Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal dragoste: 2-8 ianuarie 2023. Lista nativilor care se vor experimenta noi senzații

Horoscop săptămânal dragoste: 2-8 ianuarie 2023. Lista nativilor care se vor experimenta noi senzații

De: Valentina Ene 02/01/2023 | 16:18
Horoscop săptămânal dragoste: 2-8 ianuarie 2023. Lista nativilor care se vor experimenta noi senzații
Horoscop săptămânal. Sursă foto: Pixabay

Horoscop săptămânal dragoste: 2-8 ianuarie 2023. În primele zile ale noului an, dragostea pare să fie la mare căutare de către toți nativii. Astrele ți-au pregătit o mulțime de surprize.

Horoscop săptămânal dragoste: 2-8 ianuarie 2023

Berbec – Dorința de experimentare este amplificată!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, dorința de a experimenta sau de a iniția strategii noi de interacțiune este amplificată. Îți poți surprinde partenerul cu o invitație undeva sau cu o călătorie pe care și-o dorește demult. Duminică, cu Luna în Leu, tranzitând sectorul iubirii și al romantismului, devine ziua perfectă pentru o întâlnire romantică și pasională.

Taur – Abilitatea de a înțelege și alte perspective!

O anumită mentalitate sau unele credințe personale despre ce presupune o relație de iubire devin subiect de discuție sau dezbatere. Flexibilitatea și capacitatea de a înțelege și alte perspective decât cele personale sunt de mare folos. Dacă ești singur, manifești o dorință mai mare de a te pune în evidență într-un mod plăcut și carismatic îndreptându-ți atenția către persoane cu care simți că rezonezi.

Gemeni – Amplificarea gradul de vizibilitate într-un grup!

Chiar dacă în ultima perioadă, stabilitatea și siguranța emoțională au fost foarte importante într-o relație de cuplu, de săptămână aceasta lucrurile încep să se schimbe un pic. Fie ești dornic să-ți amplifici gradul de vizibilitate într-un grup sau o comunitate, astfel încât să cunoști noi persoane, fie te poți simți atras de o persoană anume a cărei mentalitate, viziune, stil de viață este diferit de al tău. Călătoriile și schimburile de experiență te favorizează relațional.

Rac – Deschis către alte soluții, planuri, idei!

Cu Mercur retrograd și cu Luna Plină din propriul tău semn, ambele activând axa relațională Eu versus Celălalt, ești îndemnat să evaluezi modul în care interacționezi într-o relație de cuplu, fiind conștient de faptul că celălalt poate vedea lucrurile diferit de tine. Nevoile și dorințele tale emoționale vor fi foarte importante pentru tine, însă cu cât vei fi mai deschis în a lua în calcul și alte soluții, metode sau chiar planuri cu atât vei avea mai mult de câștigat.

Leu – Armonizarea relației de cuplu!

Vești bune de natură relațională, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Venus, planeta iubirii și a plăcerii intră de marți în Vărsător în sectorul parteneriatelor, al uniunii și al căsătoriei, fapt care va antrena o îmbunătățire și o armonizare a acestui sector. Vei interacționa într-un mod mai liber și mai spontan, dar și cu mai mult curaj dacă îți place de cineva. Dorința de a experimenta ceva diferit poate fi resimțită.

Fecioara – Ceva nou și diferit!

Ai o dorință puternică de a face ceva nou și diferit, de a iniția un altfel de dialog cu o persoană de care te simți atras, de a încerca un alt gen de activitate de cuplu care să te scoată din rutină. Luna Plină din Rac din acest weekend activează sectorul iubirii, al romantismului și al speranțelor , îndemnându-te să devii mai asertiv și mai spontan cu unele dorințe sau activități dacă simți nevoia de ceva mai incitant și mai provocator, însă va trebui să te asiguri că și partenerul tău este pe aceeași lungime de undă.

Balanța – Socializare, plăcere și conexiune!

O săptămână perfectă pentru mai multă socializare, plăcere și conexiune. Venus, planeta care te guvernează intră marți în Vărsător activând sectorul iubirii și al romantismului, fapt care va amplifica dorința de a te bucura mai mult de compania persoanei iubite. Dacă ești singur, nu ezita să inviți pe cineva în oraș dacă îți place persoana, o întâlnire romantică este mai mult decât binevenită.

Scorpion – Fii deschis și flexibil!

Cu cât ești mai flexibil și mai deschis în a aborda persoane diferite de tine ca mentalitate sau perspective, cu atât ai șansa să descoperi că sunt lucruri care s-ar putea să-ți placă. Drumurile, socializarea, interacțiunea pe site-urile de dating  te favorizează întrucât oferă cadrul perfect  pentru a întâlni oameni noi și interesanți. Într-o relație deja existentă, te bucuri de susținerea partenerului în ce vrei să realizezi.

Săgetător – Carismă și șarm personal!

Nu ai nevoie decât de câteva cuvinte pentru a cuceri pe cineva. Carisma, șarmul sau modul inspirat cu care abordezi unele persoane este de admirat și te ajută să atragi oameni noi în viața ta. De asemenea nu ratezi nici o ocazie de a ieși în oraș sau de a participa la vreun eveniment unde ai putea să socializezi mai mult. Într-o relație de cuplu existentă îl mobilizezi pe celălalt angrenându-l în activități noi.

Capricorn – O abordare diferită a relației de cuplu!

Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, nevoia ta de a experimenta sau de a aborda planul relațional diferit decât până acum este în continuare puternică. Lucrurile pot progresa într-un mod armonios și sustenabil într-o relație de iubire, fapt care te încântă și te mobilizează în a continua cu ce ți-ai propus. Dacă ești singur, poți avea norocul să cunoști pe cineva prin intermediul cuiva din familie sau a unei rude.

Vărsător – Mai atent la dorințele tale!

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii care intră de marți în propriul tău semn, ești pregătit să acorzi mai multă atenție propriilor tale dorințe sau plăceri. Modul tău de abordare va fi mai interactiv și mai îndrăzneț în unele privințe. Însă Luna Plină din Rac din weekend poate scoate la iveală unele tensiuni într-o relație existentă care vizează împărțirea unor sarcini sau responsabilități. Unele lucruri care ies la iveală te pot ajuta să faci unele schimbări benefice și necesare.

Pești – Mai direct în exprimarea sentimentelor!

Modul în care interacționezi într-un cuplu, în care îți exprimi speranțele sau așteptările este în continuare supus analizei. Devii mai introspect în privința unei relații de iubire actuale sau trecute căutând să înțelegi mai profund unele dorințe pe care le păstrezi momentan secrete. Luna Plină din Rac din acest weekend activează sectorul iubirii și al romantismului îndemnându-te să devii mai îndrăzneț și mai direct în modul în care îți exprimi afecțiunea, iubirea sau plăcerea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data nașterii și cum calculăm cifra banilor
Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de data...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni...
Primele imagini cu Florin Piersic din timpul transferului la București. Actorul, conectat la tubul de oxigen
Primele imagini cu Florin Piersic din timpul transferului la București. Actorul, conectat la tubul de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
România, marcată de ploi abundente. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
România, marcată de ploi abundente. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...