A fost internat, dar acum e acasa! Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Ion Columbeanu! Vezi cum se simte!

Publicat: 16/05/2014 | 00:25
A fost internat, dar acum e acasa! Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Ion Columbeanu! Vezi cum se simte!

Ion Columbeanu a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada, ba a fost chiar si internat, vreme de cateva saptamani. Acum, barbatul se simte mult mai bine, a fost extrenat si se afla in confortul casei sale, avand o stare de optimism. 

La inceputul lunii aprilie, Ion Columbeanu s-a ales cu o raceala de toata frumusetea. A incercat sa se trateze zingur acasa, insa boala s-a dovedit nemiloasa. In cele din urma, dupa cateva zile de chin, Ion Columbeanu a fost internat la Spitalul Elias din Capitala.

columbeanu

Se simtea foarte rau si era atat de ragusit, incat abia mai putea vorbi. O echipa de medici s-au ocupat de el mai bine de doua saptamani si au reusit sa-l puna pe picioare. A fost externat, iar acum se afla in confortul casei sale. Il ingrijeste un prieten apropiat, iar fiul sau, miliardarul Irinel Columbeanu, il viziteaza zilnic si ii aduce toate cele necesare.

CITESTE SI

Tatal lui Ion Columbeanu a ajuns la capatul puterilor. Batranul s-a internat de urgenta in spital: „Nu mi-e frica de moarte”

Irinel Columbeanu da cartile pe fata despre casnicia cu Monica! „Am invatat-o sa faca…”

Are 88 de ani si arata foarte bine

columbeanu

Ion Columbeanu a ajuns la venerabila varsta de 88 de ani si arata mult mai bine decat alti barbati de varsta sa. Nu are mari probleme de sanatate, dar sistemul imunitar este destul de fragil, din cauza inaintarii in varsta. Acesta urmeaza un regim alimentar si incearca sa manance cat mai multe fructe si legume, care sa-I asigure aportul necesar de vitamine.
 

F. Coman

Citește și...