A disparut de la Tv, dar noi am gasit-o! Vedeta s-a intalnit cu tatal copilului ei si…

Publicat: 14/09/2015 | 23:59

CANCAN.ro are imagini cu Laurette alaturi de iubitul si fetita lor, in timp ce stateau la masa si savurau o inghetata. Fotografiile arata ca relatia dintre cei doi nu este una tocmai roz, deoarece se pare ca intre ei s-a instalat monotonia.

S-au certat, s-au separat si s-au impacata! Aceasta este povestea de dragoste dintre Laurette si iubitul ei Mihai, care au impreuna si o fetita. Cei doi au ajuns sa aiba o relatie greu de inteles pana si pentru ei. Chiar daca legatura dintre ei nu pare una stabila, amorezii au ajuns sa se judece in instanta pentru custodia micutei. In ciuda procesului ce a fost unul presarat cu acuzatii grave, cuvinte grele, lacrimi si nervi, acestia s-au impacat.

 

 

Mihai cumpara inghetata iar fetita lui il asteapta
Mihai cumpara inghetata iar fetita lui il asteapta

 

CANCAN.ro are imagini cu mulatra, iubitul ei si copilul pe care il au impreuna, in mall, in timp ce stateau la masa. Bruneta parea ca nu este asa fericita dupa ce s-a impacat cu tatal copilului.

 

 

Mulatra, alaturi de iubit si copil
Mulatra, alaturi de iubit si copil

 

 

Prin urmare, monotonia s-a instalat in relatia celor doi. Acestia au ajuns sa nu mai aiba ce sa isi spuna.

 

 

Intre ea si partenerul de viata se pare ca s-a instalat monotonia
Intre ea si partenerul de viata se pare ca s-a instalat monotonia

 

 

 

Ca un adevarat cavaler, Mihai a fost si a cumparat inghetata impreuna cu fetita iar Laurette a stat la masa.

CITESTE SI:

Dupa ce s-au razboit prin tribunale, Laurette si iubitul ei au luat o decizie soc! Iata dovada!

Fostul iubit al lui Laurette rupe tacerea, dupa ce si-a vazut fetita desculta, pe CANCAN.ro! “Serena, tati te iubeste mult si…”

A fost in depresie dupa despartire
Laurette si Mihai s-au separat, prima data, in iunie 2013, dar dupa cateva luni si-au mai dat o noua sansa. Fericirea a durat putin, deoarece cei doi iar s-au separat, lucru pentru care mulatra a intrat in depresie:

 

 

Laurette si Mihai
Laurette si Mihai

 

 

“Mi-a fost greu, da, dar acum sunt bine. E normal, dupa o despartire, acum sunt impacata cu ceea ce se intampla in prezentul meu”, a declarat atunci fosta asistenta TV.

Oana Pascaru

Citește și...