A intrat in reparatii capitale! Dupa ce a scapat de cosuri si de bube, Raluka si-a facut si o operatie estetica! Vezi ce anume

Publicat: 09/08/2014 | 00:06

Nicio femeie nu va fi niciodata pe deplin multumita de aspectul ei fizic, iar Raluka ingroasa acum randurile celor care apeleaza la chirurgul plastician pentru imbunatatiri. Recent, solista si-a facut o operatie estetica.

Nu pare vreo impatimita a chirurgie, avand un aspect “curat” si, cel mai probabil, nici nu isi doreste sa ajunga sa arate precum o pitipoanca. Cel mai probabil, Raluka a avut un complex mai vechi si abia acum a prins curaj sa si-l rezolve. La prima vedere, nu ai zice ca solista are vreo operatie, insa, la o privire mai atenta, se observa ca este ceva schimbat la chipul ei.

Asa arata nasul Ralucai inainte sa se opereze
Asa arata nasul Ralucai inainte sa se opereze

Mai exact, nasul. Daca, inainte, cantareata avea un nas acvilin, acum forma acestuia este vizibil schimbata, la varf: mult mai rotunjit, fara varful atarnand si usor umflat, semn ca nu a trecut foarte mult timp de la operatie. Cum nu s-a folosit niciodata de amanuntele din viata personala pentu a se promova, Raluka n-a spus nimic despre aceasta operatie, semn ca a vrut sa tina totul secret. Inevitabil, insa, adevarul s-a aflat.

Asa arata nasul Ralucai acum, dupa operatie. Schimbarea se vede la varful nasului
Asa arata nasul Ralucai acum, dupa operatie. Schimbarea se vede la varful nasului

 

A avut grave probleme cu tenul

 

Raluka a fost prima dintre soliste care a avut de furca din cauza acneii si s-a chinuit mai bine de un an cu tratamente pentru a invinge aceasta neplacuta manifestare a pielii. Ca prin miracol, cantareata chiar a reusit sa se vindece definitiv, iar tenul ei are, acum, un aspect curat.

Asa arata nasul Ralucai din profil, acum
Asa arata nasul Ralucai din profil, acum

Din fericire, spre deosebire de alte colege de breasla, bruneta nu a ramas cu semne inestetice pe fata, iar problemele cu tenul sunt, acum, pentru ea, doar o simpla amintire.

 

CITESTE SI:

Aroma… XXX! Cantareata Raluka, cu zonele intime la vedere in timpul unui concert

Raluka a scapat de bubele oribile de pe fata. Vezi cum arata inainte si cat de sexy este acum!

 

Canta cu Speak

Raluka s-a facut remarcata in showbiz gratie colaborarilor
Raluka s-a facut remarcata in showbiz gratie colaborarilor

Raluka a devenit cunoscuta in urma cu patru ani, gratie hit-ului “I like the trumpet”, iar acum a bifat o noua colaborare fructuoasa cu Speak, iubitul Adelinei Pestritu, pentru piesa “Lasa-ma-mi place”, devenita hit inca de la lansarea ce a avut loc in primavara.

 

 

Dana Enache
 

Citește și...