Accident cu două mașini și o căruță, la Dragomirești, pe DJ 702B. Două persoane au ajuns la spital

Autor: Maya Radu
Publicat: 16/10/2019 | 13:13

Un accident grav s-a petrecut, miercuri dimineață, în județul Dâmbovița. În localitatea Dragomirești, pe DJ 702B, două autoturisme și o căruță  au intrat în coliziune. Impactul a fost violent. Una dintre mașini s-a răsturnat, iar căruța s-a făcut praf și a ajuns într-un șanț. (VEZI ȘI: ACCIDENT FEROVIAR ÎN DÂMBOVIȚA. UN TREN A DERAIAT DUPĂ CE A ACROȘAT UN TIR)

La fața locului au ajuns pompierii și ambulanța. Două persoane au fost rănite și au fost preluate pentru a fi transportate la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier. Din primele verificări, accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanței în mers.

Restricții de circulație pe Autostrada A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, până la ora 19:00, circulaţia este restricţionată pe sensul către Arad al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac, pe tronsoanele kilometrice  550 + 100 de metri – 551 şi 557– 558, din cauza unor lucrări de reparaţie a suprafeţei de rulare,

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie. (CITEȘTE AICI: ÎNCĂ UN ACCIDENT CU MICROBUZ. DOUĂ PERSOANE PRIMESC ÎNGRIJIRI MEDICALE. TRAFIC BLOCAT DE DN72)

Tot miercuri, în intervalul orar 07: 30 – 19:00, pe sensul către Capitală al Autostrăzii  A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, pe tronsoanele kilometrice 51 – 49 (Corbii Mari, judeţul  Dâmboviţa), respectiv 45 –44 (Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu), pentru a permite efecturea lucrărilor de frezare – asfaltare la suprafaţa de rulare.

Citește și...