A comis-o din nou! Fiica lui Boureanu a sudat ţigările cu un prieten, pe trotuar!

Publicat: 07/06/2017 | 11:39

Fiica lui Cristian Boureanu nu se lasă deloc. După ce am întâlnit-o în cluburi, consumând alcool, deşi nu este încă majoră,  (VEZI AICI mai multe) adolescenta a comis-o din nou. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o în timp ce suda ţigările cu un prieten, pe trotuar. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Dacă înainte făcea toate aceste lucruri pe ascuns, acum nu se mai fereşte şi nu o interesează că ar putea să o vadă cineva. Tânăra a discutat cu prietenul ei timp de câteva  minute bune, în timp ce o prietenă o aştepta în taxi, după cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

De precizat că drumul pe care l-a ales fiica sa îl îngrijorează teribil pe Cristian Boureanu. “Sunt dat în judecată de mama Ioanei care consideră că se poate ocupa mai bine decât mine de acest copil. Din păcate, nu e prima dată când primesc poze cu Ioana şi colegii ei de prin cluburi. Având în vedere că e vorba de un minor şi nu are voie să iasă prin cluburi şi să consume alcool, eu nu am făcut altceva decât să sesizez Poliţia, conform legii. Astfel, sâmbătă noaptea, Ioana nu era acasă, ci în club. Abia la ora 3 a ajuns la domiciliul ei. De asemenea, cu o săptămână înainte să ardă clubul Bamboo, Ioana s-a aflat acolo cu colegii ei şi cu băutură în mână. Dacă se întâmpla ca ea să se afle acolo fix când a avut loc acea nenorocire?!”, declara Cristian Boureanu la începutul anului. (VEZI AICI: Boureanu, indignat de pozele cu fiica lui goală în pat lângă un băiat. Ce spune fostul politician!)

Citește și...