A zis ca nu vrea sa mai auda de el, dar… Vezi ce melodie i-a dedicat Gabi Cristea lui Toader, cu cateva ore inainte de divort

Publicat: 14/06/2013 | 00:00

Miercuri seara, Gabriela Cristea si-a facut aparitia la un eveniment monden imbracata intr-o rochie scurta si stramta. Desi a declarat sus si tare ca nu vrea sa mai auda de fostul sot, a avut totusi un moment de slabiciune.

Gabriela Cristea

Au fost casatoriti timp de cinci ani, insa relatia lor s-a terminat cu multe certuri si acuzatii de ambele parti. Cu toate ca niciunul nu rateaza vreo ocazie ca sa dea vina pe celalalt pentru esuarea mariajului, Gabriela Cristea si Marcel Toader par inca sa nutreasca sentimente unul pentru celalalt si sa regrete ca relatia lor a luat sfarsit.

Gabriela Cristea si Marcel Toader

Miercuri seara, Gabriela si-a facut aparitia la un eveniment monden imbracata extrem de sexy si, desi a declarat sus si tare ca nu vrea sa mai vorbeasca despre Marcel Toader, nu s-a putut abtine sa nu ii dedice o piesa, cu doar doar cateva ore inainte de pronuntarea sentintei de divort.

Cristea avea privirea pierduta atunci cand Giulia a inceput sa cante piesa
Cristea avea privirea pierduta atunci cand Giulia a inceput sa cante piesa „Azi”

Astfel, in timpul recitalului sustinut de Giulia miercuri seara, Gabriela i-a dedicat fostului sot piesa „Azi”, care li se potriveste ca o manusa celor doi.

Iata versurile:

„Nu mai suport, trebuie sa pun stop acestui joc cu tine,

Imi faci mai mult mai rau, decat bine.

Si nu poti sa spui ca nu am incercat,

Pana in ultima secunda am sperat,

Dar e tarziu, ce pacat, intre noi s-a terminat.”

Trista, cu privirea pierduta, Gabriela a mai fredonat versurile:

Azi e ultima zi cand ma mai poti iubi

Asta-i tot ce-a ramas, cateva ore pe ceas„, gandinu-se probabil ca in doar cateva ore, mariajul sau se va termina definitiv.

Banner

Claudia Balan

Citește și...