Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Există viață și după divorț. Oana Ioniță are un nou iubit, iar CANCAN.RO a „descusut-o” pe bebelușă în privința căsătoriei. „Îmi trăiesc viața în pași de dans”

Există viață și după divorț. Oana Ioniță are un nou iubit, iar CANCAN.RO a „descusut-o” pe bebelușă în privința căsătoriei. „Îmi trăiesc viața în pași de dans”

De: Loriana Dasoveanu 27/02/2024 | 18:36
Oana Ioniță, despre viața după divorț și noua relație

Oana Ioniță a trecut printr-o despărțire dureroasă după ce ea și tenorul Florin Budnaru au decis să divorțeze. Cei doi au împreună un băiețel, Maxim, în vârstă de nouă ani. Oana mai are o fiică din relația cu fostul iubit spaniol, David, pe Isabel care are 13 ani. După separarea coregrafei de Florin Budnaru, fata a rămas la ea, iar băiețelul stă la tatăl lui. Și, pentru că situația nu este tocmai plăcută pentru Oana, fosta bebelușă susține că suferă mult, însă nu are cum să schimbe lucrurile. Vedeta este însă optimistă și speră ca totul să se rezolve. Ba chiar a vorbit într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO despre bărbatul care o face acum să zâmbească, dar și dacă ia în calcul să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. 

CANCAN.RO: Oana, mă bucur tare mult să ne întâlnim pentru că nu ne vedem des. Vreau să te felicit pentru un spectacol frumos. 

Oana Ioniță: Mulțumesc! Ne-am organizat, ne-am regrupat și am spus ca anul acesta să participăm la târgul Ghidul Miresei într-un număr mai mare și mai implicați. De multe ori am avut proiecte și am trimis pe altcineva să mă reprezinte. Mi-am dat seama că de fiecare dată când ai calitate, ai și un beneficiu după. Ajungi să ai aplauze, ai respect, ai cuvinte frumoase și încerc să aduc calitate de fiecare dată.

Cum s-a schimbat televiziunea din perspectiva bebelușei Oana Ioniță: „Important este să fim pe val”

Oana Ioniță spune totul despre schimbările din viața ei
Oana Ioniță spune totul despre schimbările din viața ei

( CITEȘTE SI: OANA IONIȚĂ, ÎN LACRIMI LA TV! DRAMA PE CARE O TRĂIEȘTE FOSTA ”BEBELUȘĂ” DE LA CRONICA CÂRCOTAȘILOR, DUPĂ DIVORȚUL DE FLORIN BUDNARU)

CANCAN.RO: Ești în media și în presă de mulți ani. Ți se pare că s-au schimbat lucrurile într-o direcție pozitivă sau nu? Mai este aceeași calitate acum la televizor, față de cum era atunci? 

Oana Ioniță: Mi se pare că în orice domeniu se schimbă lucrurile. Evident că și în media lucrurile au avansat, nu neapărat într-o direcție bună. Emisiunile care se vedeau înainte mizau anumite lucruri educative, culturale, cumva să ne ajute pe toți să fim mai buni. Mi se pare că între timp lucrurile au degenerat în bârfe și scandaluri care vând de fiecare data. Este normal ca oamenii să facă bani, asta se întâmplă și în străinătate, până la urmă. Asta și-au dorit oamenii, audiențele au crescut și evident că aceasta a fost și direcția. Evident că se întâmplă și lucruri bune, și lucruri rele în viața noastră. Atâta timp cât oamenii vor să ne vadă, este important să fim și noi pe val și automat toți avem de câștigat.

„Lucrurile se făceau în trecut cu bun simț și asumare”

CANCAN.RO: Oamenii care te vor vedea, vor spune că tu erai la Cronica Cârcotașilor. Cronica Cârcotașilor fix asta făcea, scotea în evidență greșeli, făcea miștouri.

Oana Ioniță: Da, dar o făcea cu un fel de asumare și o făcea nu atât de mult ca să deranjeze, poate. Evident că unii erau deranjați de propriile greșeli, atunci când cineva ne arată cu degetul fix punctul negativ, noi ne gândim că putem să dăm în celălalt. Putem să privim și cu modestie chestia asta. Îmi dau seama că lucrurile care se făceau atunci se făceau cu bun simț, cu asumare. Textele pe care le făcea întotdeauna Mișu (n.r. Mihai Găinușă), le făcea în așa fel încât să-ți dai seama singur că ai comis-o și trebuie să lași capul plecat și să înveți ceva din greșeala ta.

CANCAN.RO: Spune-mi ce fac copilașii tăi?

Oana Ioniță: Isabel a fost pe scenă cu mine. Maxim este bine, încerc să îl iau cu mine cât de des pot la eveniment. Nu mereu are timp pentru că și el are un program cu tatăl lui destul de aglomerat. Încercăm să stăm cât mai mult timp împreună și să ne petrecem timpul cât mai calitativ.

Oana Ioniță suferă că fata și băiatul ei locuiesc separat: „Întreabă unul de celălalt”

Oana Ioniță a îmbrăcat de multe ori rochia de mireasă în prezentări
Oana Ioniță a îmbrăcat de multe ori rochia de mireasă în prezentări

CANCAN.RO: Întreabă frățiorii unul de celălalt?

Oana Ioniță: Ei au fiecare programul lui, întreabă, vor să se vadă. Când se văd, se joacă, se și ceartă. Îmi place mult că Isabel îi crează un program, iar el este foarte ascultător. El nu ascultă atât de mult de mine, cât o ascultă pe Isabel. Îl pune foarte bine la punct, iar el ascultă când este în prezența ei. Am un aliat.

( VEZI ȘI: OANA IONIȚĂ, SITUAȚIE DELICATĂ DUPĂ DIVORȚ! FOSTA VEDETĂ DE LA PRIMA TV NU ÎȘI POATE VEDEA FIUL)

Oana Ioniță are o relație nouă, dar nu se gândește la nuntă: „Nu îmi fac perspective”

CANCAN.RO: Pentru că ești îmbrăcată în rochie de mireasă doresc să știu dacă vei vrea să te mai îmbraci la altar în rochie de mireasă?

Oana Ioniță: Am mai mult de zece ani de când vin la târg și mă îmbrac în rochie de mireasă pentru că ador să le probez, chiar dacă nu o să mă îmbrac niciodată în fața altarului. Nu se știe ce o să se întâmple. Momentan vin după un divorț și nu pot spune că perspectiva mea este în direcția asta. Brad Pitt deocamdată a spus că nu vine în România, nu se mută, din păcate. Îl aștept să vină în România și după mai vedem. Glumesc. Nu știu ce o să fac, am trecut printr-o perioadă destul de grea. Divorțul și căsătoria sunt niște pași foarte mari pe care un om ar trebui sau nu să îi facă. Dacă pe viitor o să se întâmple (n.r. nunta), vedem.

CANCAN.RO:  Ai o relație acum?

Oana Ioniță: Am o relație, dar nu îmi fac perspective. Momentan îmi trăiesc viața în pași de dans pe cât se poarte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Alertă de vreme rea. Este cod galben de ploi şi grindină în mai multe zone din ţară. Când vine căldura
Alertă de vreme rea. Este cod galben de ploi şi grindină în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în țară. Al nostru e mai gustos și mai ieftin, dar puțini oameni știu de el. Crește în număr mare și e de 15 ori mai bun decât cel de import
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în...
Singurul cartier din București construit pentru oamenii cu venituri mici. Case ieftine, ca la țară, grădini multe, verdeață și aer curat
Singurul cartier din București construit pentru oamenii cu venituri mici. Case ieftine, ca la țară,...
Este interzis în România. Îți confiscă totul dacă te prinde. Legea se aplică deja
Este interzis în România. Îți confiscă totul dacă te prinde. Legea se aplică deja
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe sticlă
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Aceste mașini sunt confiscate! S-a decis eliminarea acestor abţibilduri de pe vehicule
Aceste mașini sunt confiscate! S-a decis eliminarea acestor abţibilduri de pe vehicule
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Ce conține, de fapt, brânza Telemea de la Hochland. Românii o preferă pentru prețul și gustul ei și o cumpără de la Lidl sau Kaufland când e la promoție. Surpriza este una uriașă pentru acest sortiment
Ce conține, de fapt, brânza Telemea de la Hochland. Românii o preferă pentru prețul și...
Zodiac chinezesc pentru luni, 20 mai 2024. Tigrul are parte de o trădare
Zodiac chinezesc pentru luni, 20 mai 2024. Tigrul are parte de o trădare
×