A ajuns de la 120 la 64 de kilograme si are cariera pe care si-a dorit-o! Cum arata Oana Radu fara nici un pic de machiaj

Publicat: 10/05/2014 | 15:21
A ajuns de la 120 la 64 de kilograme si are cariera pe care si-a dorit-o! Cum arata Oana Radu fara nici un pic de machiaj

Oana radu a devenit cunoscuta dupa ce a intrat in competitia pentru castigarea trofeului "Vocea Romaniei" din primul sezon. Pe atunci, Oana era cu 50 de kilograme mai grasa, dar ii impresiona pe toti cu vocea sa fermecatoare.

Dupa ce a iesit din concurs, vedeta, dornica sa aiba o cariera muzicala de succes si un fizic de invidiat, s-a pus rapid pe slabit. Ea a reusit sa slabeasca dupa ce unul dintre prietenii sai i-ar fi dat o replica destul de deranjanta care a pus-o pe ganduri.

Oana Radu

De atunci, Oana face sport, mananca sanatos si se ingrijeste si mai mult de corpul sau. La un moment dat, din cauza greutatii sale, cantareata a fost comparata cu Adele, ea cantarind in acea perioada 120 de kilograme.

Oana se pregateste acum de lansarea primului sau single care se bucura de un numar mare de ascultatori pe YouTube. Vedeta nu s-a dat in laturi sa posteze pe internet o imagine in care apare foarte emotionata si fara strop de machiaj pe fata.

A.P

Citește și...