Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal bani: 9 – 15 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să cheltuie chibzuit

Horoscop săptămânal bani: 9 – 15 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să cheltuie chibzuit

De: Virginia Olteanu 09/01/2023 | 08:00

Horoscopul banilor pentru săptămâna  9 – 15 ianuarie 2023. O nouă săptămână vine cu noi posibilități de reușită. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec – Prudență în privința cheltuielilor!

Jonglezi destul de ușor cu banii săptămâna aceasta, nu stai foarte mult pe gânduri dacă există lucruri pe care ți le dorești. Realizezi că ai anumite proiecte în care ai vrea să investești și de abia acum încep să ți se clarifice unele detalii. De joi ți se recomandă prudență în privința cheltuielilor sau a oricăror discuții pe marginea unor chestiuni financiare. Nu este un moment potrivit să fii idealist sau prea credul și analizează cu grijă dacă pui la cale proiecte sau afaceri care implică prieteni.

Taur – Clarificare în privința unor direcții financiare!

Vestea bună este că vineri, 13 ianuarie Marte își reia mersul direct în Gemeni în sectorul valorilor și al banilor obținuți din salariu sau talente personale, deci ai șansa să-ți recapeți elanul și energia investind în acele activități care îți îmbunătățesc sau înmulțesc sursele de venit. În primele zile ale săptămânii o discuție cu o femeie pare avantajoasă financiar. În weekend ești tentat să faci niște cheltuieli, unele necesare, altele mai puțin, asigură-te că raportul este unul echilibrat.

Gemeni – Realizezi că meriți mai mult!

Este foarte important pentru tine să menții o oarecare stabilitate financiară și ești dispus să muncești pentru a-ți atinge acest obiectiv. În weekend poți resimți un sentiment de frustrare sau insatisfacție deoarece nu te simți recompensat suficient pentru unele servicii sau activități profesionale. Poate unele proiecte în care ai investit destul de mult nu se dovedesc a fi atât de eficiente pe cât ai crezut. Cere sfatul unui expert financiar înainte de a lua vreo decizie.

Rac – Schimbări neașteptate!

Modul în care te gestionezi cu resursele este unul echilibrat și eficient căutând să mizezi pe o anumită stabilitate și siguranță. Însă, un proiect important pentru tine se poate confrunta cu unele impedimente financiare neașteptate fapt care te determină să te repoziționezi pentru a vedea ce soluții alternative există. În weekend poți fi destul de indecis în privința unor achiziții fie personale fie pentru propriul cămin, însă dacă nu sunt foarte urgente poate le poți amâna.

Leu – Reevaluarea unor direcții!

Deși beneficiezi de o anumită stabilitate sau siguranță financiară, poți realiza că ceva din ce faci în acest moment nu-ți oferă recompensa financiară, recunoașterea, vizibilitatea sau validarea la care aspiri iar acest lucru te determină să regândești dacă mai vrei să investești în acea direcție sau nu. Nu este cea mai potrivită săptămână pentru negocieri financiare sau colaborări, ci mai degrabă pentru a reevalua unele lucruri. În weekend o călătorie poate antrena unele cheltuieli neprevăzute.

Fecioară – Moderație!

Ești proactiv la început de săptămână căutând să-ți faci o strategie în privința modului în care vrei să te organizezi cu banii iar dacă tu consideri că cineva te-ar putea consilia în această privință, nu eziți să apelezi. Paradoxal, în a doua parte a săptămânii ți se recomandă prudență în modul în care îți gestionezi resursele deoarece fie ești tentat să faci unele achiziții vrând să te răsfeți cu ceva anume fie unele evenimente neașteptate te forțează să faci unele cheltuieli pe care nu le aveai în plan.

Balanța – Fii precaut!

În primele zile ale săptămânii, ești destul de relaxat în privința modului în care îți gestionezi bugetul și chiar poți face unele achiziții online, pot fi accesorii, haine sau poate un curs de dezvoltare pe care ți-l dorești de mult. Începând de joi, ți se recomandă să fii mai precaut la capitolul financiar, unele situații te pot lua prin surprindere, într-un mod mai puțin plăcut. Evită pe cât posibil jocurile de noroc, speculațiile sau acțiunile cu risc financiar ridicat.

Scorpion – Clarificarea unor relații de business!

Vestea bună este că Marte care a tranzitat până acum în mers retrograd sectorul afacerilor și al investițiilor tale, își reia vineri mersul direct în Gemeni, fapt care te va susține în a te clarifica în privința unor relații de business, a unei strategii anume sau a unor direcții în care vrei să investești. În weekend încearcă să eviți cheltuielile dacă nu ești hotărât în privința a ceea ce ai nevoie sau nu ai o stare foarte bună, deoarece te poți trezi cu lucruri de care nu ai nevoie.

Săgetător – Fii moderat și practic cu resursele!

Cu siguranță nu este o săptămână în care să fii prea idealist în privința gestionării propriilor resurse, mai ales în weekend când poți realiza că unele proiecte sau direcții în care ai investit până acum nu au fost cele mai productive. Dacă vrei să ajuți pe cineva printr-o susținere financiară asigură-te că ajutorul este unul rambursabil. Partea bună este că stabilitatea și siguranța financiară sunt importante pentru tine și nu ești dispus să-ți asumi riscuri care nu sunt necesare.

Capricorn – Mai multă precauție cu cheltuielile!

O săptămână în care tendința de a te grăbi sau de a-ți asuma unele riscuri poate să-ți creeze unele neplăceri. Chiar dacă teoretic ți-ai făcut un anumit plan sau o strategie în privința modului în care să te organizezi cu banii, lucrurile pot decurge diferit. Poți tinde să faci unele achiziții un pic mai excentrice pentru gustul tău din dorința de a te răsfăța într-un anume fel sau de a răsfăța pe cineva. Ideea de bază este să fii precaut cu resursele, cu speculațiile financiare și să eviți jocurile de noroc.

Vărsător – Fii precaut în privința investițiilor!

O săptămână mai liniștită din perspectiva financiară. Mizezi pe o anumită stabilitate financiară și dacă ai chef să-ți cumperi ceva anume, știi că îți poți permite să faci acest lucru fapt care îți creează un sentiment de siguranță. Dacă totuși cauți să te informezi sau porți unele discuții pe marginea unor chestiuni care vizează investiții, afaceri sau tot felul de combinații, fii precaut în privința informațiilor care se vehiculează, verifică-le înainte de a le pune în practică.

Pești – Clarificări necesare!

În urma unor informații care îți parvin într-un mod neașteptat sau a unor discuții, înțelegi că o anumită relație de colaborare este mai puțin profitabilă decât ai fi crezut, chiar dacă era destul de importantă pentru tine. În weekend realizezi că interesele unui grup din care faci parte nu mai coincid cu ale tale iar dacă tu susțineai în vreun fel acel grup printr-un ajutor financiar sau o sponsorizare, te poți decide să-ți retragi investițiile. În concluzie, poate să nu fie o săptămână ușoară dar necesară deoarece te va ajuta să te clarifici în anumite privințe.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...