A uitat de camere si a spus tot! Prietena Monicai Gabor rupe tacerea si face declaratii… penale: „M-am drogat si am furat”

Publicat: 27/04/2014 | 01:44

Tocmai si-a lansat primul film, o autobiografie in care recunoaste fara resentimente ca a facut lucruri pe care cei mai multi nu le-am spune niciodata despre noi. Delia Antal vorbeste deschis despre perioada in care a consumat droguri sau a furat!

Dupa patru ani in care a luptat pentru a-si implini visul, joi seara, Delia Antal a reusit sa isi lanseze primul film la Bucuresti. „D’Ora” este chiar povestea ei, foarte putin romantata, dupa cum declara chiar actrita.

Delia Antal a imbracat o rochie transparenta la lansarea filmului ei
Delia Antal a imbracat o rochie transparenta la lansarea filmului ei

„Absolut totul este inspirit din realitate. Daca ea nu exista, eu nu aveam cum sa scriu scenele respective si sa le regizez pentru ca nu sunt antrenata in domeniul asta. Eu nu cred ca vreodata o sa ma consider o mare regizoare. Da-mi un ‘Avatar’ si nu ti-l voi regiza niciodata. Eu regizez doar ce cunosc, intamplari din viata mea reala”, a spus aceasta, pentru CANCAN.ro.

Delia a devenit cunoscuta ca cea mai buna prietena a Monicai Gabor
Delia a devenit cunoscuta ca cea mai buna prietena a Monicai Gabor

CITESTE SI

Delia Antal, tratata ca o adevarata regina! Si-a sarbatorit ziua in casa noua si a primit cadouri super scumpe!

Delia Antal, despre zvonurile ca ar fi prostituata: „O iau ca pe un compliment, nu pot sa ma supar”

Delia Antal, prietena Monicai Gabor: „Am intrat in depresie si am vrut sa ma sinucid”

Actrita s-a fotografiat zambind alaturi de Roxana Nemes
Actrita s-a fotografiat zambind alaturi de Roxana Nemes

Pentru o clipa, prietena Monicai Gabor pare ca a uitat de faptul ca se afla in fata camerelor de filmat si a vorbit fara perdea despre lucruri pe care le-a facut in ultimii ani si care nu ii fac deloc cinste. A recunoscut ca s-a drogat si ca a furat, dar spune ca nu regreta nimic din toate astea.

Delia, pe covorul rosu de la Cannes foto: Facebook
Delia, pe covorul rosu de la Cannes foto: Facebook

„Mama m-a certat pentru mai multe scene. Mi-a spus ca de ce am aratat saracia din satul nostru, de ce m-am drogat, de ce am furat, de ce mi-am arata sanii. Astea sunt lucruri care se intampla in viata de zi cu zi. Desi am trecut prin anumite experiente, am luat doar pozitivul din ele. Nu mi-a fost frica de judecata oamenilor pentru ca fiecare dintre noi am gresit cu ceva”, ne-a marturisit Delia.

Nu si-a platit actorii din film

Fimul pe care tocmai l-a lansat a costat-o pe Delia Antal mai bine de 200.000 de euro, asa ca nu a mai avut fonduri pentru a plati si actorii care joaca in pelicula. Regizoarea a explicat ca acestia isi vor primi onorariul abia dupa ce filmul va rula pe marile ecrane, din castigurile incasate din acest lucru.

„Mama m-a certat pentru mai multe scene. Mi-a spus ca de ce am aratat saracia din satul nostru, de ce m-am drogat, de ce am furat, de ce mi-am arata sanii. Astea sunt lucruri care se intampla in viata de zi cu zi. Nu mi-a fost frica de judecata oamenilor pentru ca fiecare dintre noi am gresit cu ceva.” Delia Antal

Aiana Dinu

Citește și...