Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal bani 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Lista zodiilor care trebuie fie mai chibzuite cu cheltuielile

Horoscop săptămânal bani 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Lista zodiilor care trebuie fie mai chibzuite cu cheltuielile

De: Maria Iancu 26/11/2022 | 12:38

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Nativii trebuie să aibă mai multă grijă la cheltuielile pe care le fac în această perioadă!

Berbec – Evită impulsivitatea și nerăbdarea!

Cu cât ești mai hotărât și știi exact ce ai nevoie cu atât eviți riscul să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus. În prima parte a săptămânii ești mai chibzuit în cheltuielile efectuate care pot viza o călătorie, un curs, vizitarea unor locuri sau participarea la un spectacol însă în a doua parte a săptămânii poți cădea pradă unor tentații. Evită impulsivitatea și nerăbdarea mai ales atunci când ești incert în privința unor lucruri!

Taur – Fă-ți o listă de cumpărături!

Chestiunile financiare sunt în prim planul acestei săptămâni. Dacă plănuiești să faci anumite cumpărături sau achiziții, asigură-te că îți faci o listă înainte cu lucrurile necesare, întrucât tinzi să fii un pic nehotărât sau impulsiv în cheltuieli. Dacă ești angrenat în discuții serioase pe marginea unui proiect financiar,o afacere, un plan de economii, poți apela cu încredere la sfaturile unui specialist în domeniu.

Gemeni – Realist în abordare!

Dacă cineva încearcă să-ți vândă ceva sau să te convingă de calitatea unor servicii, caută să fii cât mai realist în abordare și să analizezi situația cu grijă. Claritatea poate să nu fie punctul forte al acestei săptămâni, deci fii pe fază! Ceva sau cineva anume te poate impresiona fapt care te determină să ajuți contribuind cu o donație binevenită. Înainte de a cheltui pe ceva anume vezi dacă ai cu adevărat nevoie!

Rac – A crește calitatea vieții!

În ciuda modului organizat și calculat în privința gestionării banilor, ești tentat să cheltuiești pe un lucru sau o activitate căreia pur și simplu nu-i poți rezista. Simți să te răsfeți un pic! Pe de altă parte orice investiție faci în a-ți crește calitatea vieții și a sănătății este binevenită. Poți investi într-o dietă mai ușoară dar mai nutritivă, un aparat de purificare a apei, o bicicletă de apartament pentru a face mai multă mișcare.

Leu – Cumpătare și atenție!

Cumpătarea este cheia acestei săptămâni! Tinzi să cheltuiești banii pe tot felul de chestii într-un mod extrem de rapid și greu de controlat, întrucât nevoia de a-ți satisface anumite plăceri și dorințe este amplificată. Sfatul partenerului de cuplu te ajută să privești lucrurile cu mai mult discernământ. Evită activitățile de natură speculativă iar dacă cineva încearcă să-ți vândă anumite produse, fii atent și prevăzător.

Fecioara – Evită semnarea unor acorduri importante!

Dacă vrei să faci anumite achiziții pentru înbunătățirea confortului din cămin sau al spațiului din jurul casei, asigură-te că ofertele care ți se fac se potrivesc cu nevoile tale indiferent de cât de tentante par la prima vedere. Dacă ai musafiri, vei încerca să cumperi astfel încât să satisfaci nevoile tuturor însă s-ar putea să realizezi că și acum cineva nu este mulțumit. Evită semnarea sau negocierea unor acorduri importante săptămâna aceasta!

Balanța – Prudență și organizare mai bună!

Dacă ai în plan să efectuezi anumite achiziții, asigură-te că ți-ai făcut o listă înainte întrucât poți fi tentat de prea multe lucruri în același timp, fapt care îți îngreunează alegerea. Poți să investești într-o călătorie, într-un set de cărți sau un curs pe care îl aștepți demult, însă cercetează cu atenție în prealabil. Evită zilele de miercuri și joi pentru orice fel de cheltuieli majore sau pentru luarea unor decizii importante financiar.

Scorpion – Evită deciziile financiare majore!

Nu este o săptămână potrivită pentru a face cheltuieli, achiziții sau decizii majore din punct de vedere financiar. Evită impulsivitatea și păstrează o abordare cât mai realistă în privința gestionării resurselor, oricât de mult te-ar tenta anumite lucruri sau activități. Perspectivele diferite într-un cuplu în privința gestionării banilor pot naște anumite tensiuni, caută să vezi cum este mai înțelept să acționezi.

Săgetător – Cercetare și informare!

Tinzi să cercetezi și să te informezi cu atenție asupra anumitor lucruri înainte de a le cumpăra, fapt care te ajută să iei o decizie în cunoștință de cauză. Însă dacă sunt cheltuieli sau achizitiții care vizează propriul cămin, asigură-te că te sfătuiești înainte și cu partenerul de cuplu pentru a evita posibile discuții ulterioare. Tinzi să reacționezi tranșant dacă ai impresia că cineva încearcă să te păcălească în vreun fel.

Capricorn – Organizarea și eficiența sunt cheia!

Organizarea și modul eficient, pragmatic în care te organizezi cu banii te susțin în a păstra controlul asupra situației tale financiare. Dacă îți propui să faci anumite cumpărături cu siguranță vei avea o listă pregătită înainte, însă chiar și așa, există șansa să te lași tentat de anumite lucruri. Miercuri și joi, evită negocierile, tranzacțiile sau luarea unor decizii importante financiare întrucât claritatea sau concentrarea lasă de dorit.

Vărsător – Fii realist în privința cheltuielilor!

Adoptă o atitudine cât mai echilibrată și mai realistă în privința cheltuielilor pe care le efectuezi săptămâna aceasta chiar dacă persoana iubită sau propriul copil au o cu totul altă perspectivă. Pe de altă parte poți simți nevoia să te răsfeți sau să răsfeți pe cineva într-un anume fel, permițându-ți lucruri sau activități pe care în mod normal le analizezi cu mai multă precauție. În weekend poți pleca la un drum care implicit va antrena alte cheltuieli.

Pești – Soluții de rezervă!

Dacă ți-ai asumat să te ocupi de organizarea unui proiect familial sau a unui eveniment social, un spectacol cu mai multă lume pentru a te căpăta o vizibilitate mai mare, poți realiza că resursele pe care mizai pot să nu fie suficiente, fapt care te nemulțumește profund. Pe de altă parte realizezi că există cineva la care poți apela cu încredere pentru rezolvarea problemei.În weekend îți propui să-ți aloci mai mult timp pentru o analiză financiară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...