A ajuns in pragul disperarii! Ce i se intampla Loredanei Chivu dupa ce a fost data afara de la Capatos!

Publicat: 16/01/2015 | 00:20
A ajuns in pragul disperarii! Ce i se intampla Loredanei Chivu dupa ce a fost data afara de la Capatos!

De cand a aflat ca a primit amenda pentru ca a acceptat sa pariticipe la un post de televiziune concurent, Loredana Chivu nu mai are liniste. Disperarea si mai mare a venit in momentul in care a afat ca i s-a interzis sa mai apara pe sticla.

Desi a fost pusa pe tusa de la „Un show pacatos”, Loredanei Chivu nu i se terminase contractul cu postul TV unde se difuzeaza emisiunea. Se pare, insa, ca blonda a uitat de clauzele contractuale si a acceptat propunerea de a participa la o emisiune, la un post concurent, fapt care avea sa ii dea viata peste cap.

 

Loredana chivu

I-a fost interzis accesul la posturile concurente

 

Dat fiind faptul ca Loredana era inca sub contract, blonda nu doar ca s-a ales cu o amenda usturatoare, dar si cu imposibilitatea de a mai accepta invitatia posturilor concurente. Se pare ca trustul la care Loredana are inca contract a trimis notificari catre posturile concurente, prin care a specificat ca fosta asistenta TV se afla in continuare angajata lor si ca nu li se permite sa se foloseasca de imaginea ei. Toate acestea o afecteaza pe Loredana, mai ales ca, dupa ce a fost data afara de la „Un show pacatos” nu i s-a oferit niciun alt proiect. Mai mult, in aceasta perioada, nu mai sunt nici evenimente si nu mai are nicio alta sursa de venit, blonda ajungand in pragul depresiei. Nu de alta, dar nici economii nu mai are, avand in vedere ca tot ce a castigat a cheltuit sau a investit in casa.

 

Loredana Chivu

CITESTE SI:

 

Loredana Chivu, disputata de interlopi intr-un restaurant de manele! Detaliile unei povesti ce ar fi putut avea sfarsit tragic

Imagini incendiare! Loredana Chivu le arata fundul fanilor ei! Fosta “pacatoasa” a fost pozata goala in pat

 

Loredana chivu

S-a obisnuit sa fie pe banii ei

 

Chivu este cu atat mai mahnita cu cat, in momentul de fata, o are sub intretinere atat pe mama ei, cat si pe fratele mai mic. De cativa ani, fosta asistenta TV a devenit stapul familiei si nu isi permite sa ramana fara un venit fix nici macar pentru o singura luna. In plus, Loredana mai are de platit chiria apartamentului unde locuieste, asa ca se afla intr-o situatie mai mult decat neplacuta.

 

Denisa Macovei