Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal bani: 9 – 15 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să cheltuie chibzuit

Horoscop săptămânal bani: 9 – 15 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să cheltuie chibzuit

De: Virginia Olteanu 09/01/2023 | 08:00

Horoscopul banilor pentru săptămâna  9 – 15 ianuarie 2023. O nouă săptămână vine cu noi posibilități de reușită. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec – Prudență în privința cheltuielilor!

Jonglezi destul de ușor cu banii săptămâna aceasta, nu stai foarte mult pe gânduri dacă există lucruri pe care ți le dorești. Realizezi că ai anumite proiecte în care ai vrea să investești și de abia acum încep să ți se clarifice unele detalii. De joi ți se recomandă prudență în privința cheltuielilor sau a oricăror discuții pe marginea unor chestiuni financiare. Nu este un moment potrivit să fii idealist sau prea credul și analizează cu grijă dacă pui la cale proiecte sau afaceri care implică prieteni.

Taur – Clarificare în privința unor direcții financiare!

Vestea bună este că vineri, 13 ianuarie Marte își reia mersul direct în Gemeni în sectorul valorilor și al banilor obținuți din salariu sau talente personale, deci ai șansa să-ți recapeți elanul și energia investind în acele activități care îți îmbunătățesc sau înmulțesc sursele de venit. În primele zile ale săptămânii o discuție cu o femeie pare avantajoasă financiar. În weekend ești tentat să faci niște cheltuieli, unele necesare, altele mai puțin, asigură-te că raportul este unul echilibrat.

Gemeni – Realizezi că meriți mai mult!

Este foarte important pentru tine să menții o oarecare stabilitate financiară și ești dispus să muncești pentru a-ți atinge acest obiectiv. În weekend poți resimți un sentiment de frustrare sau insatisfacție deoarece nu te simți recompensat suficient pentru unele servicii sau activități profesionale. Poate unele proiecte în care ai investit destul de mult nu se dovedesc a fi atât de eficiente pe cât ai crezut. Cere sfatul unui expert financiar înainte de a lua vreo decizie.

Rac – Schimbări neașteptate!

Modul în care te gestionezi cu resursele este unul echilibrat și eficient căutând să mizezi pe o anumită stabilitate și siguranță. Însă, un proiect important pentru tine se poate confrunta cu unele impedimente financiare neașteptate fapt care te determină să te repoziționezi pentru a vedea ce soluții alternative există. În weekend poți fi destul de indecis în privința unor achiziții fie personale fie pentru propriul cămin, însă dacă nu sunt foarte urgente poate le poți amâna.

Leu – Reevaluarea unor direcții!

Deși beneficiezi de o anumită stabilitate sau siguranță financiară, poți realiza că ceva din ce faci în acest moment nu-ți oferă recompensa financiară, recunoașterea, vizibilitatea sau validarea la care aspiri iar acest lucru te determină să regândești dacă mai vrei să investești în acea direcție sau nu. Nu este cea mai potrivită săptămână pentru negocieri financiare sau colaborări, ci mai degrabă pentru a reevalua unele lucruri. În weekend o călătorie poate antrena unele cheltuieli neprevăzute.

Fecioară – Moderație!

Ești proactiv la început de săptămână căutând să-ți faci o strategie în privința modului în care vrei să te organizezi cu banii iar dacă tu consideri că cineva te-ar putea consilia în această privință, nu eziți să apelezi. Paradoxal, în a doua parte a săptămânii ți se recomandă prudență în modul în care îți gestionezi resursele deoarece fie ești tentat să faci unele achiziții vrând să te răsfeți cu ceva anume fie unele evenimente neașteptate te forțează să faci unele cheltuieli pe care nu le aveai în plan.

Balanța – Fii precaut!

În primele zile ale săptămânii, ești destul de relaxat în privința modului în care îți gestionezi bugetul și chiar poți face unele achiziții online, pot fi accesorii, haine sau poate un curs de dezvoltare pe care ți-l dorești de mult. Începând de joi, ți se recomandă să fii mai precaut la capitolul financiar, unele situații te pot lua prin surprindere, într-un mod mai puțin plăcut. Evită pe cât posibil jocurile de noroc, speculațiile sau acțiunile cu risc financiar ridicat.

Scorpion – Clarificarea unor relații de business!

Vestea bună este că Marte care a tranzitat până acum în mers retrograd sectorul afacerilor și al investițiilor tale, își reia vineri mersul direct în Gemeni, fapt care te va susține în a te clarifica în privința unor relații de business, a unei strategii anume sau a unor direcții în care vrei să investești. În weekend încearcă să eviți cheltuielile dacă nu ești hotărât în privința a ceea ce ai nevoie sau nu ai o stare foarte bună, deoarece te poți trezi cu lucruri de care nu ai nevoie.

Săgetător – Fii moderat și practic cu resursele!

Cu siguranță nu este o săptămână în care să fii prea idealist în privința gestionării propriilor resurse, mai ales în weekend când poți realiza că unele proiecte sau direcții în care ai investit până acum nu au fost cele mai productive. Dacă vrei să ajuți pe cineva printr-o susținere financiară asigură-te că ajutorul este unul rambursabil. Partea bună este că stabilitatea și siguranța financiară sunt importante pentru tine și nu ești dispus să-ți asumi riscuri care nu sunt necesare.

Capricorn – Mai multă precauție cu cheltuielile!

O săptămână în care tendința de a te grăbi sau de a-ți asuma unele riscuri poate să-ți creeze unele neplăceri. Chiar dacă teoretic ți-ai făcut un anumit plan sau o strategie în privința modului în care să te organizezi cu banii, lucrurile pot decurge diferit. Poți tinde să faci unele achiziții un pic mai excentrice pentru gustul tău din dorința de a te răsfăța într-un anume fel sau de a răsfăța pe cineva. Ideea de bază este să fii precaut cu resursele, cu speculațiile financiare și să eviți jocurile de noroc.

Vărsător – Fii precaut în privința investițiilor!

O săptămână mai liniștită din perspectiva financiară. Mizezi pe o anumită stabilitate financiară și dacă ai chef să-ți cumperi ceva anume, știi că îți poți permite să faci acest lucru fapt care îți creează un sentiment de siguranță. Dacă totuși cauți să te informezi sau porți unele discuții pe marginea unor chestiuni care vizează investiții, afaceri sau tot felul de combinații, fii precaut în privința informațiilor care se vehiculează, verifică-le înainte de a le pune în practică.

Pești – Clarificări necesare!

În urma unor informații care îți parvin într-un mod neașteptat sau a unor discuții, înțelegi că o anumită relație de colaborare este mai puțin profitabilă decât ai fi crezut, chiar dacă era destul de importantă pentru tine. În weekend realizezi că interesele unui grup din care faci parte nu mai coincid cu ale tale iar dacă tu susțineai în vreun fel acel grup printr-un ajutor financiar sau o sponsorizare, te poți decide să-ți retragi investițiile. În concluzie, poate să nu fie o săptămână ușoară dar necesară deoarece te va ajuta să te clarifici în anumite privințe.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...