A castigat „Vocea Romaniei”, dar nu asta a fost dorinta ei cea mare! Vezi care e marea neimplinire a lui Julie Mayaya

Publicat: 05/12/2013 | 00:22

Cine ar fi crezut ca Julie Mayaya nu a visat cand era mica sa devina artista, ci ca va ajunge una dintre cele mai bune voci din Romania. Mulatra isi dorea sa lucreze ca fotomodel si sa castige cel mai important concurs de Miss, din lume.

Julie Mayaya nu a devenit fotomodel asa cum visa cand era mica, insa si-a imdeplinit visul serile trecute, cand a fost invitata de Adriana Bahmuteanu sa defileze in cadrul unei prezentari de moda semnata de atelierul ei de croitorie.

Mulatra a acceptat sa defileze in cadrul unei prezentari de moda
Mulatra a acceptat sa defileze in cadrul unei prezentari de moda

Atat de incantata a fost de invitatia facuta, incat si-a adus aminte ca in copilarie isi dorea sa castige titlul de Miss Univers. „Legatura tocmai s-a creat in aceasta seara. Pentru prima data am sa defilez pe un podium. Am emotii pentru asta. Am mai fost pe scena cantand, dar prezentand o tinuta e pentru prima data. Am fost la ea (n.r. Adriana Bahmuteanu) am facut probe, tot tacamul. Am sa pasesc ca model sa vad cum este. Cand eram foarte mica, stii cum se intreabau copii ‘Ce vrei sa te faci cand ai sa fii mare?’, eu voiam sa fiu Miss Univers si dupa aceea am crescut, din ce in ce mai mult si mai mare si mi-am luat gandul de la visul asta”, ne-a spus castigatoarea celei de-a doua editie a show-ului „Vocea Romaniei”.

julie mayaya

Dupa experienta ca model, cantareata se pregateste sa faca ceea ce stie ea cel mai bine, adica sa cante. Profitand de faptul ca si-a luat o vacanta in avans, Mayaya va munci de sarbatori, insa promite sa se distreze cel putin la fel de mult cum a facut-o in vacanta din Congo, la tatal ei.

In copilarie Julie isi dorea sa devina fotomodel si sa castige Miss Universe
In copilarie Julie isi dorea sa devina fotomodel si sa castige Miss Universe

„Nu pot sa spun ca nu muncesc, dar pot sa spun ca o sa ma distrez. O sa am mai multe evenimente prin tara si in Bucuresti. Am sa cant si colinde. Imi place sa cant colinde. Eu de-abia am venit din vacanta. Am vreo doua saptamani de cand m-am intors. Am venit cu forte proaspete, gata de munca. Am fost acasa la tata, am fost in Congo. De patru ani n-am mai fost in Congo desi tata vine in fiecare an in Romania, este la fel de cald si la fel de frumos acolo”, a mai spus Julie.

D.M.

Citește și...