Acasă » Showbiz » Showbiz intern » A declarat ca e singur, dar joaca la doua capete! Iubita oficiala a lui Speak a aflat din CANCAN ca el s-a cuplat cu Adelina!

A declarat ca e singur, dar joaca la doua capete! Iubita oficiala a lui Speak a aflat din CANCAN ca el s-a cuplat cu Adelina!

De: Cancan 11/04/2014 | 17:16
A declarat ca e singur, dar joaca la doua capete! Iubita oficiala a lui Speak a aflat din CANCAN ca el s-a cuplat cu Adelina!
Speak foto: Facebook

Adelina Pestritu si Speak au fost surprinsi impreuna, joi, de paparazzii CANCAN.ro. Singura problema era ca artistul avea, oficial, o alta iubita. Desi a incercat sa faca ordine privind viata lui sentimentala, se pare ca totul este, de fapt, in negura.

Ziua de 10 aprilie va ramane cu siguranta in istoria lumii mondene ca data in care Adelina Pestritu si-a refacut viata, la un an de la ultima despartire de cel care i-a fost si sot, Liviu Varciu. Dupa o lunga perioada in care s-a plans ca nu reuseste sa isi gaseasca jumatatea, prezentatoarea TV a fost surprinsa din nou alaturi de un barbat.

Pe 10 aprilie, Speak a fost surprins pentru prima data alaturi de Adelina Pestritu
Pe 10 aprilie, Speak a fost surprins pentru prima data alaturi de Adelina Pestritu

Se pare ca, de ceva timp, aceasta traieste o poveste de dragoste cu Speak, iar paparazzii CANCAN.ro i-au fotografiat pentru prima data impreuna. Desi, pana acum, s-au vazut in cea mai mare discretie, iata ca joia aceasta au fost, in sfarsit, deconspirati.

Adelina Pestritu a recunoscut ca este indragostita, chiar in emisiunea pe care o prezinta la Kanal D
Adelina Pestritu a recunoscut ca este indragostita, chiar in emisiunea pe care o prezinta la Kanal D

Conform surselor CANCAN.ro, cei doi se intalnesc deja de cateva saptamani bune, dar pana acum au avut grija sa nu fie vazuti. Bazandu-se probabil pe vremea ploioasa de afara, care ar pune pe oricine pe fuga, Adelina si Speak au iesit impreuna din garajul ei si au mers catre masina lui. Ca de fiecare data, noi am fost pe faza si am surprins primele imagini cu cel mai proaspat cuplu monden.

Artistul a marturisit ca s-a despartit de iubita lui si a recunoscut relatia cu Adelina
Artistul a marturisit ca s-a despartit de iubita lui si a recunoscut relatia cu Adelina

De patru ani se iubea cu Adriana, una dintre dansatoarele de la Fly Project

Daca, la prima vedere, am fi tentati sa ii felicitam pentru dragostea lor, la o privire mai amanuntita se ridica un semn de intrebare: ce s-a intamplat cu iubita oficiala a lui Speak? De patru ani, acesta traia o poveste de iubire alaturi de Adriana Marinescu, una dintre dansatoarele trupei Fly Project. Si, culmea, in ultima perioada sau, mai bine zis, in ultimele saptamani, aceasta parea mai mult decat indragostita de el si vorbea despre fericirea ei de cate ori avea ocazia, dupa cum ne-au povestit surse din anturajul ei, din randul artistilor.

Speak si Adriana erau impreuna de patru ani si pareau foarte fericiti impreuna
Speak si Adriana erau impreuna de patru ani si pareau foarte fericiti impreuna

CITESTE SI

Adelina Pestritu, nopti fierbinti cu un cantaret cuplat! Cum i-au surprins paparazzii Cancan.ro pe cei doi!

PRIMA REACTIE a Adelinei Pestritu, dupa noaptea de NEBUNII cu Speak! Rosie ca focul a recunoscut ca este… INDRAGOSTITA!

Cum a reactionat dansatoarea Adriana dupa ce a aflat ca Speak a inselat-o cu Adelina! 99% dintre femei ar face ASTA in locul ei

Adelina pare mai fericita ca oricand
Adelina pare mai fericita ca oricand

Indiferent unde mergea, numele iubitului ii era mereu pe buze. Si vorbea despre el in mod firesc, cum vorbeste o femeie despre partenerul ei. Este drept ca, in relatia lor, au existat si momente mai putin usoare, in urma cu un an hotarand sa se mute separat, dar pareau ca le-au depasit. In ultima vreme, Adriana si Stefan alias Speak pareau ca si-au rezolvat toate problemele si ca se iubesc ca la inceput, ea petrecandu-si mai toate noptile in apartementul lui: „Adriana danseaza cu mai multi artisti. Vorbeste mereu despre Speak. Nimic din comportamentul ei nu a tradat vreo despartire. Cand o auzi, Speak in sus, Speak in jos, ce face Speak, ce crede Speak. In ultima vreme pareau chiar apropiati. Pe ea n-am auzit-o niciodata suparata, ca si cand ar fi trecut dupa despartire. Noi, cei din jurul ei, am fost socati cand l-am vazut pe Speak cu Adelina. Ea nu stia nimic, a aflat acum, cand a vazut in ziare”, ne-a povestit sursa noastra.

In timp ce iubitul ei se intalnea cu Adelina Pestritu, Adriana se afla in Mexic, alaturi de Fly Project
In timp ce iubitul ei se intalnea cu Adelina Pestritu, Adriana se afla in Mexic, alaturi de Fly Project

Iubita oficiala a fost plecata din tara zilele acestea

Artistul sustine, insa, contrariul. Speak a marturisit pentru CANCAN.ro ca relatia lui cu Adriana s-a terminat de ceva timp si ca nu mai exista sanse de impacare. De asemenea, cantaretul a recunoscut relatia cu Adelina Pestritu. Ciudat este, insa, faptul ca aceasta noua dragoste a lui este descoperita in perioada in care Adriana a fost departe de Romania. In ultimele trei zile, aceasta s-a aflat in Mexic, unde Fly Project a avut programat un concert. Urmeaza sa revina in tara, iar cu siguranta ca ceea ce va gasi aici nu-i va pica prea bine.

Speak, alaturi de fratziwearul Alex Velea foto: Facebook
Speak, alaturi de fratziwearul Alex Velea foto: Facebook

„Relatia dintre mine si Adriana a fost una frumoasa, plina de amintiri si trairi pe care, cu siguranta, nu le voi uita. Este o femeie frumoasa, alaturi de care am stat o buna perioada de timp si pe care as vrea s-o respectati cel putin la fel de mult ca mine. De ceva timp, planurile noastre nu mai coincid si, impreuna, am decis sa punem capat relatiei, si fiecare s-o ia pe drumul ales. Adriana este si va ramane o persoana importanta in viata mea si nici eu, nici ea nu vrem sa facem un ‘circ’ din despartirea noastra. Ca orice barbat liber, ma vad cu cine vreau, cand vreau si unde vreau”, ne-a declarat Speak. Un alt indiciu al faptului ca Adelina si Speak au vrut sa tina totul secret este si atitudinea brunetei, din ultimele saptamani. Astfel, Adelina a facut tot ce i-a stat in putinta sa transmita mesaje cat se poate de directe ca este singura, ca nu are un iubit, ca ii lipseste o persoana alaturi. Numai ca atitudinea ei a avut exact efectul invers decat cel scontat, dand de banuit ca lucrurile nu stau chiar asa ci ca, de fapt, si-a dorit sa ascunda ceva.

Cine este Speak?

Speak, pe numele lui real Stefan Spiranu, face parte din echipa de la HaHaHa Production, fiind unul dintre „fratziwearii” lui Smiley si Alex Velea. Acesta s-a lansat cu melodia „Prada de Razboi”, o colaborare cu Brighi si Cabron, dar a devenit cunoscut in vara anului trecut, odata cu lansarea piesei „Beat dimineata”, scare s-a bucurat de un mare succes.

„Relatia dintre mine si Adriana a fost una frumoasa, plina de amintiri si trairi pe care, cu siguranta, nu le voi uita. De ceva timp, planurile noastre nu mai coincid si, impreuna, am decis sa punem capat relatiei, si fiecare s-o ia pe drumul ales. Ca orice barbat liber, ma vad cu cine vreau, cand vreau si unde vreau.” Speak

Aiana Dinu

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i s-a întâmplat, de fapt, actorului
Medicul Adrian Marinescu, noi detalii despre situația lui Florin Piersic: “Este total neadevărat”. Ce i...
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital: “Eu, încercând să îmi dau seama dacă… “
Ce mesaj a postat Florin Piersic Jr., în timp ce tatăl său este în spital:...
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o diferență clară
MAGHIARII dau în clocot în TRANSIILVANIA. Abia acum s-a aflat ce sentimente au: Există o...
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste viața. "De atunci am luat-o de la zero"
Teo Trandafir, la un pas de moarte. Greșeala care ar fi putut să o coste...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Este obligatoriu până pe 11 MAI. Decizia care trebuie să se aplice în TOATĂ ROMÂNIA
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
Toți șoferii trebuie să știe. Care e presiunea corectă în cauciucuri
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se află cea mai mare mină de aur. Este foarte populată, o mulțime de grupuri etnice trăiesc aici
Țara în care se vorbesc peste 700 de limbi și dialecte și în care se...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
×