VIDEO. Accident feroviar la Pucioasa. O locomotivă a lovit o mașină, doi răniți au fost transportați la spital

Autor: Maya Radu
Publicat: 11/03/2019 | 13:03
Accident feroviar în Dâmbovița. O locomotivă de tren a lovit, luni, un autoturism în localitatea Pucioasa. Două persoane au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital. (VEZI ȘI: TAXI CU 2 CLIENŢI, SPULBERAT DE UN TREN MARFAR LA ORŞOVA)
Din primele date, cauza probabilă a producerii accidentului este neacordarea de prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată.
Din impact, două persoane au fost rănite și vor fi transportate la Spitalul din Pucioasa. Polițiștii efectuează, la această oră, cercetarea la fața locului. (CITEȘTE ȘI: BĂRBAT UCIS DE TREN ÎN DÂMBOVIȚA. PERSONALUL PIETROȘIȚA – BUCUREȘTI, ÎNTÂRZIAT CU CEL PUȚIN O ORĂ)

Probleme și pe A1. Trafic oprit din cauza unui incendiu de vegetație

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 32, din cauza unui incendiu de vegetaţie produs pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu.
Ca urmare a fumului care îngreunează vizibilitatea, traficul a fost oprit total, pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere, urmând a fi reluat în momentul lichidării incendiului de către echipajele de pompieri, anunță polițiștii.
Citește și...