de caritate. „muncesc...
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...