A ramas… “patul gol”! Cine e femeia care a stat “in dreapta” lui Cotabita la ultimul concert!

Publicat: 04/06/2015 | 21:51
A ramas… “patul gol”! Cine e femeia care a stat “in dreapta” lui Cotabita la ultimul concert!

Celebrul artist Gabriel Cotabita este internat la Spitalul Floreasca din Capitala de la inceputul lunii mai. Din fericire, starea lui de sanatatea a inceput sa se mai amelioreze.

Gabriel Cotabita este unul dintre marii artisti ai scenei musicale romanesti. De-a lungul anilor, artistul a scos numeroase hituri si a reusit sa ajunga la inimile publicului.

A avut parte de numeroase colaborari, iar ultima dintre acestea a fost cu o cantareata care, in anii ’90, s-a bucurat de mare succes in Romania.

cotabita

Este vorba despre Oana Vincu, cea care a fost solista trupei Genius. Oana Vincu a fost ultima artista care a cantat in duet cu Gabriel Cotabita. In urma cu mai bine de un an, ei au lansat melodia “Patul gol”.

Un vis implinit

Colaborarea i-a bucurat pe ambii artisti, dar pentru Oana Vincu a fost un vis implinit. „Ma simt implinita pentru ca unul dintre visele mele s-a realizat. Visul meu a fost sa fac un duet cu un artist mare al Romaniei cu cantecele caruia am copilarit“, a declarat Oana Vincu, pentru care melodia “Patul meu” a fost primul single dupa 14 ani de pauza.

cotabita

Oana Vincu nu a legat o relatie puternica doar cu Gabi Cotabita, ci si cu una dintre fiicele acestuia, Eliza, alaturi de care apare in fotografii postate pe pagina sa de pe un site de socializare.
 

cotabita

Fiica interpretului şi dirijorului de muzică populara Ilie Vincu, Oana Vincu s-a facut remarcata pe scena muzicala romaneasca in anii ’90, alături de Genius. Din septembrie 2013, ea a devenit profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Timisoara.

cotabita

 

(D.A.)

Citește și...