A fost găsită moartă-n cadă! Sfârșit crunt pentru Irina Rîbnikova, una dintre cele mai mari speranțe ale Rusiei în artele marțiale. “Visa să…”

Publicat: 10/12/2018 | 18:22

Irina Rîbnikova, una dintre cele mai mari speranțe ale Rusiei în artele marțiale, a murit în timp ce făcea duș. Tânăra de doar 15 ani s-a electrocutat în timp ce era în cadă și își încărca telefonul, care i-a căzut în apă.

Rîbnikova n-a mai avut nicio șansă și a fost descoperită de către părinți fără suflare în casa sa, din Bratsk. Rusoaica era campioană la pankration, titlu pe care îl câștigase cu două luni în urmă și fusese selectată în echipa națională a Rusiei.

„Visa să devină campioană mondială”, a spus un membru din stafful său. „În august a fost naşa fiicei mele. Aveau o relaţie specială. Nu am cuvinte să exprim ceea ce simţim”, a mărturisit sora cea mare a Irinei. „Era o persoană minunată, cea mai bună și cea mai iubită”, a spus o rudă a Irinei, conform romaniatv.net.

„Un tragic accident a luat viața campioanei noastre, prietenă, coleg și elevă, Irina Rybnikova, 15 ani. Era candidată pentru titlul de maestră în sport, în pankration, fata noastră iubită. Odihnește-te în pace”, a transmis și Federația de specialitate.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în oraşul Braţk, din regiunea Irkuţk.

Citește și...