La aproape un an de la ’’măcelul‘’ care a îngrozit o ţară întreagă, Alina Petre, patroana magazinului, a declarat pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, de ce a hotărât să renunţe la acel spaţiu, şi anume pentru că pentru că era ”bântuit” de un teribil bluestem.

,,L-am închis fiindcă vedeam sânge peste tot şi nu mai suportam să intru acolo. De fiecare dată când mergeam la acel magazin îmi aduceam aminte de tragedia care a avut loc anul trecut, simţeam nu că nu era în regulă să mai stau acolo, aveam senzaţia că era bântuit. Oricum era un spaţiu închiriat şi nu mi-a fost foarte greu să renunţ la el‘’, ne-a declarat Alina Petre.

Vedeta a postat şi un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, în memoria Loredanei: ,,Azi aprind o lumânare pentru un Înger! În fiecare zi mă rog ca ea să vegheze asupra copilului ei şi a părinţilor ei îndureraţi care-şi cresc cu atâta dragoste nepoţelul! Dumnezeu să ne ajute tuturor şi să ne ferească de toţi psihopaţii care umblă liberi, printre noi! Eu n-am dormit deloc, am rememorat tot ce s-a întâmplat, am plâns şi mi-am tot repetat că e atât de nedrept şi atât de împotriva firii totul. Când vezi asta pe ecranul unui TV, te trec fiori de spaimă. Însă atunci când se întâmplă lângă tine, când vezi atâta durere, o scenă a unei crime, de neimaginat, părinţi disperaţi şi un copil care-şi strigă mama....e diferit, e îngrozitor! Mie mi s-a schimbat de atunci toată viaţa. Tot ce credeam nu mai este valabil. Am devenit însă mai puternică, dar şi mai recunoscătoare pentru fiecare clipă în care mă pot bucura de viaţă şi de copilul meu. Le mulţumesc oamenilor care au stat lângă mine în ziua aia, reporterilor care mi-au dat un pahar de apă, poliţiştilor care m-au adunat de pe jos şi, în special, celui care m-a ţinut în braţe când îmi tremura sufletul de groază. Le mulţumesc şi celor care s-au îndepărtat de mine, din cauza "negativităţii" din viaţa mea. Odihneşte-te în pace, Loredana, suflet minunat, mamă dedicată şi femeie fumoasă, a cărei viaţă a fost curmată atât de devreme!’’.

Vedeta susţinea că asasinul o ”vânează” din spatele gratiilor, asta pentru că luase legătura cu el, înainte să-şi ucidă iubita, rugându-l să se potolească, iar bărbatul îi atribuia ei o parte din vină pentru faptul că fosta nu mai voia să audă de el.  ( Citeşte AICI de ce anume se teme Alina Petre )

La începutul lunii aprilie, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a fost audiată în calitate de martor şi a stat faţă în faţă cu criminalul, moment în care i s-a făcut rău: A fost groaznic să-l văd. Judecătorul mi-a pus mai multe întrebări, dacă aveam cunoştinţă de ceea ce se întâmpla între cei doi, etc. Am spus tot ce ştiam, însă a fost foarte greu să stau la câţiva metri de acel monstru. Mi s-a făcut rău după ce s-a terminat audierea, am ieşit din sală, nu puteam să-l mai văd”, a mai spus Alina Petre. Aceasta a declarat că ucigaşul a stat tot timpul cu ochii în pământ şi nu a scos o vorbă, deşi a fost întrebat dacă vrea să-i spună ceva. ”Stătea cu capul în jos, nu s-a uitat la mine”.

Alina Petre a trecut prin momente groaznice, în aprilie 2016, când una din angajatele sale din magazinul pe care îl deţinea pe Calea Victoriei a fost înjunghiată mortal de fostul iubit, chiar în timpul serviciului. Lorena Ivan se despărţise de Tiberiu Radu, dar acesta nu accepta idea şi o ameninţa constant că o va ucide, ceea ce a şi făcut în dimineaţa zilei de 28 aprilie 2016. ( Vezi AICI scena teribilei crime )

Citeste despre:alina petre, calea victoriei, crima, criminal, magazin


Share On Facebook