A facut furori cu trupa AXXA, iar acum a revenit pe scena! Cum arata Mihai Onila si ce schimbare incredibila a facut in muzica

Publicat: 01/03/2014 | 10:47

Au trecut mai bine de zece ani de cand Mihai Onila innebunea domnisoarele, atunci cand facea parte din trupa AXXA. In acest timp, artistul a devenit vindecator si toata lumea credea ca a renuntat la muzica. Asta pana astazi!

CANCAN.ro a trecut pragul casei artistului si ceea ce a gasit in sufrageria acestuia nu poate decat sa ne bucure. Mihai are in casa un adevarat studio de inregistrari, unde lucreaza de fiecare data cand are inspiratie.

Acum, Mihai canta mai mult muzica lautareasca si populara foto: Facebook
Acum, Mihai canta mai mult muzica lautareasca si populara foto: Facebook

CITESTE SI

Era adorat de mii de pustoaice, iar acum „scapa” oamenii de “lumea intunericului”! Fostul cantaret se crede “al patrulea mag”

Îţi mai aminteşti de Mihai de la Axxa? Fostul artist este acum vindecător şi ajută oamenii necondiţionat: „Am vindecat şi cancer”

Cantaretul ne-a marturisit cu aceasta ocazie ca nu a renuntat nicio clipa la muzica, insa a preferat sa nu mai apara in lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, repertoriul sau a suferit o schimbare in ultimii ani: Mihai canta acum piese lautaresti si populare, asa cum faceau si parintii sai.

Mihai, in urma cu cativa ani buni foto: Facebook
Mihai, in urma cu cativa ani buni foto: Facebook

„Eu provin dintr-o familie de lautari, parintii mei plecau vineri si veneau marti. Intotdeauna am fost un singuratic. Eu cant si acum. Am evenimente, cant la nunti, la petreceri. E adevarat ca nu mai sunt pe fata cu muzica usoara, cum e Smiley in momentul asta, pentru ca usor, usor am trecut la muzica familiei mele, lautareasca. Am ales o cale prin care sa imi pun sufletul in valoare si unde merg sa cant e petrecerea maxima. Interpretez melodii populare, lautaresti, dar si piesele celebre din repertoriul international, pe care le-am invatat de atatia ani”, a marturisit acesta, pentru CANCAN.ro.

Spune ca vindeca oamenii

De cand s-a retras din lumina reflectoarelor, Mihai a devenit vindecator. Artistul spune ca el este „al patrulea mag” si ca oamenii apeleaza la el pentru a ii ajuta sa scape de problemele pe care le poarta cu ei din vietile anterioare.

Aiana Dinu
 

Citește și...