A ajuns in pragul disperarii in urma unui control medical! Specialistii i-au interzis cu desavarsire Ancai Badiu sa mai faca ASTA!

Publicat: 03/06/2014 | 01:27
A ajuns in pragul disperarii in urma unui control medical! Specialistii i-au interzis cu desavarsire Ancai Badiu sa mai faca ASTA!

In ultimii patru ani, Anca Badiu s-a confruntat cu probleme grave ale glandei tiroide. Tocmai de aceea, ea s-a si ingrasat peste 30 de kilograme, iar acum nu reuseste sa mai dea un gram jos. De curand, medicii i-au interzis artistei si sa mai faca sport.

Necazurile se tin lant de Anca Badiu. In anul 2010, cantareata a aflat ca sufera de o boala a glandei tiroide, iar de atunci a urmat fel de fel de tratamente, care i-au dat organismul peste cap. De mai bine de un an, cantareata face eforturi disperate de a slabi, insa nimic nu pare sa functioneze. Pe langa regimul drastic la care s-a supus in ultima perioada, Anca a mers zilnic la sala dar, chiar si asa, nu au existat rezultate vizibile asupra siluetei sale. De cateva saptamani, vedeta se o confrunta cu o alta problema. In ultima vreme, in urma unui control medical, ea a fost sfatuita de doctor sa renunte sa mai faca sport, avand in vedere ca este deja chinuita de mai multe afectiuni.

 

Nu mai are voie sa faca sport!

Anca Badiu

Astfel, singura sa speranta de a mai scapa de cateva kilograme, s-a spulberat: „Are probleme si cu coloana, si cu sanii, plus multe alte afectiuni. Tocmai de aceea, medicii i-au recomandat sa nu mai faca mult efort, avand voie doar cateva miscari usoare, precum mersul pe banda. A fost putin demoralizata, insa nu vrea sa se dea batuta cu una, cu doua.

Anca Badiu

Este hotarata sa ajunga la greutatea pe care o avea inainte de toate aceste probleme de sanatate, chiar daca nimeni nu mai crede ca acest lucru poate fi realizat. Pana la urma  conteaza ca ea sa fie sanatoasa”, a declarat un apropiat al Ancai, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Anca Badiu: “Cainele este pentru mine o terapie! ! Cand ii vad ochisorii sunt cea mai fericita persoana din lume”

Anca Badiu nu-si revine din depresie: “Am ajuns o leguma”

 

 Vrea sa isi taie sanii!

Si Anca Badiu are probleme cu kilogramele, asta insa nu o impiedica sa se dezbrace pe plaja. Cel putin pe jumatate
Si Anca Badiu are probleme cu kilogramele, asta insa nu o impiedica sa se dezbrace pe plaja. Cel putin pe jumatate

Una dintre marile probleme ale Ancai consta in faptul ca are sanii extrem de mari. De aceea, ea are si dificultati de miscare, dar si probleme cu spatele. Cantareata este hotarata sa isi micsoreze bustul, insa vrea sa faca aceasta interventie intr-o clinica din America, pentru a fi convinsa ca rezultatul va fi unul pozitiv si ca nu va fi victima vreunul malpraxis, chirurgia estetica in Romania nefiind inca la un nivel atat de inalt.

 

F.B

Citește și...