A disparut cu desarvarsire dupa ce a ramas somera! Vezi ce a facut Lili Sandu in ultimele patru luni:” Am fost ocupata cu…”

Publicat: 15/03/2015 | 00:01
A disparut cu desarvarsire dupa ce a ramas somera! Vezi ce a facut Lili Sandu in ultimele patru luni:” Am fost ocupata cu…”

Dupa ce emisiunea unde era coprezentatoare a fost scoasa din grila de programe, Lili Sandu a disparut cu dezavarsire. CANCAN.ro a gasit-o, insa, si a reusit sa afle ce a facut in ultimele patru luni, dar si ce planuri de viitor are.

In vara anului trecut, Lili Sandu s-a intors in Romania, dupa mai bine de cinci ani petrecuti in America. Ea a fost cooptata intr-un proiect al Antenei 1, in care a avut rolul de coprezentator insa, dupa cateva editii, show-ul a fost scos din grija de programe, pentru ca nu a avut succesul asteptat. Imediat dupa ce a ramas fara loc de munca, Lili Sandu a disparut brusc din showbiz, fara sa dea vreo explicatie.

Lili Sandu

Multi s-au grabit sa afirme ca frumoasa satena s-a mutat la Tulcea, orasul sau natal, in timp ce altii s-au grabit sa afirme ca ar fi plecat in Dubai.

 

 

Se intoarce in tara la sfarsitul lunii!

 

CANCAN.ro a reusit sa o gaseasca pe Lili Sandu, care se afla de luni bune in Los Angeles, acolo unde a filmat pentru o productie, insa nu a vrut sa ne ofere multe detalii despre acest proiect:

Lili sandu

„America este a doua mea casa, nu ma simt printre straini. Am fost foarte ocupata in toate aceste luni, m-am implicat in cateva proiecte de care am sa va povestesc cand ma intorc. Sunt mandra de realizarile din ultima perioada si sunt sigura ca vor fi pe placul tuturor”, a declarat Lili, pentru CANCAN.ro. Dupa o perioada de patru luni petrecuta peste Ocean, vedeta urmeaza sa se intoarca in tara la sfarsitul lunii martie, pentru a-si vizita mama. Nu va zabovi insa foarte mult timp, pentru ca este asteptata in America: „Imi e dor de familia mea, pentru ei ma intorc asa repede, le duc lipsa”, ne-a mai spus Lili.

 

CITESTE SI:

Lili Sandu a rupt tacerea! Vedeta spune tot adevarul despre relatia cu Bogdan Stelea: „Nu simt nevoia sa…”

Adevarul despre operatiile estetice ale lui Lili Sandu! Ce si-a operat de fapt la cei 35 de ani ai sai si ce declara in premiera!

 

Nu vrea sa auda de operatii estetice!

 

lili sandu

Desi are aproape 36 de ani, Lili Sandu se simte foarte bine in pielea ei si nu vrea sa calce pragul medicului estetician. Munceste din greu la sala de fitness, iar pe deasupra tine o dieta echilibrata: „Sunt 100% naturala si muncesc in fiecare zi pentru a avea un fizic armonios, dar si un psihic sanatos. Nu este usor, dar merg zilnic la sala. Lucrez la un proiect legat de acest subiect. In America am mers la cei mai buni nutritionisti, care m-au invatat o multime de lucruri, pe care doresc sa le transmit mai departe. Acum, dupa educatia primita peste ocean, pot sa afirm cu mana pe inima faptul ca nu cred ca am sa recurg vreodata la operatii estetice”, a declarat Lili Sandu, pentru CANCAN.ro.

 

Claudia Balan