A intrecut orice masura! Ce a putut sa scrie Costin Marculescu in dreptul acestei imagini! “Asa cuceresti tu o femeie?”

Publicat: 04/07/2014 | 15:13
A intrecut orice masura! Ce a putut sa scrie Costin Marculescu in dreptul acestei imagini! “Asa cuceresti tu o femeie?”

Prietenele lui Costin Marculescu au fost de-a dreptul derutate in momentul in care au vazut ce mesaj a postat acesta in dreptul unui selfie. Actorul a intrecut orice masura, iar doamnele s-au cam enervat...

Vrand sa arate ca inca mai este in putere, iar fizicul il ajuta, Costin Marculescu a postat o fotografie care il infatiseaza doar in boxeri. Lenjeria intima de o culoare tipatoare ii scoate in evidenta barbatia actorului, lasandu-ne sa credem ca asta a si fost scopul unei astfel de imagini.

Cu poza hai ca mai merge, dar cand au vazut si mesajul pe care l-a postat Costin Marculescu in descriere, unele femei s-au simtit de-a dreptul indignate.

Doamnele au fost cam deranjate de poza si mesajul postate de Marculescu
Doamnele au fost cam deranjate de poza si mesajul postate de Marculescu

“PE TOATE ADMIRATOARELE MELE DIN LUME LE INVIT LA S…..NU LA SALĂ…NU LA SCHI…NU LA SALON…NU LA SAUNĂ…NU LA SOLAR…NU LA SPAGHETE…NU LA SUPE…NU LA SOARE CI LA DRAGOSTE !!! SĂ VĂ IUBIŢI MULT CĂ VIAŢA TRECE.VĂ PUUUUUP”, a scris actorul.

Actorul adora sa isi faca selfie-uri in ipostaze... indecente
Actorul adora sa isi faca selfie-uri in ipostaze… indecente

“Aoleo, Marculescule! Asa cuceresti tu o femeie? Expunandu-te asa???? Mai ai putin si ne-o arati! Esti cam narcisist…”, “Mascarici… cu fizic… de liliputam!”, “Fiecare cu ce are!”, i-au scris doua doamne.

______

CITESTE SI:

Dupa ce iubita l-a sters definitiv din viata ei, Costin Marculescu a iesit la agatat! “Vreau o fata sexy, care sa rupa patul!”

Declaratiile care o vor scoate din minti pe Bianca: „Victor e o victima, trebuia sa se astepte! Anda era mult mai buna pentru el”

_____

Vrea o iubita cu care sa rupa patul

Dupa ce ultima iubita i-a dat papucii, Marculescu s-a gandit ca i-ar prinde mai bine sa nu mai sufere in tacere si sa isi caute o alta partenera cu care sa… rupa patul.

Marculescu vrea o iubita cu care sa rupa patul
Marculescu vrea o iubita cu care sa rupa patul

“Sunt singur, desi tatonez terenul cu mai multe femei. Imi doresc o tipa cuminte, frumoasa, sexy, ca sa fie nebuna in pat, sa rupa patul!”, a marturisit Marculescu.

R.O.
 

Citește și...