A făcut lumină! Anunţul făcut de Ştefan Bănică în urmă cu puţin timp! Fanii au rămas şocaţi când au aflat: „NU AM NICIO LEGATURĂ”

Publicat: 23/09/2013 | 20:48
A făcut lumină! Anunţul făcut de Ştefan Bănică în urmă cu puţin timp! Fanii au rămas şocaţi când au aflat: „NU AM NICIO LEGATURĂ”

Ştefan Bănică a postat pe internet un mesaj la care fanii nu se aşteptau. Artistul a făcut lumină într-un caz care îi dădea mari bătăi de cap.

Cântăreţului i s-au făcut mai multe pagini de Facebok, aşa cum li s-a întâmplat multor vedete. Ştefan Bănică a menţionat că anumite persoane se folosesc de imaginea lui pentru a promova diferite reţele de telefonie mobilă prin reţeaua de socializare.

Ştefan Bănică a ţinută spună că acest lucru nu e adevărat.

„Dragi prieteni! In urma mai multor mesaje primite de la voi, referitoare la niste anunturi-concursuri care circula pe facebook si in care este folosita ilegal imaginea mea (mai exact, o fotografie de-a mea), anunturi care contin proceduri de reincarcare a cartelelor telefonice si mentionarea unor asa-zise castiguri de pe urma acestor incarcari, e neaparat necesar sa transmit ca NU AM NICIO LEGATURA cu astfel de anunturi. Nu dati curs sau share pe facebook acestor „concursuri” fara nicio baza reala, pentru a nu cadea in capcana unor impostori. Va rog, distribuiti acest mesaj pentru a informa corect cat mai multa lume. Multumesc! O zi frumoasa tuturor!„, a menţionat Ştefan Bănică pe contul lui oficial de Facebook.

L.C