A dat uitarii iubirea cu donjuanul de la Steaua! Paparazzii au fost martori la prima intalnire dintre o sexy cantareata si…

Publicat: 11/01/2015 | 19:30

Cand toata lumea credea ca Alina Crisan si Mihai Radut se indreapta catre o relatie serioasa, cei doi si-au spus adio. Daca fotbalistul a gasit imediat cu cine sa o inlocuiasca, Alina a preferat sa nu se afiseze cu nimeni. Pana de curand! 

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro au intalnit-o pe Alina Crisan in compania unui barbat. Dupa o perioada destul de lunga in care s-a izolat sau a iesit doar in compania prietenelor ei, se pare ca solista si-a luat inima in dinti si a inceput sa accepte si invitatiile barbatilor, in oras. Iar cel care a izbutit sa obtina un „da”, din parte ei, este un cunoscut Dj din Capitala.

 

Cantareata si Dj-ul au iesit impreuna la masa
Cantareata si Dj-ul au iesit impreuna la masa

Au iesit sa manance in oras

 

Colegii nostri i-au fotografiat in momentul in care paraseau un restaurant select din Capitala. Cei doi au profitat de timpul liber pe care il aveau la dispozitie si au iesit impreuna la masa. Se pare ca cei doi se cunosc destulde bine, Alina fiind si care l-a si luat pe barbat cu masina personala. Dupa ce au mancat si au schimbat cateva impresii, cei doi au iesit zambind, semn ca fiecaruia i-a priit compania. Asa cum reiese si din imaginile paparazilor CANCAN.ro, atat Alina cat si barbatul cunoscut drept Dj Yameel, prin cercurile mondene din Bucuresti, erau foarte binedispusi.

 

Dj Yameel este primul barbat cu care Alina este vazuta dupa despartirea de Mihai Radut
Dj Yameel este primul barbat cu care Alina este vazuta dupa despartirea de Mihai Radut

Se cunosc de mult timp

 

Contactata telefonic, Alina Crisan nu s-a putut lauda cu o noua relatie, ba chiar a specificat ca a inceput noul an singura. Cu toate acestea, ne-a recunoscut relatia de prietenie pe care o are cu Dj Yameel, care dateaza de o bucata buna de timp: 

Cei doi sunt prieteni de ceva vreme
Cei doi sunt prieteni de ceva vreme

„Suntem doar prieteni, nimic mai mult. Am iesit in oras sa mancam, dar si pentru a discuta ceva. Am profitat de timpul liber pentru a-i cere cateva sfaturi. Ne stim de mult, nu se pune in discutie o relatie amoroasa. Deocamdata sunt singura. Nu caut pe nimeni, insa daca nu sunt impotriva unei relatii. Daca se va intampla sa ma indragostesc de cineva, asta este…”, ne-a declarat Alina Crisan. Doar timpul va hotari daca, intr-adevar, relatia dintre solista si dj va ramane la stadiul de amicitie sau va evolua.

 

Alina era cu 7 ani mai mare decat Mihai Radut
Alina era cu 7 ani mai mare decat Mihai Radut

CITESTE SI:

 

Adio, dar raman cu tine! Ce se intampla acum intre Alina Crisan si Mihai Radut! Am aflat totul, chiar de la ea

Multi o critica, altii raspandesc zvonuri, insa Alina Crisan are un singur mesaj pentru ei. „Eu sunt mai …”

 

 

Radut se grabeste sa plece din mall
Radut se grabeste sa plece din mall

Radut are deja o iubita

 

Daca Alina nu si-a refacut viata amoroasa dupa despartirea de fostul stelist, nu acelasi lucru se poate afirma despre Radut. Inca din luna octombrie a anului care tocmai s-a incheiat, mai precis la scurt timp dupa ce s-a despartit de Alina Crisan, paparazzii CANCAN.ro l-au fotografiat in compania unei brunete. Aflati la cumparaturi intr-un centru comercial din Capitala, Radut si noua partenera au incercat sa fie oarecum limitati in gesturile tandre, insa privirile galese pe care si le aruncau le-au dat de gol relatia.

alina crisan

 

Denisa Macovei