A luat-o pe urmele Biancai Dragusanu! Vezi aici ce cura drastica de slabire tine Adelina

Publicat: 10/12/2011 | 00:00
In dorinta de a avea o silueta perfecta, Adelina se joaca cu propria sanatate. Nu i-a pasat nici macar ca saptamana trecuta a lesinat in timpul filmarilor emisiunii sale de la Kanal D, iar acum a inceput alt regim, in urma caruia s-a infometat, precum Bianca Dragusanu.

Adelina nu este niciodata multumita pe deplin de felul in care arata si urmeaza tot felul de diete care-i pot pune serios sanatatea in pericol. Desi a lesinat si a facut caderi de calciu de mai multe ori, nimic nu o poate convinge pe bruneta sa renunte la dietele drastice, cu ajutorul carora crede ca poate slabi cateva kilograme intr-un timp foarte scurt.

Saptamana aceasta, Adelina a mancat cateva zile numai portocale: „Am auzit ca slabesti doua kilograme in doua zile. Asa ca m-am hranit numai cu portocale si o singura banana. Stiu ca sunt nebuna, dar mi s-a pus pata sa mai slabesc putin pana la Craciun”, a declarat Adelina, pentru CANCAN. Bianca Dragusanu este recunoscuta pentru regimurile drastice in urma carora a ajuns sa aiba o silueta de manechin, recunoscand public faptul ca aceste diete i-au afectat sanatatea.

Citește și...