A făcut un scandal monstruos după ce iubita i-a refuzat cererea în căsătorie. Ce gest a făcut tânărul după ce a rămas cu ochii în soare

Publicat: 24/10/2018 | 11:40
A făcut un scandal monstruos după ce iubita i-a refuzat cererea în căsătorie. Ce gest a făcut tânărul după ce a rămas cu ochii în soare

Un bărbat cu o situație financiară de invidiat a făcut un scandal monstruos după ce partenera sa i-a refuzat cerereea în căsătorie. Acesta organizare totul ca la carte.

A decorat o stradă cu baloane, trandafiri, focurile de artificii au prezente. Chiar și un superb Lamborghini a făcut parte din peisaj. Doar că iubita sa nu a dorit să-i devină soție.

Tânărul bogătaș nu s-a împăcat cu refuzul și a încercat să o convingă să-i accepte cererea în căsătorie. “Am bani, am bani!”, i-a strigat bărbatul partenerei sale. Acesta nu s-a lăsat, însă, sedusă de acest lucru.

Totul s-a petrecut în fața unui complex comercial, iar toată scena a fost filmată. Cuplul a început, apoi, cearta, în plină stradă. Scos din sărite de iubita sa, bărbatul a arucat, furios, cu un buchet mare de trandafiri spre camera care filma tot.

L-a refuzat pentru că era prea sărac!

Un alt tânăr a trecut prin momente asemănătoare. S-a îndrăgostit de o fată care provenea dintr-o familie bogată și a cerut-o în căsătorie. Doar că acesta a fost refuzat pentru că era sărac. În momentul în care i-a oferit inelul, ea l-a respins categoric pentru simplul fapt că baiatul nu avea suficienți bani.

„Salariul tău lunar reprezintă o zi de cheltuieli pentru mine. Cum crezi că mă pot căsători cu cineva ca tine? Nu o să te pot iubi niciodată așa că uită de mine. Găsește-ți și căsătorește-te cu cineva de nivelul tău”, i-a zis fata.