A renuntat la custodia copiilor, dar razboiul nu s-a incheiat! De ce o acuza Prigoana pe Bahmu ca nu e o mama buna

Publicat: 24/02/2015 | 00:25
A renuntat la custodia copiilor, dar razboiul nu s-a incheiat! De ce o acuza Prigoana pe Bahmu ca nu e o mama buna

Nu vor reusi niciodata sa ingroape securea razboiului cu adevarat, chiar daca sustin ca si-au incheiat socotelile. La doua saptamani dupa ce i-a cedat custodia copiilor, Prigoana sustine ca Bahmu nu e o mama suficient de buna.

La inceputul acestui an, chiar dupa sarbatorile de iarna, Adriana Bahmuteanu a parasit caminul conjugal impreuna cu cei doi baieti ai sai. Vreme de o luna si jumatate, cei doi si-au aruncat fel de fel de injurii si s-au acuzat de grozavii inimaginabile, iar in cele din urma Prigoana a fost cel care a cedat, pentru binele copiilor, dupa cum el insusi si-a motivat decizia. Cu toate astea, afaceristul nu este multumit de felul in care Adriana are grija de Eduard si de Maximus si sutine ca fosta lui sotie ar putea fi o mama mult mai buna:

prigoana

„Am fost la oftalmolog azi sa-mi schimb ochelarii, ca nu o vad bine pe Adriana. Ea a fost cu copiii la piscina saptamana trecuta. Pai ei aveau program de piscina in fiecare zi, nu doar asa o data pe saptamana. Cu mine baietii se distrau in fiecare zi, cu mama lor doar o data pe saptamana. Sa vada si ea ce inseamna sa cresti doi copii, ca nu-i asa simplu. Acum are ocazia sa demonstreze ca este o mama buna”, a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.


Divortul este in pronuntare

prigoana

In urma cu o saptamana si jumatate, Silviu Prigoana a dat o declaratie notariala prin care era de acord ca divortul sa se pronunte strict din vina lui, asa cum isi dorea Bahmu. In plus, afaceristul a acceptat toate pretentiile sotiei si chiar i-a oferit custodia deplina a celor doi baieti pe care-i au impreuna, in speranta ca astfel micutii vor fi scutiti de circul mediatic la care au fost expusi:

prigoana cu fiul

„Am renuntat la tot si am fost de acord cu tot ce si-a dorit Adriana, pentru a-mi proteja copiii. Acum este doar o chestiune de zile pana cand divortul va fi definitiv. A ramas in pronuntare”, ne-a mai spus el.

 

CITESTE SI

Adevaratul motiv pentru care Bahmu divorteaza de Prigoana! Are directa legatura cu obiceiurile lui sexuale!

Gest bizar al lui Bahmu! Ce a aflat Prigoana de la copiii lui cand i-a intrebat cum a fost in vacanta! „Tati, stii ce ne-a facut?”

Declaratii naucitoare ale lui Prigoana! „Sotia mea vroia sa fie peste Andreea Marin! Folosea copiii ca moneda!”
 


Asteapta stabilirea unui program de vizita

prigoana

Silviu Prigoana isi vede baietii in fiecare zi, dimineata, in curtea scolii unde cei doi invata. Pana cand magistratii vor stabili un program de vizita concret, afaceristul este nevoit sa accepte aceasta situatie, insa nu se plange: „Eu sunt multumit sa-i vad o ora, in fiecare zi. Sa vedem cum vom face cu vacantele, asta vom stabili abia dupa ce judecatorii vor da un program de vizita clar. Oricum, de Paste nu vom sarbatori impreuna, pentru ca eu voi fi plecat din tara, cu treaba”, ne-a mai spus Prigoana.
 

Georgiana Coman

Citește și...