Acasă » Horoscop » Horoscop Dragoste » Horoscop lunar dragoste 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan amoros

Horoscop lunar dragoste 2022. Cine sunt nativii avantajați în plan amoros

De: Virginia Olteanu 04/12/2022 | 17:59

Horoscop lunar dragoste 2022. Vești noi pentru toți nativii, în plan sentimental! Află mai jos, în articol, ce surprize te așteaptă!

Berbec – Întâi explorăm apoi ne stabilizăm!

Dacă cineva și-ar propune să te cucerească luna aceasta va trebui să demonstreze că poate fi un partener de dialog pe măsură și că-ți susține ambițiile profesionale. În primele zile ale lunii ești provocat la interacțiune de către o persoană care îți testează răbdarea dar care îți trezește interesul. O călătorie pe care o realizezi peste hotare sau un curs la care participi pe parcursul lunii te poate ajuta să interacționezi cu persoane noi, interesante cu filozofii și perspective diferite de ale tale.

Taur – Clarificări necesare!

Chestiuni legate de valori, angajamente, fidelitate sau intimitate vor fi în prim plan la început de lună. Ești determinat în a purta discuții serioase cu partenerul de cuplu pentru a vedea exact unde vă aflați. Din 10 decembrie, îți îndrepți privirile spre noi orizonturi. Ultimele zile ale anului te pot suprinde plăcut întrucât o persoană misterioasă pe care o întâlnești într-o călătorie, la un curs sau o conferință te poate cuceri cu o filozofie de viață cu totul aparte.

Gemeni – Test de fidelitate!

Relația de cuplu se poate afla în centrul acestei luni însă atitudinea ta poate să fie ușor mai combativă în prima parte a lunii mai ales dacă te simți neîndreptățit. Pe măsură ce luna înaintează planetele se mută din sectorul parteneriatelor în cel al fidelității și angajamentului investit într-o relație deci situația devine din ce în ce mai intensă. Solstițiul de iarnă și luna nouă din 23 decembrie vor testa calitatea unei relații romantice amplificând conexiunea sau eliberând.

Rac – Cultivând arta relaționării!

După un început de lună mai tensionat în care ești determinat să iei atitudine într-o situație pe care o consideri nedreaptă, vei căuta să cultivi o abordare mai echilibrată și poate mai detașată în modul în care relaționezi. În a doua parte a lunii întreaga ta atenție va fi îndreptată spre celălalt cu scopul de a înbunătați calitatea relației. Abilitatea de a asculta și empatiza este mărita iar tu vei încerca să contribui activ și constructiv la armonizarea relației. Sfârșitul anului se poate anunța incitant și promițător!

Leu – Tensiuni relaționale!

În ciuda atitudinii afectuoase și chiar jucăușe cu care începi luna, anumite tensiuni într-o relație romantică te pot determina să-ți resetezi așteptările sau chiar limitele în raport cu celălalt. Timpul, implicarea, devotamentul celuilalt sunt repuse în discuție iar tu vei căuta să analizezi cu atenție direcția în care se îndreaptă această relație. În a doua parte a lunii s-ar putea ca nevoia de libertate și independență să se intensifice dar va fi contrabalansantă de o latură mai practică și mai serioasă a naturii tale.

Fecioara – Noi orizonturi relaționale!

Un început de luna intens și conflictual în care îți va fi greu să-ți ascunzi emoțiile atunci când celălalt îți testează răbdarea. Însă odată ce Mercur, Venus și ulterior Soarele cu ocazia solstițiului de iarnă activează sectorul iubirii și al bucuriei, acea latură a ta mai veselă, optimistă și mai dornică de socializare iese la suprafață. O perioadă perfectă pentru mai mult romantism și afecțiune. Închei anul cu mercur retrograd în sectorul iubirii, fapt care te face să evaluezi reciprocitatea unor sentimente.

Balanța – Compatibilitate intelectuală!

Criteriul de selecție al partenerului potrivit îl va reprezenta compatibilitatea intelectuală.Prima parte a lunii te găsește în plină interacțiune și schimburi de mesaje, idei și perspective cu o persoană de care te poți simți atrasă mai ales mai ales la nivel intelectual.Poți întâlni pe cineva într-o excursie sau în cadrul unui curs la care participi, o persoană a cărei filozofie de viață te provoacă și te fascinează în același timp. Odată cu solstițiul de iarnă, devii un pic mai tradiționalistă în abordare.

Scorpion – O legătură intimă iese la iveală!

Chestiuni relaționale profunde, intime dar pe care le-ai ținut ascunse ies la suprafață în prima parte a lunii, declanșând tensiuni și discuții intense pe marginea lor. O legătură erotică este dezvăluită. Dacă dorințele și nevoile unuia dintre parteneri nu sunt satisfăcute sau angajamentului său este unul care lasă de dorit, atunci acestea vor deveni puncte cheie asupra cărora vei avea de lucrat. Din 20 decembrie, Jupiter își reia mersul direct în sectorul iubirii, clarificând unele dorințe și nevoi personale.

Săgetător – Mai multă aventură și pasiune!

Un început de lună ușor conflictual în care ai nevoie să găsești un echilibru în relația de cuplu astfel încât nevoile amândurora să fie împlinite. Pe măsură ce lună înaintează intri în spiritul sărbătorilor concentrându-te mai mult pe acele lucruri și activități comune care va bucură pe amândoi. Un moment prielnic pentru mai multă apropiere și intimitate. Din 20 decembrie, Jupiter revine în Berbec în sectorul iubirii și al romantismului deci dacă vrei să cucerești pe cineva următoarea perioadă este mai mult decât favorabilă.

Capricorn – Reinventare!

Începi luna punând la îndoială sinceritatea unor sentimente dar și conexiunea dintre tine și celălalt. Este posibil să te confrunți cu realitatea unei situații pe care nu ai vrut poate să o accepți până acum. Pe măsură ce luna progresează iar Venus, planeta iubirii și Mercur intră în semnul tău, încrederea în potențialul tău este amplificată. Solstițiul de iarnă te pune în valoare oferindu-ți șansa de a te reinventa. Ceva sau cineva te ajută să închei anul într-o notă intensă și pasională.

Vărsător – O lună provocatoare!

O lună extrem de incitantă și provocatoare! Luna plină din Gemeni de pe 8 decembrie dinamizează sectorul iubirii și al romantismului, fapt care îți amplifică carisma personală dar și dorința de a-ți asuma anumite riscuri. O atracție între tine și cineva din mediul social poate să fie greu de ascuns, o aventură plină de pasiune te așteaptă! Odată ce Venus, planeta iubirii intră în Capricorn pe 10 decembrie, devii mai introspect în privința propriilor sentimente.

Pești – Mai multă inițiativă și încredere!

Indiferent că ești sau nu într-o relație în prima parte a lunii va fi o adevărată provocare să-ți faci timp și pentru celălalt. Însă pe măsură ce luna progresează, devii mai dornic de a interacționa cu acei oameni cu care împărți aceleași obiective și hobby-uri. Capeți mai multă încredere în tine și abordezi lucrurile cu mai multă inițiativă. Într-un mediu social sau într-un cerc de prieteni o atracție fizică, erotică destul de puternică se poate naște între tine și celălalt, rămâne de văzut dacă vă și doriți aceleași lucruri.

Horoscopul general al lunii decembrie 2022 poate fi vizualizat și aici:

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să fie atenți acești nativi
Patru zodii care în luna mai PIERD în dragoste și carieră! La ce trebuie să...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștri pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și m-a amenințat”. Ce a rugat-o fosta soacră pe vedetă
Dana Roba, atacată dur de tatăl lui Daniel Balaciu: ,, Mi-a vorbit foarte urât și...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor disponibile din 1 mai
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe cei doi foști soți
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...