Acasă » Trending » Fosta iubită a lui Fuego nu și-a revenit nici la 20 de zile după externare. „Obosesc foarte repede și…

Fosta iubită a lui Fuego nu și-a revenit nici la 20 de zile după externare. „Obosesc foarte repede și…

De: Elena Ailuțoaei 21/08/2020 | 18:31
Fosta iubită a lui Fuego, Ana Maria Ciaușu, o învingătoare în lupta cu noul coronavirus, a mărturisit că nici la 20 de zile de la externare nu se simte recuperată complet. Tânăra, care este secretar general al PNL Olt, a explicat că obosește foarte repede și are zile în care se simte, în continuare, rău. Fără să mai pună la socoteală că dezechilibrele suferite de organism i-au provocat o foame nefirească, ajungând astfel să ia și câteva kilograme în plus. 
Povestea dramatică a fostei iubite a lui Fuego a început pe 13 iulie, când a aflat că este infectată cu COVID-19, deși, până atunci, respectase toate măsurile impuse de autorități. În primele zile, tânăra a decis să urmeze un tratament la domiciliu, ca să nu ocupe “patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen”, după cum a mărturisit.

„Îmi simțeam picioarele ca de ceară”

Până la urmă, fosta iubită a lui Fuego a ajuns tot la spital, unde a început o dificilă luptă pentru propria viață. Iar acum, la aproape trei săptămâni de la externare, veștile nu sunt chiar dintre cele mai bune.
„Am așteptat mai mult timp înainte să vă spun cum este recuperarea post-COVID ca să pot oferi mai multe detalii, așa cum am făcut-o și în timpul cât m-a chinuit virusul ăsta. Fac lucrul acesta din același motiv ca și până acum: pentru că îmi pasă! Au trecut 20 de zile de când m-am externat și încă nu pot să spun că sunt recuperată complet…
Primele zile după externare au fost și ele îngrozitoare… nu am putut să merg decât sprijinindu-mă pe pereți… orice pas a însemnat o durere cumplită de mușchi și de oase, îmi simțeam picioarele ca de ceară…
Insomnia severă pe care am avut-o nu a trecut nici ea imediat ce am ajuns acasă, așa cum îmi închipuiam, ci treptat”, a povestit Ana Maria.

„Am mâncat extrem de mult și foarte, foarte des”

Iar tulburările cauzate de boală au fost multiple, potrivit mărturiilor tinerei.
Ana Maria Ciaușu nu și-a revenit complet nici după 20 de zile la externare
„Dezechilibrele majore suferite de organism din cauza simptomelor și efectele adverse ale medicamentelor mi-au provocat o foame nefirească, am mâncat extrem de mult și foarte, foarte des, însemnând zile în șir de servit masa din oră în oră… să nu înțelegeți că mă plâng că m-am îngrășat:) asta să îmi fie ultima problemă a vieții, deși este evident că am luat niște kilograme în plus. Vă spun doar cum a reacționat organismul meu la traumele pe care le-a suferit. (NU RATA: PAUL SURUGIU FACE MĂRTURISIRI ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO. FUEGO S-A SĂTURAT DE CELEBRITATE ŞI VORBEŞTE DESPRE MARELE LUI REGRET…)
Am reluat activitatea la birou tot treptat, prima dată cu câteva ore pe zi, apoi program complet, chiar prelungit (e multă treabă în politică în perioada asta) și lucrul acesta m-a afectat din nou… Obosesc foarte repede și am zile în care efectiv îmi este rău…”, a mai relatat Ana Maria Ciaușu.

„Îți dai seama că le e teamă de tine”

Mărturiile fostei iubite a lui Fuego continuă, la fel de dramatic.
„Asta înseamnă pentru mine că «m-am vindecat» de Covid și că sunt bine… analizele medicale spun și ele că sunt bine și că plămânii nu au fost afectați… nu spun, în schimb, de ce îmi revin durerea și arsura în piept atunci când obosesc foarte tare…
O altă problemă despre care vreau să vorbesc la fel de asumat, așa cum am făcut-o până acum, deși unii m-au judecat pentru asta, este reintegrarea socială: fără să îți spună neapărat direct, din atitudinea celor cu care reintri în contact îți dai seama că le e teamă de tine și nu știu cum să facă, mai elegant unii, mai fără educație alții, să te evite….
Nu e rău să fii ținut la distanță, ba din contră, este cel mai indicat, distanțarea fiind una dintre metodele prin care poți ține virusul departe de tine, pe lângă purtarea măștii și igienă, dar cel puțin atitudinea poate fi alta, așa încât să nu faci pe nimeni să se simtă că și când ar fi furat boala și ar trebui să îi fie rușine...
Ana Maria Ciaușu și Fuego
Este foarte greu să le explici tuturor că nu mai ești contagios, cum de altfel nici imun, având același risc de reinfectare… nu înțeleg cei care ar trebui să fie extrem de documentați și au obligația să comunice, public, informații corecte, dar oamenii care încă nu cred că poate fi «chiar așa de rău» cu virusul asta… nu mai vorbesc despre cei care nu cred că există virusul și despre interese, nu știu de care și pentru ce, care întrețin, public, negarea asta, în loc să ne preocupe pe fiecare dintre noi cum să înțelegem mai bine acest fenomen și cum să ne adaptăm mai bine vremurilor pe care le trăim…”, a mai povestit Ana Maria, pe pagina ei de Facebook.

„Unii dintre noi abia înțeleg să nu traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului”

Fosta iubită a lui Fuego face un apel la semeni să înțeleagă că toți sunt expuși infectării, iar libertatea fiecăruia se termină acolo unde încalcă libertatea altuia.
„Nu am spus nici când eram foarte rău, nu spun nici acum că trebuie să ne izolăm fiecare pe o insulă pustie și să nu relaționăm unii cu alții, ci să înțelegem cu toții că suntem obligați, pentru viața noastră și a celor din jur, să ne luăm, noi înșine nu pentru că ne impun autoritățile, toate măsurile necesare pentru a evita, cât mai mult posibil, infectarea.
Nu suntem obișnuiți cu condiționări de niciun fel. Unii dintre noi abia înțeleg să nu traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului… crezând că doar nu respectă legea și o amendă, care nu e așa mare, nu le încurcă viața prea rău…nu își dau seama că ar putea muri pe trecere călcați de o mășină al cărei șofer consideră și el că nu e obligat să respecte legea. Așa e și cu virusul ăsta…TOȚI ar trebui să fim obligați de propria conștiință să nu ne facem rău unii altora… ar trebui să înțelegem că libertatea de a alege aparține fiecăruia dintre noi doar că, cel puțin în perioada asta, în care cu toții suntem expuși infectării, libertatea fiecăruia dintre noi se termină acolo unde încalcă libertatea celuilalt!”, a încheiat Ana Maria.

Iubita lui Fuego vreme de patru ani

Ana Maria Ciaușu a fost, în perioada 2003-2007, iubita lui Fuego, pe numele său real Paul Surugiu. Cei doi s-au despărțit însă, după patru ani de relație, cel mai probabil din cauză că nu ar fi reușit să aibă copii.

Fosta iubită a lui Fuego a intrat ulterior în politică. În vârstă de 42 de ani, Ana Maria Ciaușu este acum secretar general al PNL Olt. Originară din Slatina, unde a urmat și studiile, Ana Maria Ciaușu a fost inițial consilier local în Primăria Slatina. Chiar dacă nu a vorbit public despre ea, Fuego a amintit de fosta logodnică într-un cântec din 2009, de pe albumul „Cântați cu mine”. Piesa, intitulată chiar „Ana Maria”, evocă momentele fericite pe care artistul le-a trăit alături de partenera lui. (VEZI AICI: CU SE OCUPĂ ACUM ANA MARIA CIUAŞU, FOSTA IUBITĂ A LUI FUEGO, SINGURA FEMEIE CU CARE A VRUT SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...