Accident grav pe Autostrada A1, la Bolintin Vale, pe sensul către București. A aterizat elicopterul SMURD

Autor: Maya Radu
Publicat: 21/05/2019 | 19:54
Un grav accident rutier s-a produs, marți după-amiază, pe Autostrada A1, București-Pitești, la kilometrul 31, pe sensul de mers către Capitală. Un autoturism a ieșit în decor, iar cei patru ocupanți ai mașinii au fost răniți.
Doi bărbați de aproximativ 70 de ani și două femei de aproximativ 65 de ani au avut de suferit în urma impactului violent. O femeie a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor. La fața locului a fost solicitat elicopterul SMURD, pentru că femeia care rămăsese între fiarele mașinii era în stare foarte gravă.
Celelalte trei victime sunt conștiente și primesc îngrijiri la fața locului de la medicii SMURD și de pe ambulanțe. (VEZI ȘI: RUDEL OBREJA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT MORTAL PE AUTOSTRADĂ)

Circulația este întreruptă

La locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 31, în zona localităţii Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, circulaţia este întreruptă pe ambele benzi, pe sensul spre Capitală, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT GRAV PE DN 7! UN MICROBUZ CU CEL PUȚIN 12 PERSOANE S-A RĂSTURNAT)
Citește și...