A primit 15.000 de like-uri dintr-un foc! Andreea Balan si-a impresionat toti fanii cu o fotografie de colectie

Publicat: 27/07/2014 | 11:05
A primit 15.000 de like-uri dintr-un foc! Andreea Balan si-a impresionat toti fanii cu o fotografie de colectie

Week-endul acesta, Andreea Balan a facut un gest care i-a dat gata toti fanii. In drum spre un concert din Galati, blonda s-a oprit putin si la bunica ei si s-a pozat alaturi de intreaga familie. Fotografia a primit mii de like-uri.

Este fericita si asta se vede cu usurinta in tot ceea ce face. De cand are o noua relatie, Andreea Balan pare cu totul alt om, mult mai vesel si mai plin de viata, iar fanii ei apreciaza acest lucru. In plus, pana si interactiunea cu ei s-a schimbat, vedeta fiind parca mult mai darnica cu amanunte din viata ei.

Sambata aceasta, de pilda, le-a dezvaluit admiratorilor ei o fotografie de colectie. Cantareata a facut publica o imagine in care apare alaturi de bunica, mama, verisoara si varul ei. Cei cinci zambeau fericiti in fata aparatului foto, iar prietenii virtuali ai Andreei au apreciat acest lucru cu mii de like-uri si sute de comentarii pozitive.

De la stanga la dreapta: bunica Andreei, verisoara Ligia, Andreea, mama vedetei si varul acesteia
De la stanga la dreapta: bunica Andreei, verisoara Ligia, Andreea, mama vedetei si varul acesteia

CITESTE SI

S-a reunit trupa Andre! Andreea Balan si Andreea Antonescu, spectacol de zile mari la Galati! Ce surpriza au avut fanii

Nu mai e loc de gluma in relatia Andreei Balan cu iubitul american! Michael a trecut probele de foc la care a fost supus de blonda

De asemenea, toata lumea a remarcat ca verisoara din America a vedetei, cea care i-a facut “lipeala” cu Michael, i-a intors acum vizita. Daca in urma cu o luna Andreea a fost plecata peste Ocean, unde a petrecut cateva zile, iata ca acum a venit randul Ligiei sa se intoarca acasa un timp.

Dupa ani buni de pauza, cele doua
Dupa ani buni de pauza, cele doua „Andrele” au cantat din nou impreuna

A cantat alaturi de Andreea Antonescu

Dupa vizita la bunica ei, Andreea Balan s-a indreptat spre Galati, unde avea de sustinut un concert. Blonda a urcat pe scena alaturi de Andreea Antonescu, cele doua cantand piesele Andre care le-au facut atat de celebre la inceputul anilor 2000.

A.D.